35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KurVeczkaponad godzine robione mialam dzis KTG . Co sie zaczelo ladnie zapisywac to mlody tak szalał ,ze zapis sie urywal.Normalnie jak na zlosc nam robil! Ale zapis prawidlowy , skurczybyki ledwo 40 więc lipa .Takie se przepowiadacze , spinacze .Rozwarcie na dobrego palca ,ale szyjka nie zgładzona.Także jeszcze raczej se pochodzimyw ciąży. No i waga koło 3200 , tydzień temu 2900 więc rośnie
Za tydzień kolejen KTG i usg . Uwilebiam tego gina bo na usg posprawdza zawsze i wszystkie przepływy i wody i łożysko i jakos spokojniej można czekać
Mala79, macduska, caffe, Mega, moremi, gosia7122, Magdala, Sabina, anna maria, BISCA, kkisia, ania.g, Bozia3, Arwena, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Kapta to git! I ciesze się ze wszystko dobrze!
Jeszcze chwila w dwupaku Ci nie zaszkodzi:-)moremi, Sabina, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Ja na poród nie kupowałam koszuli wzięłam taką domową ale rozpinana od góry której nie szkoda mi było zniszczyć.Nie ma co za dużo do szpitala brac bo jak wszystko dobrze idzie to parę dni się leży i nie ma kiedy ubierać.
gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Ja miałam jedną do porodu z myślą, że jak się ufaflunię, to ją wywalę. I na zmianę miałam 2. Bo nigdy nic nie wiadomo, czy się człowiek nie ubrudzi tym czy tamtym. Polecam koszule z gaciami, bo to jest wygodniejsze niż te "sukienkowe".
BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
caffe wrote:spodnie i bluzka
moremi, gosia7122, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:może być Piątka
Piątala
No patrz, zaraz się Kapta rozpakowuje, a u niej też owulacje były skomplikowane logistycznie, bo u nich to znowu mąż dojeżdżałczyli się da
A jakieś badania, monitoringi już robiłaś, czy liczysz na palec boży?macduska, kapturnica, gosia7122, Mala79, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!