35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:W zależności od tego co to jest, od 5 do 15 min.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:34
-
W temacie gotowania to powiem tylko że już rzygam słoikami.
A w szczególności mam dość ogórków, cukini itp.
Codziennie się z tym pierdo...
moremi, Arwena, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
kapturnica wrote:Sama ,żes nieuleczalna pfff
Ja nawiazalam do wczesniejszej swojej wypowiedzi .Nie odnioslam sie do jakichs zdrobnien ,cycania i chVj nie wie czegoo tylko do tego co paszcza napisala ,ze skad ma wiedziec.
Dzięki Ci Kapta, dobra kobieto, Ty jedna powinnaś dostać 5 z "przygotowania do życia w rodzinie ", bo się papowiedza podzieliłaskapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dzięki Ci Kapta, dobra kobieto, Ty jedna powinnaś dostać 5 z "przygotowania do życia w rodzinie ", bo się papowiedza podzieliłas
paszczakin, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko leży w łóżku i zamiast spać to rży i chichocze. Do rybek z karuzeli.
W ogóle te karuzele nie są do usypiania, tylko do zabawy, nie wiem kto wymyślił, zeby to nad łóżkiem wieszać..moremi, Heretyczka, Dziobak, Arwena, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:O faken, nieźle. W 15 min to ja nawet marchewki nie ugotuje na parze, bo se wymyslilam dziś nieobrana gotować. A tam się wrzuca surowe, obrane warzywa w kawałkach i wyjmuje ugotowana, gotowa papę? To może jednak zainwestuje, przy 5 min przygotowaniu to mogę robić codziennie, nie opłaca robić więcej i mrozic..
Ja jak miałam warzywa "swojskie" to je pogotowałam i zamroziłam w kostkarce do lodów. Potem tylko wyjmowałam to co chciałam i tyle ile chciałam i było gotowe po rozmrożeniu i podgrzaniu.kapturnica lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A jak cukinię w słoiki wpychasz? Na co?
Cukinię się trze na plasterki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:40
kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:A jak cukinię w słoiki wpychasz? Na co?
Kapta i Cafe już w sumie odpowiedziały.
Kroję na paski i zalewam zalewą octową.
Do prasowania będzie jak znalazłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:45
caffe, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:W temacie gotowania to powiem tylko że już rzygam słoikami.
A w szczególności mam dość ogórków, cukini itp.
Codziennie się z tym pierdo... -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja też ale chyba się skuszę. Dzisiaj robiłam przecier pomidorowy do słoików.
Z przetworów to tylko takie które wkładam do słoików i już.
No ewentualnie mogę trochę pokroić
Leniwe ze mnie babskomoremi, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Niuta wrote:Do przecieru to nigdy nerwów nie miałam.
Z przetworów to tylko takie które wkładam do słoików i już.
No ewentualnie mogę trochę pokroić
Leniwe ze mnie babskokapturnica, Niuta, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość