35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:ooo i mamy pierwszą chętną do tablicy
Waciu weź ze sobą dzienniczek, porozmawiamy.
Opowiedz Nam wszystkim jakie masz dalsze plany? Oprócz tego, że się nic przez ostatni rok nie nauczyłaś i oblałaś wczorajszy egzamin oraz dzisiejszą powtórkę.
Co teraz? Co dalej? Czy pytałaś prezydenta jak żyć?
Yyyyyyyy.....
Ten, tego no....
Ja nie wiem! Ja się uczyłam! Ja się starałam!
Buuuuu!!!!!!Reni, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, efcia, kkisia, paszczakin, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak zabierz dziewczęta na fluoryzację, a ja przez ten czas zaparzę sobie czaj i zrobię kanapkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e59b36ec7729.jpgmalgos741, moremi, kapturnica, Sabina, efcia, kkisia, Dziobak, Bozia3, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mysle Natka ,ze to wina też upału i tego ,że sie meczymy.U mnie od wczoraj tez cukier sie podniósł .A rano ledwie na granicy.
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że jestem lizusem. I dobrze mi z tym
Małgoś, jeszcze Ciebie Pani powinna przepytać.Reni, Sabina, efcia, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Wacia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e04c47dd427.jpg
Spóźnienie?! Jakie spóźnienie! Ja o tej porze co pani sprawdzała obecność po korytarzach buszowałam i nadganiałam od tyłu pędem do klasy, żeby mieć pewność, że niczego nie przegapiłam i wszystko wiem. Bo słyszałam, że tu taka jedna test oblała to se myślę: pani na dzień dobry dopytuje... Tak bez szlajania się po korytarzach to strach wejść do klasy na skróty
Usprawiedliwione?Reni, Sabina, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzwoniłaś?
ComeToMeBaby wrote:Buahaha w punkt!
Spóźnienie?! Jakie spóźnienie! Ja o tej porze co pani sprawdzała obecność po korytarzach buszowałam i nadganiałam od tyłu pędem do klasy, żeby mieć pewność, że niczego nie przegapiłam i wszystko wiem. Bo słyszałam, że tu taka jedna test oblała to se myślę: pani na dzień dobry dopytuje... Tak bez szlajania się po korytarzach to strach wejść do klasy na skróty
Usprawiedliwione?moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzwoniłaś?
do dzisiaj to by wypadało żeby pani na zajęcia klasowe przyszła już w miarę trzeźwapani pójdzie lepiej sama do higienistki, bo afera będzie i tefałen przyjedzie.
Dziobak, efcia, Aasiula, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Przylazlam, czekam na Twoją Julię
Mysmy Julki jednak jeszcze nie zaczeli robic.. Moze za miesiac zaczniemy te emocje..Reni, Sabina, moremi, Bozia3, kkisia, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziendobry. Ja przepraszam za spoznienie, ale ja odrabialam lekcje do pozna w nocy, a potem raniutko test zdawalam srodcyklowy. I zdalam na plus, ale nie wiedzialam, ze szkola tak wczesnie otwarta. I tak od razu do tablicy? A gdzie plan lekcji, powitanie, uscisk dloni? Ja nieprzyzwyczajona jestem do takiego stresu w szkole!
Sabina, Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, Reni, moremi, efcia, ania.g, gosia7122, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:Dziobak zabierz dziewczęta na fluoryzację, a ja przez ten czas zaparzę sobie czaj i zrobię kanapkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e59b36ec7729.jpg
Poprosze kawke tez da mnie, fusiasta i koniecznie w szklance z koszyczkiem. Jakos mnie Bozia sentymentalnie i retro nastroila.Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Reni, macduska, moremi, efcia, kapturnica, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:okropne przecież...
jak patrzę na swoje zdjęcia z młodości - to mnie na śmiech zbiera...z włosów i ciuchów - ale z tego co rozmawiam z innymi - to wszyscy mają podobną bekę z siebie....jeszcze nie lubię też swojego nagranego głosu słuchać...
hehe, ja w liceum chodzilam w takich jakby eleganckich spodenkach welurowych, do tego cieliste rajstopy, skarpektki i adidasy.. Dzizus, Maria, ja pier...kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Reni, macduska, Arwena, moremi, efcia, kapturnica, Magdala, Sabina, BISCA, gosia7122, Natka_79, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hyhyhy
do dzisiaj to by wypadało żeby pani na zajęcia klasowe przyszła już w miarę trzeźwapani pójdzie lepiej sama do higienistki, bo afera będzie i tefałen przyjedzie.
Trzezwa czy nie trzezwa, poza pokoj nauczycielski sie to nie wyniesie. Pod dywan sie zamiecie...kkisia, ComeToMeBaby, Reni, macduska, paszczakin, moremi, efcia, kapturnica, Magdala, Sabina, Aasiula, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość