35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ja, ja, ja poprosze! u mnie Mordor, ciemnia, szaro, smutno.. dziec aktualnie spi z otwartymi oczami, ale pewnie mysli, ze to noc, dlatego nie budzi sie naprawdę..
moremi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Juz foty nie wstawie, bom sie przesiadla na telefon, mlody wstal
a z telefonu to ja robie glupoty, zdjecia z nazwiskiem wstawiam, takie tam..
Mam pytanie do matek nie czlonkow męskich. Jak robie mlodemu pape warzywna, to musze te warzywa gotowac przed samym podaniem? Czy to ma byc cieple? A jak ma byc cieple, to czy moge ugotowac warzywa wczesniej i potem pape wstawic do podgrzewacza?
I do tych co maja papourzadzenie (Caffe ma, pamietam).. Ile trwa przygotowane papy w tym? -
Heretyczka wrote:czy my ją niepokoimy?
A nie? Nieraz obsiadamy jak muchy gowno. Mimo najlepszych przecie intencji moze to podnosic cisnienie u niektorych. Zreszta nie moja sprawa. Najwyzej powtorzy rok.Sabina, BISCA, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
albo przeniesie się do klasy specjalnej
sorry ale tu nie ma ściągania!
nie radzi sobie trudno
Magdala wrote:A nie? Nieraz obsiadamy jak muchy gowno. Mimo najlepszych przecie intencji moze to podnosic cisnienie u niektorych. Zreszta nie moja sprawa. Najwyzej powtorzy rok.kapturnica, macduska, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
A i jeszcze szybko wroce do tego co Paszcza mowila o IVF. Dla mnie to tez zadne to cuda-mecyje. Sama stymulacja to pikus. Zastrzyka niebolace i zadnych skutkow ubocznych. Niebezpieczna moze byc tylko narkoza (ktora lubie
) i rozczarowanie z ujowego rezultatu.
moremi, Magdala, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja się wkurr.. Czekam czekam na te otwarcie i dupa.. Dzwonilam do Artemidy i same rejestratorki nie wiedzą, dzwonić po 15tym bo może wtedy się otworzy a może pod koniec miesiąca... Ja pierdziu
Sabina, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:A ja się wkurr.. Czekam czekam na te otwarcie i dupa.. Dzwonilam do Artemidy i same rejestratorki nie wiedzą, dzwonić po 15tym bo może wtedy się otworzy a może pod koniec miesiąca... Ja pierdziu
ale bajzel. Nie mozesz do innej isc ? -
umknęło mi .. a dlczego jest zamknięta?
malgos741 wrote:A ja się wkurr.. Czekam czekam na te otwarcie i dupa.. Dzwonilam do Artemidy i same rejestratorki nie wiedzą, dzwonić po 15tym bo może wtedy się otworzy a może pod koniec miesiąca... Ja pierdziu -
eee ja też stymulację mogłabym mieć codziennie
nie takie ilości zastrzyków sobie robiłam
mnie bardziej przeraża narkoza, że się obudzę po niej jako warzywo, te mdłości
i potem ten kołek w dupie po punkcji, że prosto nie można usiąść
a tak luzikBISCA, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:ale bajzel. Nie mozesz do innej isc ?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:umknęło mi .. a dlczego jest zamknięta?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykapturnica wrote:KurVa zdycham dziś.
Normalnie ryczeć mi się chce tak się koszmarnie czuje!!!.Stopy mam jak dwa jeVane serdelki , dłonie jak kaleka bo praktycznie zamknąć ich nie moge . Wentylator na maksa i okłady nie daja rade. Koszmar tego lata !!
Mi tylko jedna noga spuchła. Kostki nie widać.
Łączę się z Tobą w bólu.