35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:A u mnie we wsi Jakas sunia ma cieczke ,bo jamnik odpierdala wedrowki ludu,w poszukiwaniu seksu
,teraz caly czas piszczy i wkurwia mnie bo Hela spi,a w dzien stal przed chata i wyl chyby z godzine :-)jaja ma pelne i musi sobie ulzyc.
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A moj Adacho ostatnio wcina kazde zarcie. Kocha polskie zupy i smazony ryz z krewetkami od Chinczyka, awokado, wszystkie owoce, ryby, teraz wbil sie w parowki ( no, niestety, widzial jak jemy) A balam sie, ze bedzie niejadkiem.
anna maria, Dziobak, Heretyczka, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Hela ostatnio poznala smak chleba ze smalcem ,smakowala jej bardzo ,fajnie jest jak dziecko bezproblemowo wszystko jeBozia3 wrote:u mnie to samo....awokado, sery pleśniowe, musztarda, knedle, nawet sok z cytryny zrobił na nim średnie wrażenie - ot skrzywił się i już....
Bozia3, Dziobak, Heretyczka, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala
co sie stalo? Czy tak ogolnie zycie dopier.ala?
Wiecie co, moja mama miala zycie pelne klopotow, prawdziwych klod pod nogi. Jak ona to robi, ze jest najbardziej pozytywnym czlowiekiem jakiego znam. Zawsze wspiera, zawsze sie usmiecha, zawsze pomoze, malo tego wyreczy. Wzor niedoscigniony. Kocham ja szalenie.anna maria, Heretyczka, peppapig, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kkisia, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
anna maria wrote:Pragne zauwazyc ze nowa Reni 5555 (chyba)co wczoraj sie pojawila dzisiaj znikla i co to ma znaczyc ? do k... nedzy
Nic ja chyba z nami jeszcze nie laczy. Moze wroci. Oby nie dopiero jak zajdzie.
anna maria, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Taki Charakter,moja mam podobnie miala straszne zycie i bardzo ciezkie ,ale nigdy nie zalila sie ,krzyczala ,czy plakala no chyba ze w samotnosci .Magdala wrote:Mala
co sie stalo? Czy tak ogolnie zycie dopier.ala?
Wiecie co, moja mama miala zycie pelne klopotow, prawdziwych klod pod nogi. Jak ona to robi, ze jest najbardziej pozytywnym czlowiekiem jakiego znam. Zawsze wspiera, zawsze sie usmiecha, zawsze pomoze, malo tego wyreczy. Wzor niedoscigniony. Kocham ja szalenie.Magdala, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Peppa, coś cienki przepływ info mają w tym szpitalu. Mam nadzieję że dziś usłyszysz zadowalające konkrety.
Moja starsza właśnie wystartowała do szkoły. Ok 10 min na piechotę, potem 43 min kolejką i 16 min tramwajem. Zajęcia codziennie na 8:15.
A młodsza ma dwu zmainowy plan i dziś dopiero na 12:30.Mega, Sabina, Dziobak, efcia, Aasiula, anna maria, moremi, kkisia, Mala79, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry!! My tez już od jakiegos czasu na nogach. Młody wstał sam i to przed budzikiem więc byłam zdziwiona.
Ania no to kawała drogi ma Twoja córka do szkoły. Nie ma co.
Mam nadzieje ,że dziś będzie chłodniej i człowiek będzie mógł jakos funkcjonować.
Peeppa to Cie zwodza .Jakas masakra .
A nam zostało 5% do terminu. Tik tak. Tik tak .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 07:02
ania.g, Mega, dorbie, Sabina, paszczakin, efcia, Aasiula, anna maria, BISCA, moremi, kkisia, Mala79, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry.
Ja też już nie śpię a wstawać się nie chce
Za oknem deszcz i zimno więc po co wychodzić z domu?Mega, efcia, anna maria lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Bry.
Ja też już nie śpię a wstawać się nie chce
Za oknem deszcz i zimno więc po co wychodzić z domu?