35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Mi tylko jedna noga spuchła. Kostki nie widać.
Łączę się z Tobą w bólu.macduska lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:KurVa zdycham dziś.
Normalnie ryczeć mi się chce tak się koszmarnie czuje!!!.Stopy mam jak dwa jeVane serdelki , dłonie jak kaleka bo praktycznie zamknąć ich nie moge . Wentylator na maksa i okłady nie daja rade. Koszmar tego lata !!
Bidulo. Jka masz juz wode, to troche lodu i zimnej wody do miski i pomocz stopy. Mozesz tez wziasc prysznic i nie suszys wlosow. Mokre wlosy skutecznie ochladzaja.
Trzymaj sie
macduska, kapturnica, Sabina, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Bidulo. Jka masz juz wode, to troche lodu i zimnej wody do miski i pomocz stopy. Mozesz tez wziasc prysznic i nie suszys wlosow. Mokre wlosy skutecznie ochladzaja.
Trzymaj sie
Jestem dzis do niczego.Ledwo zrobiłam jakas polewke -pseudo zupe dla mlodego .Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta jeszcze tylko jutro tak gorąco będzie.
I weź jeszcze pyknij aktualizację brzucha.
Proooszę!!!Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak na szczescie woda jest.Prysznic , miska z woda i moczenie spuchnietych gir uskuteczniam.
Jestem dzis do niczego.Ledwo zrobiłam jakas polewke -pseudo zupe dla mlodego .
Ja to współczuję dzisiaj miastowym. W tym betonie to musi być koszmar. Albo w autobusie. Brrr...kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja to współczuję dzisiaj miastowym. W tym betonie to musi być koszmar. Albo w autobusie. Brrr...
macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:przecież to żart i ktoś go stworzył w ramach komentarza...wy to też czytajcie ze zrozumieniem....
jak zart to okej. Nie moglam czytac ze zrozumieniem. Przelecialam po lebkach bo sie balam, ze czytajac dokladnie sie porzygamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 15:44
moremi, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
Biologia.
Testy owulacyjne Facelle (dzieki moremi) sa bardzo dokladne. Nie zadne srutu tutu nie wiem czy jest wyrzut lh. Wczoraj byla jasna kreska, dzis rano bardzo ciemna, teraz juz lekko jasnieje. To ja rozumiem. Polecam. Trzeba robic co pare godzin i wszystko jasne.
BISCA, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Mega, Sabina, anna maria, Mimik lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBiologia.
Jak dotychczas WSZYSTKIE testy ciążowe uważam za. Zawsze wychodzą negatywne.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 1 września 2015, 20:51
BISCA, Magdala, Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, paszczakin, SolarPolar, efcia, Mega, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:KurVa zdycham dziś.
Normalnie ryczeć mi się chce tak się koszmarnie czuje!!!.Stopy mam jak dwa jeVane serdelki , dłonie jak kaleka bo praktycznie zamknąć ich nie moge . Wentylator na maksa i okłady nie daja rade. Koszmar tego lata !!
Wspolczuje. Jednak jak jest zimno to mozna pod koc i jest git, a upal i to w zaawansowanej ciazy musi byc powalajacy. Wspolczuje.kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
macduska wrote:Biologia.
Jak dotychczas WSZYSTKIE testy ciążowe uważam za chujowe. Zawsze wychodzą negatywne.
Ja jeszcze nie mialam ciazowych w tym polroczu. Ale Pani mowila, ze bendom. A ja tak sie stara no tak sie staram zeby nie oblac.BISCA, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.