35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:No pasowałoby liste porodówkową zapełnić
Mi dzisiaj znowu pojawiły sie skurcze od 5-7 przepowiadające... jestem po wizycie wyniki na granicy normy. Wg jednej doktorki lepiej by było ciąże rozwiązać wcześniej,zwykle tak jest przy cholestazie. Czekam na wyrok ordynatora. Dam znać.
Dziewczyny a jakaś szansa żeby @ nie przyszła? A były II
Tak wiec ja odpadam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:25
-
peppapig wrote:No pasowałoby liste porodówkową zapełnić
Mi dzisiaj znowu pojawiły sie skurcze od 5-7 przepowiadające... jestem po wizycie wyniki na granicy normy. Wg jednej doktorki lepiej by było ciąże rozwiązać wcześniej,zwykle tak jest przy cholestazie. Czekam na wyrok ordynatora. Dam znać.
Dziewczyny a jakaś szansa żeby @ nie przyszła? A były IIefcia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było bo się przyznam nie nadążam za Wami. Postaram się nadrobić trochę o streszczenie nie proszę bo by która musiała niezłą epopeje spłodzić. Ps. Kapta wyładniałaś nieco odkąd Cie ostatni raz widziałam:)
moremi, kkisia, efcia, dorbie, Sabina, BISCA, Arwena, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
kiedyś koleżanka w Damianie rodziła i cennik miała 4500sn a cesarka ok 7000
teraz nie wiem kosztuje
można też w Luxmedzie i w Medicoverze rodzić, ale ceny są tajne
witam siępaszczakin wrote:Czy w Polsce są prywatne, dobrze wyposażone kliniki, w których można rodzic? Tak, żeby w razie co nie trzeba było dzidziolca do szpitala przewozić? Ciekawe ile kosztuje taki poród..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:05
moremi, kkisia, efcia, Sabina, BISCA, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam,widze dziewczyny,ze dobrze sie tu znacie, wiec na wstepie zapytam czy moge dolaczc do waszego grona?
Mam 37 lat pod koniec czerwca przeszlam lyzeczkowanie z powodu pustego jaja plodowego i od tego czasu nie moge sie zebrac do kupy.Przyczyna pustego jaja nie zostala znaleziona,lekarze machneli reka bo to pierwszy u mnie taki wybryk natury a mnie paralizuje strach przed dalszymi staraniami a staramy sie okolo 2 lat.
Przechodzila, ktoras z was dziewcz puste jajo plodowe, jak tak to jak sobie z ta trauma potem radzilyscie, udalo sie wam powtornie zajsc w zdrowa ciaze?
Pozdrawiamefcia, anna maria, Sabina, macduska, Bozia3, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
a to jakiś czempion? wystawowy?
nie? to wykastruj go, po co ma się męczyć?
anna maria wrote:A u mnie we wsi Jakas sunia ma cieczke ,bo jamnik odpierdala wedrowki ludu,w poszukiwaniu seksu,teraz caly czas piszczy i wkurwia mnie bo Hela spi,a w dzien stal przed chata i wyl chyby z godzine :-)jaja ma pelne i musi sobie ulzyc.
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć lawendowa pewnie niejedna przechodziła, bo to częste, musisz uporać się z tym psychicznie bo inaczej nic z tego, miałaś hormony przebadane? chłopa badaliście? hsg robiłaś?
efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
Lawendowa witaj wbijaj się do Nas
śmiałotylko buciory na kapcie zmień, bo tu same babiny
aaa i przygotuj się na test dla nowychkwestionariusz osobowy i trzy zdjęcia
Masz już dzieci?
na resztę pytań pewnie odpowiedzą później jak wstanąmoremi, kkisia, efcia, Sabina, BISCA, Dziobak, Mala79, macduska, Arwena, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Lawendowa witamy.
Nie pomoge bo na szczęście nie mam za sobą takich przejść. Ale z tego co wiem to puste jaja płodowe zdarzają sie kobietom i to dość często niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:42
Sabina lubi tę wiadomość
-
Lawendowa37 wrote:Witam,widze dziewczyny,ze dobrze sie tu znacie, wiec na wstepie zapytam czy moge dolaczc do waszego grona?
Mam 37 lat pod koniec czerwca przeszlam lyzeczkowanie z powodu pustego jaja plodowego i od tego czasu nie moge sie zebrac do kupy.Przyczyna pustego jaja nie zostala znaleziona,lekarze machneli reka bo to pierwszy u mnie taki wybryk natury a mnie paralizuje strach przed dalszymi staraniami a staramy sie okolo 2 lat.
Przechodzila, ktoras z was dziewcz puste jajo plodowe, jak tak to jak sobie z ta trauma potem radzilyscie, udalo sie wam powtornie zajsc w zdrowa ciaze?
Pozdrawiam
Wiele z nas przeszło ciążę chybioną. Ja miałam łyżeczkowanie pod koniec lutego 2014 i dwa poronienia samoistne. Teraz - widać jak w awatarze
Generalnie jednego pustego pęcherza płodowego się nie diagnozuje, bo to się zdarza w każdym wieku. Czynnikiem zazwyczaj jest błąd genetyczny. Coś nie zaskoczyło jak powinno.
Leczysz się u zwykłego gina, czy też w klinice?
Sandra i Mimik, wczoraj było rozpoczęcie roku. Pewnie dostaniecie uwagę od Pani.
Bry
U nas upałów ciąg dalszy. A ja wyruszam zawieźć łozeczko do moich rodziców.kkisia, kapturnica, efcia, Aasiula, peppapig, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby, Dziobak, macduska, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!