35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien bry. No i mam upragniony , wyczekany od miesięcy wrzesień !! .
I razem z Peppciolem bedzieM wrześniowe matki a nie jak Elf wyłamywacz sierpniowe
Takze ten tego nowy rok szkolny czas zacząć. Właśnie wyżelazkowałam młodemu koszule.
No i cos miałam jeszcze a wiem!! Wacia dzis pała a za miesiąć szóstka z wyróżnieniem I tego Ci zycze dziśkkisia, Reni, ania.g, macduska, Sabina, moremi, Mala79, Magdala, efcia, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry.
Ja zostałam dzisiaj brutalnie obudzona.
Niewydarzony DJ szkolny puszcza jakieś idiotyczne utwory,które chyba tylko do męskiego członka pasują.anna maria, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bry!
Forum - jest. Owsianka - jest. Kanapki do szkoly - zrobione. Plecak - spakowany.
Kluczyk od tajnej szafeczki - w kieszeni.
Higienistka nadciaga!
Milego dnia uczniom i rodzicom!Reni, kkisia, ania.g, anna maria, peppapig, Sabina, paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, Magdala, efcia, Niuta, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Ej no!
A kto robi testy na początku roku?
Zeby to chociaż koniec semestru był
Eh!macduska wrote:Bry.
Naszczjałam na test. Wynik taki jak wczoraj.
Nawet nie jestem zaskoczona.
Pierwszy dzień szkoły i od razu pała!
anna maria, Bozia3, macduska, moremi, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dooo bryyyyy!
Pierwszy dzień szkoły,akademia
Moje dzieciory obudziłam,bidoki ze 3 km w jedną strone mają.
Ja właśnie ogłaszam moją ciąże za donoszoną. Kajtek sie tym przejął bo miałam rano 5 skurczy zapisanych co 10 minut na 6. Nie powiem już czułam. Mam sie na baczności,dzisiaj wyniki badań.
Co ja jeszcze?..
Macdu no żesz ja zawsze mam nadzieje na pozytywa u każdej sikającej wiedźmy a tu kurde rozczarowanie...i od nowa nowy miesiąc,nowe szanse
A i czemu laske pokusiła ryza papieru..? Chyba nie warto było.
No i witaj piątka.
Wszystkim miłego pierwszego dnia szkołyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 08:47
anna maria, paszczakin, kkisia, Sabina, Bozia3, Reni, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, Magdala, efcia, SolarPolar, ania.g, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Wrzesień sresien. Właśnie zakończyłam urlop macierzyński i pogoda się zje.. zepsuła..
Jak se pomysle, że za miesiąc do pracy...Sabina, Bozia3, kkisia, moremi, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zwieksze NoSpa. Nieoficjalnie bierze się salbutamol, bo nie ma fenoterolu, ale myślę, że tak źle nie będzie
-
macduska wrote:Bry.
Naszczjałam na test. Wynik taki jak wczoraj.
Nawet nie jestem zaskoczona.
Pierwszy dzień szkoły i od razu pała!
Masz dwa miechy spóźnienia! Jak to, ja się pytam!?Sabina, macduska, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Freedom, wolną chata! Dziec w przedszkolu, ja na luzaku kawkujekocham wrzesień
Szkoda że już w czwartek do roboty
Paszczak nie zazdroszczę, ja pierwszy tydzień po powrocie przebyczalam. Młoda spała, a ja wylam nad jej lozeczkiem
Wacia
Kapta jak nie możesz się umyć, to się przewietrzmacduska, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, efcia, ania.g, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny