35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Ja jeszcze nie mialam ciazowych w tym polroczu. Ale Pani mowila, ze bendom. A ja tak sie stara no tak sie staram zeby nie oblac.
BISCA, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, paszczakin, kkisia, efcia, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
-
Przyszla dzis paczka z Pl. Z najnowsza plyta Chodakowskiej. A konto dzisiejszych cwiczen zjadlam 2 Prince Polo. Musze miec energie do cwiczen, nie?
Poza tym zima idzie i trza tluszcz gromadzc!Reni, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, efcia, Mega, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam .
O usprawiedliwienie proszę bo dziecie moje dziś pierwszy dzień do żłobka poszło i stresa mam.
Dalszy ciąg upałów u nas i nic się nie chce robić,szkoda że już koniec wakacji i wraca codzienny kierat.Bozia3, moremi, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, Mega, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Moze sie okazac, ze bedzie za pozno
Reni, ania.g, ComeToMeBaby, gosia7122, BISCA, macduska, kkisia, efcia, Mega, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Biologia.
Testy owulacyjne Facelle (dzieki moremi) sa bardzo dokladne. Nie zadne srutu tutu nie wiem czy jest wyrzut lh. Wczoraj byla jasna kreska, dzis rano bardzo ciemna, teraz juz lekko jasnieje. To ja rozumiem. Polecam. Trzeba robic co pare godzin i wszystko jasne.
BISCA, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ech, cos mi ten wrzesień sie krzywo zaczął
całe lato jakoś dałam radę a dzis kuzwa no zasłabłam po powrocie do domu
ciśnienie 55/95
powoli wracam do normalności, tylko zmęczona jestem na maxa
Kapta, współczuje uplalu. Niech to sie wreszcie skończy -
ComeToMeBaby wrote:Kapta, co tam? Jednak się wystraszył?
ComeToMeBaby, macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ech, cos mi ten wrzesień sie krzywo zaczął
całe lato jakoś dałam radę a dzis kuzwa no zasłabłam po powrocie do domu
ciśnienie 55/95
powoli wracam do normalności, tylko zmęczona jestem na maxa
Kapta, współczuje uplalu. Niech to sie wreszcie skończy -
Ech, jak sobie przypomnę czas przed porodem, mój JEDEN dzień wolnego, to wydaje mi się, że to było sto lat temu. Miło ten poród wspominam, jeśli uda mi się zaciazyc jeszcze raz, to przekupie mojego gina jakaś super flaszka, zeby znowu mieć poród wywołany. Perspektywa "nie znasz dnia i godziny" znacznie mniej do mnie przemawia.
Czy w Polsce są prywatne, dobrze wyposażone kliniki, w których można rodzic? Tak, żeby w razie co nie trzeba było dzidziolca do szpitala przewozić? Ciekawe ile kosztuje taki poród..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 18:02
Mega lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Machnęłam kawę i trochę sie podniosło, teraz juz 110/87. No nie powiem, trochę sie wystraszyłam
-
paszczakin wrote:I czemu żadna nie odpowiada na moje pytanie o papki?! Wszystkie penis nie matki sloikami dzieci karmily?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 18:07
-
Dziobak wrote:Fota nieletniej Paszczy dzie, ja sie pytam?
A w ogole za wrzucanie fotek o tej porze powinien byc karny karton!kapturnica, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witam .
O usprawiedliwienie proszę bo dziecie moje dziś pierwszy dzień do żłobka poszło i stresa mam.
Dalszy ciąg upałów u nas i nic się nie chce robić,szkoda że już koniec wakacji i wraca codzienny kierat.
Gosia, jak dziecię w zlobie? Ja, oddając Adama, będę mieć już pół pekniete serce, bo wczesniej on będzie w domu, a ja w pracy, no ale i tak będzie bolało, że idzie do obcych.. Będzie miał tylko 8 miesięcySabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Gosia, jak dziecię w zlobie? Ja, oddając Adama, będę mieć już pół pekniete serce, bo wczesniej on będzie w domu, a ja w pracy, no ale i tak będzie bolało, że idzie do obcych.. Będzie miał tylko 8 miesięcy
Kurka, moje bedzie mialo 3. My do pracy, dzicie do zlobkaSabina lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszcza ja gotowalam w tradycyjny sposob warzywa i mieso.Potem robilam papki , przecierki itd .I robilam najczesciej trochu wiecej .A potem normalnie podgrzewalam w cieplej wodzie/cos ala podgrzewaczu