X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry zimno 13 stp,ale slonecznie :-),jamnik dalej serenady odpi.... milego dnia

nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalej niech ktoras rodzi ,chce nowe fotki dzieci ogladac :-)

efcia, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od niedzieli jestem chętna na poród. Wcześniej nie =D . Także Peepa może ???

anna maria, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    No pasowałoby liste porodówkową zapełnić
    Mi dzisiaj znowu pojawiły sie skurcze od 5-7 przepowiadające... jestem po wizycie wyniki na granicy normy. Wg jednej doktorki lepiej by było ciąże rozwiązać wcześniej,zwykle tak jest przy cholestazie. Czekam na wyrok ordynatora. Dam znać.
    Dziewczyny a jakaś szansa żeby @ nie przyszła? A były II
    Eee nie ja szczalam w niedziele i znow oblalam :(
    Tak wiec ja odpadam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:25

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Od niedzieli jestem chętna na poród. Wcześniej nie =D . Także Peepa może ???
    Ale to co chlop wczesniej bedzie :)

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    No pasowałoby liste porodówkową zapełnić
    Mi dzisiaj znowu pojawiły sie skurcze od 5-7 przepowiadające... jestem po wizycie wyniki na granicy normy. Wg jednej doktorki lepiej by było ciąże rozwiązać wcześniej,zwykle tak jest przy cholestazie. Czekam na wyrok ordynatora. Dam znać.
    Dziewczyny a jakaś szansa żeby @ nie przyszła? A były II
    Pepa niech juz podejma decyzje bo ile mozna no ;)

efcia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ale to co chlop wczesniej bedzie :)
    Siiii Zjezdza w sobote 8)

Aasiula, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dawno mnie nie było bo się przyznam nie nadążam za Wami. Postaram się nadrobić trochę o streszczenie nie proszę bo by która musiała niezłą epopeje spłodzić. Ps. Kapta wyładniałaś nieco odkąd Cie ostatni raz widziałam:)

moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Siiii Zjezdza w sobote 8)
    Nooo to pieknie !!! :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś koleżanka w Damianie rodziła i cennik miała 4500sn a cesarka ok 7000
    teraz nie wiem kosztuje
    można też w Luxmedzie i w Medicoverze rodzić, ale ceny są tajne ;-)
    witam się
    paszczakin wrote:
    Czy w Polsce są prywatne, dobrze wyposażone kliniki, w których można rodzic? Tak, żeby w razie co nie trzeba było dzidziolca do szpitala przewozić? Ciekawe ile kosztuje taki poród..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:05

moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej spęczniałam XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:27

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Lawendowa37 Debiutantka

Wysłany: 2 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,widze dziewczyny,ze dobrze sie tu znacie, wiec na wstepie zapytam czy moge dolaczc do waszego grona?
    Mam 37 lat pod koniec czerwca przeszlam lyzeczkowanie z powodu pustego jaja plodowego i od tego czasu nie moge sie zebrac do kupy.Przyczyna pustego jaja nie zostala znaleziona,lekarze machneli reka bo to pierwszy u mnie taki wybryk natury a mnie paralizuje strach przed dalszymi staraniami a staramy sie okolo 2 lat.
    Przechodzila, ktoras z was dziewcz puste jajo plodowe, jak tak to jak sobie z ta trauma potem radzilyscie, udalo sie wam powtornie zajsc w zdrowa ciaze?
    Pozdrawiam

efcia, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to jakiś czempion? wystawowy?
    nie? to wykastruj go, po co ma się męczyć?
    anna maria wrote:
    A u mnie we wsi Jakas sunia ma cieczke ,bo jamnik odpierdala wedrowki ludu,w poszukiwaniu seksu :-) ,teraz caly czas piszczy i wkurwia mnie bo Hela spi,a w dzien stal przed chata i wyl chyby z godzine :-)jaja ma pelne i musi sobie ulzyc.:-)

moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowa kolezanke :) ;)

efcia lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć lawendowa pewnie niejedna przechodziła, bo to częste, musisz uporać się z tym psychicznie bo inaczej nic z tego, miałaś hormony przebadane? chłopa badaliście? hsg robiłaś?

efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lawendowa witaj wbijaj się do Nas
    śmiało :-) tylko buciory na kapcie zmień, bo tu same babiny ;-)
    aaa i przygotuj się na test dla nowych ;-) kwestionariusz osobowy i trzy zdjęcia :-)

Masz już dzieci?
    na resztę pytań pewnie odpowiedzą później jak wstaną

moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, BISCA, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Raczej spęczniałam XD

i taka pomarszczona nie jesteś:)

moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,

Pani jest spozniona ?

Milego

kapturnica, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lawendowa witamy.
    Nie pomoge bo na szczęście nie mam za sobą takich przejść. Ale z tego co wiem to puste jaja płodowe zdarzają sie kobietom i to dość często niestety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:42

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lawendowa37 wrote:
    Witam,widze dziewczyny,ze dobrze sie tu znacie, wiec na wstepie zapytam czy moge dolaczc do waszego grona?
    Mam 37 lat pod koniec czerwca przeszlam lyzeczkowanie z powodu pustego jaja plodowego i od tego czasu nie moge sie zebrac do kupy.Przyczyna pustego jaja nie zostala znaleziona,lekarze machneli reka bo to pierwszy u mnie taki wybryk natury a mnie paralizuje strach przed dalszymi staraniami a staramy sie okolo 2 lat.
    Przechodzila, ktoras z was dziewcz puste jajo plodowe, jak tak to jak sobie z ta trauma potem radzilyscie, udalo sie wam powtornie zajsc w zdrowa ciaze?
    Pozdrawiam
    Dawaj, co się będziesz sama kisić.
    Wiele z nas przeszło ciążę chybioną. Ja miałam łyżeczkowanie pod koniec lutego 2014 i dwa poronienia samoistne. Teraz - widać jak w awatarze ;-)
    Generalnie jednego pustego pęcherza płodowego się nie diagnozuje, bo to się zdarza w każdym wieku. Czynnikiem zazwyczaj jest błąd genetyczny. Coś nie zaskoczyło jak powinno.
    Leczysz się u zwykłego gina, czy też w klinice?

Sandra i Mimik, wczoraj było rozpoczęcie roku. Pewnie dostaniecie uwagę od Pani.

Bry :-)
    U nas upałów ciąg dalszy. A ja wyruszam zawieźć łozeczko do moich rodziców.

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, ComeToMeBaby, Dziobak, nick nieaktualny, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 11024 11025 11026 11027 11028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ