35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A probowalas go ??
Witam z rana, kawa na obudzenie niezbędna
Miłegokapturnica, ania.g, macduska, efcia, anna maria, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bry!! My tez już od jakiegos czasu na nogach. Młody wstał sam i to przed budzikiem więc byłam zdziwiona.
Ania no to kawała drogi ma Twoja córka do szkoły. Nie ma co.
Mam nadzieje ,że dziś będzie chłodniej i człowiek będzie mógł jakos funkcjonować.
Peeppa to Cie zwodza .Jakas masakra .
A nam zostało 5% do terminu. Tik tak. Tik tak .
Kapta, ty i Peppa już na wylocie. Lista porodówkowa się skraca a po styczniu pustoJak ja bym chciała żebyście już Wszystkie znalazły się na tej liście
Sabina, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, kkisia, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry, powrót córy marnotrawnej, dawno mnie nie było i aż się zastanawiam czy mnie pamiętacie:P Mieliśmy zawirowania wakacyjne i miesiąc pochłonięty. Jak ja to wszystko nadrobię?
Szybki skrót tego co u nas: młoda na nocniku - to będzie jednak długi proces, ale sukcesów więcej niz prania w pralce, powiedziała "cycy papa" więc kolejny krok za nami, no i klamka zapadła, nowy cykl i nowe starania.ania.g, Sabina, dorbie, macduska, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, anna maria, BISCA, moremi, kkisia, Reni, Magdala, Arwena, Bozia3, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:Dzień dobry, powrót córy marnotrawnej, dawno mnie nie było i aż się zastanawiam czy mnie pamiętacie:P Mieliśmy zawirowania wakacyjne i miesiąc pochłonięty. Jak ja to wszystko nadrobię?
Szybki skrót tego co u nas: młoda na nocniku - to będzie jednak długi proces, ale sukcesów więcej niz prania w pralce, powiedziała "cycy papa" więc kolejny krok za nami, no i klamka zapadła, nowy cykl i nowe starania.Niuta, Mimik, Sabina, efcia, anna maria, BISCA, moremi, kkisia, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:A ja czekam i na ten deszcz bo sucho okropnie i na to zimno bo całą noc u mnie wiatra musiał chodzic taka duchota. A i znów zaczyna dogrzewac .
Już wolę te afrykańskie upały niż zimno i deszcz.
Normalnie chyba dzisiaj kominek odpalęSabina, kapturnica, efcia, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyHej!
Ja po dyżurze. A dzieci w pierwszy dzień mąż wyprawiał do szkoły. Nawet nie mogę do nich zadzwonić, bo ładowarki nie wzięłam i komórka padła. Ciekawe jak będzie wściekłySabina, efcia, Aasiula, anna maria, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:No to zamieniamy się.
Już wolę te afrykańskie upały niż zimno i deszcz.
Normalnie chyba dzisiaj kominek odpalęale nie w tej temperaturze....
kapturnica, macduska, Aasiula, anna maria, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:Bry.
Ja też już nie śpię a wstawać się nie chce
Za oknem deszcz i zimno więc po co wychodzić z domu?
Niuta coś ściemniasz u nas 19stopni i słońce
Bryja już po bieganiu, po sniadaniu spijam kawke
milegoMimik, Aasiula, anna maria, moremi, kkisia, Niuta, Sabina, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo pasowałoby liste porodówkową zapełnić
Mi dzisiaj znowu pojawiły sie skurcze od 5-7 przepowiadające... jestem po wizycie wyniki na granicy normy. Wg jednej doktorki lepiej by było ciąże rozwiązać wcześniej,zwykle tak jest przy cholestazie. Czekam na wyrok ordynatora. Dam znać.
Dziewczyny a jakaś szansa żeby @ nie przyszła? A były IIanna maria, Aasiula, moremi, Mimik, kkisia, efcia, dorbie, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość