35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziecko mi padło spac o 10 i dalej spi przez ta zmiane na jesienna pogode..
i chcialam zapytac, kedy lekcja biologii?
bo mam zagadnienie- czy ugryzienia komara wygladaja inaczej na niemowlakach? mlody na 4 kropki tak jakby igle wbic- czerwone, male i kompletnie niewypukłe. Mnie tej samej nocy pożarł komar okrutnie, wiec zakladam, ze na nim to tez ugryzienia.. czy cos innego moze sie tak objawiac tez?Mega lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nieusprawiedliwiona nieobecność bendzie raportowana do dyrektora
A.
niech bedzie- ja mam zwolnienie od psychologa ze względu na traumatyczne przezycia w kontaktach z rodziną naciskochrzestną..ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Dziobak, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
jak w zakrystii
może wielebny będzie zainteresowany
ostatnio siostra Dusisława przyjarała firany jak prasowała, więc w sam raz
Bozia3 wrote:caffe mi zawirusowała kompa reklamami z firankami - co dzień - ładniejsze - dziś mnie przywitała taka oto reklama allegro...:
http://allegro.pl/wachlarze-panele-ekrany-firany-firanki-komplet-hit-i5127713538.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscroComeToMeBaby, Bozia3, moremi, macduska, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Solarmisiu, bo Tobie to sie w d poprzewracalo. Doktor od piecykow? Widzial kto. Trzeba bylo zawolac pana Gienka czy Janka. Popaczylby, podumal i naprawil. A jak nie naprawilby sam to szwagra by zawolal.
Uswiecone plemniki i komorki? A co sie dzieje z ta swietoscia kiedy plod obumiera i kiedy chce sie urzadzic mu pogrzeb ( niektorzy tego pragna i ich sprawa) to odmawia sie wniesienia trumny do kosciola. Nosz w.urwilam sie.moremi, kkisia, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:dziecko mi padło spac o 10 i dalej spi przez ta zmiane na jesienna pogode..
i chcialam zapytac, kedy lekcja biologii?
bo mam zagadnienie- czy ugryzienia komara wygladaja inaczej na niemowlakach? mlody na 4 kropki tak jakby igle wbic- czerwone, male i kompletnie niewypukłe. Mnie tej samej nocy pożarł komar okrutnie, wiec zakladam, ze na nim to tez ugryzienia.. czy cos innego moze sie tak objawiac tez?moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
albo czy jak się trafiły dwa wampirze, z tym, że jeden bez jednego zęba
także wiesz..nie trafiszComeToMeBaby wrote:Dwa ugryzienia wampiraWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:42
moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dwa ugryzienia wampira
Ty pacz, faktycznie! na rece to rozumiem, są 2 obok siebie..
Ale pozostałe dwa sa na czole i na tyle glowy. To musial miec ten wampir diasteme!moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:albo Czy jak się trafiły dwa wampirze, z tym, że jeden bez jednego zęba
także wiesz..nie trafiszReni, moremi, kkisia, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Solarmisiu, bo Tobie to sie w d poprzewracalo. Doktor od piecykow? Widzial kto. Trzeba bylo zawolac pana Gienka czy Janka. Popaczylby, podumal i naprawil. A jak nie naprawilby sam to szwagra by zawolal.
Uswiecone plemniki i komorki? A co sie dzieje z ta swietoscia kiedy plod obumiera i kiedy chce sie urzadzic mu pogrzeb ( niektorzy tego pragna i ich sprawa) to odmawia sie wniesienia trumny do kosciola. Nosz w.urwilam sie.
magdala, nie nerwuj sie- to byl przesmiewczy komentarz pod artykulem o in vitro.. nie sądze, zeby to był rzeczywisty tekst jakiego koscielnego gieniusza..kapturnica, moremi, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ty pacz, faktycznie! na rece to rozumiem, są 2 obok siebie..
Ale pozostałe dwa sa na czole i na tyle glowy. To musial miec ten wampir diasteme!
Ty może lepiej Oć na tom religiję...kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
mówię Wam, że to z Monty Pythona
paszczakin wrote:magdala, nie nerwuj sie- to byl przesmiewczy komentarz pod artykulem o in vitro.. nie sądze, zeby to był rzeczywisty tekst jakiego koscielnego gieniusza..kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:magdala, nie nerwuj sie- to byl przesmiewczy komentarz pod artykulem o in vitro.. nie sądze, zeby to był rzeczywisty tekst jakiego koscielnego gieniusza..
Wiesz, to mafia jest. Moga sobie dopisac dogmat. Ale z tymi pogrzebami to itak nie kumam ich polityki. Musze sie napic. O ktorej ta katecheza z nalewka od solara?moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bozia3 wrote:Paszcza dzięki za info. Rozumiem, że oprócz cukru i mąki- to również ziemniaki idą w odstawkę?
dokladnie.. i ryz (oprocz czarnego i dzikiego) i makaron (ale pelnoziarnisty mozna, bez tluszczu)Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wiesz, to mafia jest. Moga sobie dopisac dogmat. Ale z tymi pogrzebami to itak nie kumam ich polityki. Musze sie napic. O ktorej ta katecheza z nalewka od solara?
ja dlatego wlasnie tak walcze, zeby syna w jego nieswiadomosci do nich nie zglosic.. Jesli sam kiedys zechce, to sie zapisze..ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Mlody dalej spi.. Jakby nie to, ze lezy kolo mnie i chrapie, to bym sie zastaawiala, czy zyje
To Wam z zaskoku i na sekunde pokaze swoja fotke z wakacji, bo mialam sesje w nowym kolorze wlosow- bardzo ciemny braz. Nie lubie zawzwyczaj siebie na zdjeciach, ale to mi sie bardzo podoba:
CIACH!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:23
Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, ania.g, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza wyglądasz na nim super, jak dziewica do przelecenia....jaja normalnie,,,,
Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!