X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ja jeszcze nie mialam ciazowych w tym polroczu. Ale Pani mowila, ze bendom. A ja tak sie stara no tak sie staram zeby nie oblac.
    Gupia! Oblac to je musisz. Najwazniejsze, zebys je zdala!

BISCA, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, paszczakin, kkisia, efcia, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszla dzis paczka z Pl. Z najnowsza plyta Chodakowskiej. A konto dzisiejszych cwiczen zjadlam 2 Prince Polo. Musze miec energie do cwiczen, nie?
    Poza tym zima idzie i trza tluszcz gromadzc!

Reni, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, efcia, Mega, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam .
    O usprawiedliwienie proszę bo dziecie moje dziś pierwszy dzień do żłobka poszło i stresa mam.
    Dalszy ciąg upałów u nas i nic się nie chce robić,szkoda że już koniec wakacji i wraca codzienny kierat.

Bozia3, moremi, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, Mega, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Moze sie okazac, ze bedzie za pozno ;)
    E nie. Mamy układ z malym ,ze przed powrotem ojca nie opuszcza bunkra.Z racji nerwacji i dla dobra psychicznego mojego męza może sie zacząć wykluwac już w niedziele jak se chce.Bo chłop zjeżdza wczesniej.

Reni, ania.g, ComeToMeBaby, gosia7122, BISCA, macduska, kkisia, efcia, Mega, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Biologia.
    Testy owulacyjne Facelle (dzieki moremi <3 ) sa bardzo dokladne. Nie zadne srutu tutu nie wiem czy jest wyrzut lh. Wczoraj byla jasna kreska, dzis rano bardzo ciemna, teraz juz lekko jasnieje. To ja rozumiem. Polecam. Trzeba robic co pare godzin i wszystko jasne.
    Ja też z nich byłam zadowolona. Kupiłam sobie dwie paczki. Z drugiej właśnie korzystasz ;)

BISCA, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, Kajtek juz chodzi?

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, cos mi ten wrzesień sie krzywo zaczął :/ całe lato jakoś dałam radę a dzis kuzwa no zasłabłam po powrocie do domu :/ ciśnienie 55/95 :/ powoli wracam do normalności, tylko zmęczona jestem na maxa
    Kapta, współczuje uplalu. Niech to sie wreszcie skończy

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, co tam? Jednak się wystraszył? :-)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężarówki i nie tylko fajny artykuł http://mataja.pl/2014/05/pospiech-wysoce-niewskazany-o-tym-ze-dwa-tygodnie-moga-czynic-roznice/

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kapta, co tam? Jednak się wystraszył? :-)
    No tak. Także tydzień wczesniej zjezdza.A niech zjezdza , jak ma mi psychicznie zejsc z tego swiata .Poza tym nie ma co sie czarowac.Coraz gorzej mi sie auto prowadzi i wykonuje rozne czynnosci.To wiem ,ze mnie odciazy. 8)

ComeToMeBaby, macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ech, cos mi ten wrzesień sie krzywo zaczął :/ całe lato jakoś dałam radę a dzis kuzwa no zasłabłam po powrocie do domu :/ ciśnienie 55/95 :/ powoli wracam do normalności, tylko zmęczona jestem na maxa
    Kapta, współczuje uplalu. Niech to sie wreszcie skończy
    No to ladnie niskie mialas cisnienie.Moze cos z kofeina trzepnij sobie , jaka kawe mrozona ???I duzo pij .

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to ladnie niskie mialas cisnienie.Moze cos z kofeina trzepnij sobie , jaka kawe mrozona ???I duzo pij .
    Machnęłam kawę i trochę sie podniosło, teraz juz 110/87. No nie powiem, trochę sie wystraszyłam :/

hGXkp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, jak sobie przypomnę czas przed porodem, mój JEDEN dzień wolnego, to wydaje mi się, że to było sto lat temu. Miło ten poród wspominam, jeśli uda mi się zaciazyc jeszcze raz, to przekupie mojego gina jakaś super flaszka, zeby znowu mieć poród wywołany. Perspektywa "nie znasz dnia i godziny" znacznie mniej do mnie przemawia.
    Czy w Polsce są prywatne, dobrze wyposażone kliniki, w których można rodzic? Tak, żeby w razie co nie trzeba było dzidziolca do szpitala przewozić? Ciekawe ile kosztuje taki poród..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 18:02

Mega lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Machnęłam kawę i trochę sie podniosło, teraz juz 110/87. No nie powiem, trochę sie wystraszyłam :/
    Ja nie zemdlałam ani razu w ciazy.Ale niejednokrotnie robilo mi sie tak slabo ,ze przed oczami mialam kropki i nogi robily sie z waty.Okropnie nieprzyjemne odczucie .

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I czemu żadna nie odpowiada na moje pytanie o papki?! Wszystkie penis nie matki sloikami dzieci karmily?

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    I czemu żadna nie odpowiada na moje pytanie o papki?! Wszystkie penis nie matki sloikami dzieci karmily?
    Paszcza ja gotowalam w tradycyjny sposob warzywa i mieso.Potem robilam papki , przecierki itd .I robilam najczesciej trochu wiecej .A potem normalnie podgrzewalam w cieplej wodzie/cos ala podgrzewaczu 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 18:07

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Fota nieletniej Paszczy dzie, ja sie pytam?
    A w ogole za wrzucanie fotek o tej porze powinien byc karny karton!
    Jak się siedzi na wagarach, a nie na zajęciach w pierwszy dzień szkoły, to można sporo przegapić ;)

kapturnica, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Witam .
    O usprawiedliwienie proszę bo dziecie moje dziś pierwszy dzień do żłobka poszło i stresa mam.
    Dalszy ciąg upałów u nas i nic się nie chce robić,szkoda że już koniec wakacji i wraca codzienny kierat.

Gosia, jak dziecię w zlobie? Ja, oddając Adama, będę mieć już pół pekniete serce, bo wczesniej on będzie w domu, a ja w pracy, no ale i tak będzie bolało, że idzie do obcych.. Będzie miał tylko 8 miesięcy :(

Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Gosia, jak dziecię w zlobie? Ja, oddając Adama, będę mieć już pół pekniete serce, bo wczesniej on będzie w domu, a ja w pracy, no ale i tak będzie bolało, że idzie do obcych.. Będzie miał tylko 8 miesięcy :(

Kurka, moje bedzie mialo 3. My do pracy, dzicie do zlobka :(

Sabina lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza ja gotowalam w tradycyjny sposob warzywa i mieso.Potem robilam papki , przecierki itd .I robilam najczesciej trochu wiecej .A potem normalnie podgrzewalam w cieplej wodzie/cos ala podgrzewaczu 8)
    Czyli można dziś ugotować marchew a jutro ja zmiksować i podać? A jaka ma to mieć mniej więcej temperaturę?

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 11018 11019 11020 11021 11022 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ