35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Czarodziej, czarodziej. Dwa razy przy słabej morfologii nasienia byłam w ciąży. Skończyło się fallicznie, ale zaskoczyło.
I jak poprawiliśmy i jajka i plemniki też był żel w użyciu.
Caffe, dzięki. Pidżama przypadła mi do gustu. Nawet jeżeli nie zabiorę jej do szpitala, to będę miała do noszenia po domu
Może wspomóc jedynieMagdala, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
(...) zrobiłam bete (tak myślę) 9-10 dni po owulacji
mam typowe objawy ciąży - bolące piersi, od tygodnia ból podbrzusza, częste siusianie (...)(
Piątka te objawy to żadne objawy ciążowe. Niejedna dziewczyna miewa tak w 2giej połowie cyklu za sprawa progesteronuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 22:53
dorbie, Magdala, Reni555, macduska, Heretyczka, Arwena, moremi, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puscilam sobie skladanke na YT lata 80 I 90 I tak pacze, pacze na te dupy w teledyskach..I ja tam bylam I wino pilam. Fajne czasy.
kapturnica, megan8, Mega, kkisia, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Leżę i mi się brzuch kurczy jyz chyba 5x od ok 3 godzin, a jak bylam w pracy 6 godzin to tylko raz. Wkurza mnie, miał się po NoSpa, lutce i Mg nie kurczyc
A mały dokazuje,aż brzuch mi podskakuje, fajnie.
Moze za malo nospy I magnezu. Czytalam o laskach co po 8 tabletek braly, no ale po konsultacjach rzecz jasna.moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
macduska wrote:Kapta, każda stara staraczka teraz mądra. Ja też wieki temu jarałam się byle strzyknięciem, że to niby już CIONRZA!
macduska, Reni555, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale bolesnie czy nie ???
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Nie, nieboleśnie i na kilka sekund, ale na maksa. Do 28tyg ma się nie kurczyc, max do 10x/ dobę. U mnie zawsze są te skurcze, na szczęście szyjka się nie skracała, więc może teraz też nie będzie. Ryzyko z tym niskim odejsciem pepowiny od łożyska, dlatego ma się nie kurczyc
I co zrobisz jak nie przestanie? -
nick nieaktualnydorbie wrote:Reni555, a wykres to udostepnij, bo nic nie wiadomo jak i co.
Witamy u nas, zaglądaj, nie uciekaj, tu każda miała bądź ma jakiej problemy, a marzenia o dziecko nam się sprawdzają prędzej czy później
dziewczyny
jestem tu trochę nowa, wykres zakładam od nastepnego cyklu.
nie zniknęmoremi, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie, nieboleśnie i na kilka sekund, ale na maksa. Do 28tyg ma się nie kurczyc, max do 10x/ dobę. U mnie zawsze są te skurcze, na szczęście szyjka się nie skracała, więc może teraz też nie będzie. Ryzyko z tym niskim odejsciem pepowiny od łożyska, dlatego ma się nie kurczyc
dorbie, Magdala, Heretyczka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Moze za malo nospy I magnezu. Czytalam o laskach co po 8 tabletek braly, no ale po konsultacjach rzecz jasna.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I dlatego trza swieżynom gadac ,żeby sie później nie stresiły
właśnie
tamten cykl tak się nakręciłam, że miałam dość.
nie potrzebnie
teraz bardziej na luzie
staram się psychicznie nie nastawiać
i nie wyczekiwać byle strzyknięć
ale sporo jeszcze nie wiemMagdala, moremi, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość