X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogłam go wsadzić do lodówki O.o
    kapturnica wrote:
    Ze pańcia jest niezdarna ? ...

kapturnica, moremi, efcia, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo i mamy pierwszą chętną do tablicy
    Waciu weź ze sobą dzienniczek, porozmawiamy.

Opowiedz Nam wszystkim jakie masz dalsze plany? Oprócz tego, że się nic przez ostatni rok nie nauczyłaś i oblałaś wczorajszy egzamin oraz dzisiejszą powtórkę.
    Co teraz? Co dalej? Czy pytałaś prezydenta jak żyć?

Yyyyyyyy.....

Ten, tego no....
    Ja nie wiem! Ja się uczyłam! Ja się starałam!

Buuuuu!!!!!!

Reni, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, efcia, kkisia, paszczakin, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak zabierz dziewczęta na fluoryzację, a ja przez ten czas zaparzę sobie czaj i zrobię kanapkę

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e59b36ec7729.jpg

malgos741, moremi, kapturnica, Sabina, efcia, kkisia, Dziobak, Bozia3, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e04c47dd427.jpg

ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Sabina, SolarPolar, kkisia, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mysle Natka ,ze to wina też upału i tego ,że sie meczymy.U mnie od wczoraj tez cukier sie podniósł .A rano ledwie na granicy.
    Faktycznie, jeszcze upał tez mógł wpłynąć. Na czczo był ok ale po śniadaniu takim jak zawsze juz nie. Ciekawe co to bedzie dalej no i na szczęście dzis koniec upałów :)

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że jestem lizusem. I dobrze mi z tym ;-)
    Małgoś, jeszcze Ciebie Pani powinna przepytać.

Reni, Sabina, efcia, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wacia

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e04c47dd427.jpg
    Buahaha w punkt!
    Spóźnienie?! Jakie spóźnienie! Ja o tej porze co pani sprawdzała obecność po korytarzach buszowałam i nadganiałam od tyłu pędem do klasy, żeby mieć pewność, że niczego nie przegapiłam i wszystko wiem. Bo słyszałam, że tu taka jedna test oblała to se myślę: pani na dzień dobry dopytuje... Tak bez szlajania się po korytarzach to strach wejść do klasy na skróty :-)
    Usprawiedliwione?

Reni, Sabina, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry tak to jest ze wstawaniem jak sie w nocy kusilo i nie moglo zasnac tlukac sie z boku na bok
    Witam sie spozniona i zycze udanego dnia

Reni, moremi, Sabina, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto to Lucky i Promyk???
    To chyba starsze dzieje niż np. Parka, bo o nich to ja nawet w książce z historii nie czytałam.

Reni, kkisia, Bozia3, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzwoniłaś? ;-)

hahaa2.gif
    ComeToMeBaby wrote:
    Buahaha w punkt!
    Spóźnienie?! Jakie spóźnienie! Ja o tej porze co pani sprawdzała obecność po korytarzach buszowałam i nadganiałam od tyłu pędem do klasy, żeby mieć pewność, że niczego nie przegapiłam i wszystko wiem. Bo słyszałam, że tu taka jedna test oblała to se myślę: pani na dzień dobry dopytuje... Tak bez szlajania się po korytarzach to strach wejść do klasy na skróty :-)
    Usprawiedliwione?

moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulbar-smiley.gif

moremi, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bulbar-smiley.gif
    Co żresz??? Albo nie nie mów. Trza się ograniczać =D

Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzwoniłaś? ;-)

hahaa2.gif
    Hyhyhy
    do dzisiaj to by wypadało żeby pani na zajęcia klasowe przyszła już w miarę trzeźwa :-) pani pójdzie lepiej sama do higienistki, bo afera będzie i tefałen przyjedzie.

Dziobak, efcia, Aasiula, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Przylazlam, czekam na Twoją Julię :-)

Mysmy Julki jednak jeszcze nie zaczeli robic.. Moze za miesiac zaczniemy te emocje.. ;)

Reni, Sabina, moremi, Bozia3, kkisia, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    ups pierwszy dzień i juz mam spóźnienie - usprawiedliwienie doniose później
    to lece chociaz nadrobić

Reni, Sabina, moremi, Magdala, kkisia, gosia7122, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczu ale powiedz, ze będziesz się znowu stymulować?
    bo moja para zaginęła w piwnicy

Sabina, Bozia3, paszczakin, moremi, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry. Ja przepraszam za spoznienie, ale ja odrabialam lekcje do pozna w nocy, a potem raniutko test zdawalam srodcyklowy. I zdalam na plus, ale nie wiedzialam, ze szkola tak wczesnie otwarta. I tak od razu do tablicy? A gdzie plan lekcji, powitanie, uscisk dloni? Ja nieprzyzwyczajona jestem do takiego stresu w szkole!

Sabina, Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, Reni, moremi, efcia, ania.g, gosia7122, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziobak zabierz dziewczęta na fluoryzację, a ja przez ten czas zaparzę sobie czaj i zrobię kanapkę

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e59b36ec7729.jpg
    Sie robi.
    Poprosze kawke tez da mnie, fusiasta i koniecznie w szklance z koszyczkiem. Jakos mnie Bozia sentymentalnie i retro nastroila.

Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Reni, macduska, moremi, efcia, kapturnica, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    okropne przecież...:) jak patrzę na swoje zdjęcia z młodości - to mnie na śmiech zbiera...z włosów i ciuchów - ale z tego co rozmawiam z innymi - to wszyscy mają podobną bekę z siebie....jeszcze nie lubię też swojego nagranego głosu słuchać...:)

hehe, ja w liceum chodzilam w takich jakby eleganckich spodenkach welurowych, do tego cieliste rajstopy, skarpektki i adidasy.. Dzizus, Maria, ja pier... ;) ;)

kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Reni, macduska, Arwena, moremi, efcia, kapturnica, Magdala, Sabina, BISCA, gosia7122, Natka_79, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hyhyhy
    do dzisiaj to by wypadało żeby pani na zajęcia klasowe przyszła już w miarę trzeźwa :-) pani pójdzie lepiej sama do higienistki, bo afera będzie i tefałen przyjedzie.
    Sie uspokuj Kometa. Zeby pierwszy dzien od pyskowki zaczac, bosz, co sie porobilo...

Trzezwa czy nie trzezwa, poza pokoj nauczycielski sie to nie wyniesie. Pod dywan sie zamiecie...

kkisia, ComeToMeBaby, Reni, macduska, paszczakin, moremi, efcia, kapturnica, Magdala, Sabina, Aasiula, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 11012 11013 11014 11015 11016 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ