35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Eee nie ja szczalam w niedziele i znow oblalampeppapig wrote:No pasowałoby liste porodówkową zapełnić
Mi dzisiaj znowu pojawiły sie skurcze od 5-7 przepowiadające... jestem po wizycie wyniki na granicy normy. Wg jednej doktorki lepiej by było ciąże rozwiązać wcześniej,zwykle tak jest przy cholestazie. Czekam na wyrok ordynatora. Dam znać.
Dziewczyny a jakaś szansa żeby @ nie przyszła? A były II
Tak wiec ja odpadam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:25
-
Pepa niech juz podejma decyzje bo ile mozna nopeppapig wrote:No pasowałoby liste porodówkową zapełnić
Mi dzisiaj znowu pojawiły sie skurcze od 5-7 przepowiadające... jestem po wizycie wyniki na granicy normy. Wg jednej doktorki lepiej by było ciąże rozwiązać wcześniej,zwykle tak jest przy cholestazie. Czekam na wyrok ordynatora. Dam znać.
Dziewczyny a jakaś szansa żeby @ nie przyszła? A były II
efcia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było bo się przyznam nie nadążam za Wami. Postaram się nadrobić trochę o streszczenie nie proszę bo by która musiała niezłą epopeje spłodzić. Ps. Kapta wyładniałaś nieco odkąd Cie ostatni raz widziałam:)
moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
kiedyś koleżanka w Damianie rodziła i cennik miała 4500sn a cesarka ok 7000
teraz nie wiem kosztuje
można też w Luxmedzie i w Medicoverze rodzić, ale ceny są tajne
witam siępaszczakin wrote:Czy w Polsce są prywatne, dobrze wyposażone kliniki, w których można rodzic? Tak, żeby w razie co nie trzeba było dzidziolca do szpitala przewozić? Ciekawe ile kosztuje taki poród..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:05
moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam,widze dziewczyny,ze dobrze sie tu znacie, wiec na wstepie zapytam czy moge dolaczc do waszego grona?
Mam 37 lat pod koniec czerwca przeszlam lyzeczkowanie z powodu pustego jaja plodowego i od tego czasu nie moge sie zebrac do kupy.Przyczyna pustego jaja nie zostala znaleziona,lekarze machneli reka bo to pierwszy u mnie taki wybryk natury a mnie paralizuje strach przed dalszymi staraniami a staramy sie okolo 2 lat.
Przechodzila, ktoras z was dziewcz puste jajo plodowe, jak tak to jak sobie z ta trauma potem radzilyscie, udalo sie wam powtornie zajsc w zdrowa ciaze?
Pozdrawiam
efcia, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
a to jakiś czempion? wystawowy?
nie? to wykastruj go, po co ma się męczyć?
anna maria wrote:A u mnie we wsi Jakas sunia ma cieczke ,bo jamnik odpierdala wedrowki ludu,w poszukiwaniu seksu
,teraz caly czas piszczy i wkurwia mnie bo Hela spi,a w dzien stal przed chata i wyl chyby z godzine :-)jaja ma pelne i musi sobie ulzyc.
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Cześć lawendowa pewnie niejedna przechodziła, bo to częste, musisz uporać się z tym psychicznie bo inaczej nic z tego, miałaś hormony przebadane? chłopa badaliście? hsg robiłaś?
efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Lawendowa witaj wbijaj się do Nas
śmiało
tylko buciory na kapcie zmień, bo tu same babiny 
aaa i przygotuj się na test dla nowych
kwestionariusz osobowy i trzy zdjęcia 
Masz już dzieci?
na resztę pytań pewnie odpowiedzą później jak wstaną
moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, BISCA, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Lawendowa witamy.
Nie pomoge bo na szczęście nie mam za sobą takich przejść. Ale z tego co wiem to puste jaja płodowe zdarzają sie kobietom i to dość często niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:42
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
Dawaj, co się będziesz sama kisić.Lawendowa37 wrote:Witam,widze dziewczyny,ze dobrze sie tu znacie, wiec na wstepie zapytam czy moge dolaczc do waszego grona?
Mam 37 lat pod koniec czerwca przeszlam lyzeczkowanie z powodu pustego jaja plodowego i od tego czasu nie moge sie zebrac do kupy.Przyczyna pustego jaja nie zostala znaleziona,lekarze machneli reka bo to pierwszy u mnie taki wybryk natury a mnie paralizuje strach przed dalszymi staraniami a staramy sie okolo 2 lat.
Przechodzila, ktoras z was dziewcz puste jajo plodowe, jak tak to jak sobie z ta trauma potem radzilyscie, udalo sie wam powtornie zajsc w zdrowa ciaze?
Pozdrawiam
Wiele z nas przeszło ciążę chybioną. Ja miałam łyżeczkowanie pod koniec lutego 2014 i dwa poronienia samoistne. Teraz - widać jak w awatarze
Generalnie jednego pustego pęcherza płodowego się nie diagnozuje, bo to się zdarza w każdym wieku. Czynnikiem zazwyczaj jest błąd genetyczny. Coś nie zaskoczyło jak powinno.
Leczysz się u zwykłego gina, czy też w klinice?
Sandra i Mimik, wczoraj było rozpoczęcie roku. Pewnie dostaniecie uwagę od Pani.
Bry
U nas upałów ciąg dalszy. A ja wyruszam zawieźć łozeczko do moich rodziców.
nick nieaktualny, kapturnica, efcia, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, ComeToMeBaby, Dziobak, nick nieaktualny, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!

. Także Peepa może ???