35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja próbowałam ketchup z cukini, bardzo dobrykapturnica wrote:A probowalas go ??

Witam z rana, kawa na obudzenie niezbędna
Miłego
kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, efcia, anna maria, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ano kawał ale dobrze jej to zrobi po latach siedzenia na tyłkukapturnica wrote:Bry!! My tez już od jakiegos czasu na nogach. Młody wstał sam i to przed budzikiem więc byłam zdziwiona.
Ania no to kawała drogi ma Twoja córka do szkoły. Nie ma co.
Mam nadzieje ,że dziś będzie chłodniej i człowiek będzie mógł jakos funkcjonować.
Peeppa to Cie zwodza .Jakas masakra .
A nam zostało 5% do terminu. Tik tak. Tik tak .

Kapta, ty i Peppa już na wylocie. Lista porodówkowa się skraca a po styczniu pusto
Jak ja bym chciała żebyście już Wszystkie znalazły się na tej liście
nick nieaktualny, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Dzień dobry, powrót córy marnotrawnej, dawno mnie nie było i aż się zastanawiam czy mnie pamiętacie:P Mieliśmy zawirowania wakacyjne i miesiąc pochłonięty. Jak ja to wszystko nadrobię?

Szybki skrót tego co u nas: młoda na nocniku - to będzie jednak długi proces, ale sukcesów więcej niz prania w pralce, powiedziała "cycy papa" więc kolejny krok za nami, no i klamka zapadła, nowy cykl i nowe starania.
ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, anna maria, BISCA, moremi, nick nieaktualny, Reni, Magdala, nick nieaktualny, Bozia3, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Jesteś u pani na dywaniku jak tylko dotrze do szkołyMimik wrote:Dzień dobry, powrót córy marnotrawnej, dawno mnie nie było i aż się zastanawiam czy mnie pamiętacie:P Mieliśmy zawirowania wakacyjne i miesiąc pochłonięty. Jak ja to wszystko nadrobię?

Szybki skrót tego co u nas: młoda na nocniku - to będzie jednak długi proces, ale sukcesów więcej niz prania w pralce, powiedziała "cycy papa" więc kolejny krok za nami, no i klamka zapadła, nowy cykl i nowe starania.
Niuta, Mimik, nick nieaktualny, efcia, anna maria, BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
No to zamieniamy się.kapturnica wrote:A ja czekam i na ten deszcz bo sucho okropnie i na to zimno bo całą noc u mnie wiatra musiał chodzic taka duchota. A i znów zaczyna dogrzewac .
Już wolę te afrykańskie upały niż zimno i deszcz.
Normalnie chyba dzisiaj kominek odpalę
nick nieaktualny, kapturnica, efcia, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyHej!
Ja po dyżurze. A dzieci w pierwszy dzień mąż wyprawiał do szkoły. Nawet nie mogę do nich zadzwonić, bo ładowarki nie wzięłam i komórka padła. Ciekawe jak będzie wściekły
nick nieaktualny, efcia, Aasiula, anna maria, moremi, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKominek to i ja bym odpalilaNiuta wrote:No to zamieniamy się.
Już wolę te afrykańskie upały niż zimno i deszcz.
Normalnie chyba dzisiaj kominek odpalę
ale nie w tej temperaturze....
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
U mnie leje. Komu troche deszczu?
Dzis to chyba kalosze na kopyta... A mialam nadzieje, ze jeszcze w balerinkach posmigam. Ale jest 10 stopni tylko. Brrrr. I bry jednoczesnie!
efcia, anna maria, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:Bry.
Ja też już nie śpię a wstawać się nie chce
Za oknem deszcz i zimno więc po co wychodzić z domu?

Niuta coś ściemniasz u nas 19stopni i słońce
Bry
ja już po bieganiu, po sniadaniu spijam kawke
milego
Mimik, Aasiula, anna maria, moremi, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo pasowałoby liste porodówkową zapełnić
Mi dzisiaj znowu pojawiły sie skurcze od 5-7 przepowiadające... jestem po wizycie wyniki na granicy normy. Wg jednej doktorki lepiej by było ciąże rozwiązać wcześniej,zwykle tak jest przy cholestazie. Czekam na wyrok ordynatora. Dam znać.
Dziewczyny a jakaś szansa żeby @ nie przyszła? A były II
anna maria, Aasiula, moremi, Mimik, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość