35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I ja wyprawiłam młodego do szkoły. Zaczyna gimnazjum - jak ten czas zapitala i jak to dobrze, że mam tego małego szkraba - wszystko będę od nowa przerabiać - i przedszkola i szkoły i kupy i płacze....
Wybrał gimnazjum katolickie - ja tam chodziłam do liceum i wysłał mi mms - bo mnie odnalazł na zdjęciach absolwentów - ja pierdziu jaką miałam szopę....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/542bfbac8d2a.jpgReni, Sabina, kapturnica, moremi, macduska, malgos741, peppapig, ComeToMeBaby, Mala79, Magdala, efcia, kkisia, SolarPolar, paszczakin, Dziobak, Niuta, ania.g, anna maria, BISCA, gosia7122, Mega, Mimik, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Bozia superaśne zdjęcie
jak patrzę na swoje zdjęcia z młodości - to mnie na śmiech zbiera...z włosów i ciuchów - ale z tego co rozmawiam z innymi - to wszyscy mają podobną bekę z siebie....jeszcze nie lubię też swojego nagranego głosu słuchać...
kapturnica, moremi, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Morka jak tam poszlo dzisiejsze rozbrajanie sciany przez M paluszki ma cale?
dzisiaj zostanie łatanie dziur po świetliku i szpachlowanie.
Bry
Upał atakuje
To teraz czekam na wysyp ciąż wrześniowych. I na rozpakowanie Kapty i PeppyReni, peppapig, ComeToMeBaby, Magdala, Sabina, efcia, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Panią Higienistkę poproszę o zamknięcie drzwi
sprawdzimy listę
LISTA OBECNOŚCI
SolarPolar – spóźnienie!
Bozia3 - obecna
Bursztyn – zielona szkoła
Caffe – spóźnienie!
Ania.G - obecna
Mega - obecna
Kapturnica - obecna
Dziobak – obecna
Paszczak - obecny
Simba – zielona szkoła
Iwcia77 – spóźnienie!
Elfik – urlop dziekański
Anna Maria - obecna
ComeToMeBaby – spóźnienie!
Heretyczka – spóźnienie!
Niuta - obecna
Mega - obecna
efcia – spóźnienie!
Mango – zmieniła klasę
Aasiula - obecna
Malgos741 – spóźnienie!
Luna76 – zabrała papiery
Gretka – nieobecność nieusprawiedliwiona
Arwena – nieobecność nieusprawiedliwiona
Sabina - obecna
Iwone – nieobecność nieusprawiedliwiona
Bisca – spóźnienie!
Magdala – spóźnienie!
kicia 123 – nieobecność nieusprawiedliwiona
Lucky - nieobecność nieusprawiedliwiona
Parka – nieobecność nieusprawiedliwiona
Krakonka – nieobecność nieusprawiedliwiona
Promyk – nieobecność nieusprawiedliwiona
Kkisia - obecna
Macduska - obecna
Mala79 – spóźnienie!
stara.krycha – nieobecność nieusprawiedliwiona
Peppapig -obecna
Magda – nieobecność nieusprawiedliwiona
Moremi - obecna
Natka79 – spóźnienie!
Dorbie – spóźnienie!
Bliska77 – nieobecność nieusprawiedliwiona
mysza1975 – nieobecność nieusprawiedliwiona
gosia7122– nieobecność nieusprawiedliwiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:30
moremi, Sabina, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, SolarPolar, Dziobak, paszczakin, ania.g, Aasiula, anna maria, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hahahaa fatalnie co?
ja na zdjęciach mając 17 lat gorzej wyglądam niż terazReni, Bozia3, Magdala, kkisia, efcia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pani się wzięła za robotę
Jak ja lubię pierwszą ławkę. Bo ja kocham naszą Panią!Sabina, Reni, kapturnica, Bozia3, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, efcia, paszczakin, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:okropne przecież...
jak patrzę na swoje zdjęcia z młodości - to mnie na śmiech zbiera...z włosów i ciuchów - ale z tego co rozmawiam z innymi - to wszyscy mają podobną bekę z siebie....jeszcze nie lubię też swojego nagranego głosu słuchać...
Mnie takie zdjęcia rozrzewniają
Sama mam kopę w dziwnych ciuchach i grzyweczką na bok
Ale teraz je lubię
Mają swój urok
moremi, kapturnica, Bozia3, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ale co Ty chcesz?
Mnie takie zdjęcia rozrzewniają
Sama mam kopę w dziwnych ciuchach i grzyweczką na bok
Ale teraz je lubię
Mają swój urok
A jak przegladam filmy ze studniowki czy innych imprez to nie moze do mnie dotrzec jak człowiem sie zmienia.ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurka, pierwszy dzien i zaliczyć spóźnienie
Jestemchyba pół nocy nie spałam i mam nadzieje ze przez to cukier po śniadaniu był za wysoki. Możliwe tez ze pomiar zrobiłam trochę za szybko. Młody do przedszkola iść za bardzo nie chciał, no ale to nowe miejsce musi poznać. Młody w brzuchu dalej ma słabość do mojego pęcherza
Noo, mamy wrzesień i wielkie odliczanie
Waciazaraz zwolni sie kolejka to akurat wskoczysz. Przydałaby sie jesienna fala
moremi, Magdala, Sabina, kkisia, efcia, Dziobak, ania.g, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:O kurka, pierwszy dzien i zaliczyć spóźnienie
Jestemchyba pół nocy nie spałam i mam nadzieje ze przez to cukier po śniadaniu był za wysoki. Możliwe tez ze pomiar zrobiłam trochę za szybko. Młody do przedszkola iść za bardzo nie chciał, no ale to nowe miejsce musi poznać. Młody w brzuchu dalej ma słabość do mojego pęcherza
Noo, mamy wrzesień i wielkie odliczanie
Waciazaraz zwolni sie kolejka to akurat wskoczysz. Przydałaby sie jesienna fala
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
ooo i mamy pierwszą chętną do tablicy
Waciu weź ze sobą dzienniczek, porozmawiamy.
Opowiedz Nam wszystkim jakie masz dalsze plany? Oprócz tego, że się nic przez ostatni rok nie nauczyłaś i oblałaś wczorajszy egzamin oraz dzisiejszą powtórkę.
Co teraz? Co dalej? Czy pytałaś prezydenta jak żyć?
macduska wrote:Lizus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:45
kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, efcia, kkisia, Dziobak, Bozia3, ania.g, Aasiula, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Lizus.
ps witamReni, kapturnica, moremi, Sabina, efcia, kkisia, Aasiula, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wielebny tesz w członka wali
ja rozumie, że tszeba wypolerować dzwonnicę, kielichy do mszalnego, aleeeee takie spóźnienie????
To nie uchodzi świętobliwości
co ten dziadyga robi? Przecie fszyskie ministranty som w szkole??moremi, Mala79, Sabina, efcia, kkisia, Bozia3, Aasiula, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość