Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry i miłego dnia.

kapturnica, ania.g, efcia, anna maria, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A probowalas go ??
    Ja próbowałam ketchup z cukini, bardzo dobry :)

Witam z rana, kawa na obudzenie niezbędna :)
    Miłego :)

kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, efcia, anna maria, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bry!! My tez już od jakiegos czasu na nogach. Młody wstał sam i to przed budzikiem więc byłam zdziwiona.
    Ania no to kawała drogi ma Twoja córka do szkoły. Nie ma co.
    Mam nadzieje ,że dziś będzie chłodniej i człowiek będzie mógł jakos funkcjonować.
    Peeppa to Cie zwodza .Jakas masakra .
    A nam zostało 5% do terminu. Tik tak. Tik tak . =D
    Ano kawał ale dobrze jej to zrobi po latach siedzenia na tyłku :)
    Kapta, ty i Peppa już na wylocie. Lista porodówkowa się skraca a po styczniu pusto :( Jak ja bym chciała żebyście już Wszystkie znalazły się na tej liście <3

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpaliłam wiadomści i gdzieś w PL były burze i wichury. U nas podobno od ok południa deszcz ale jakoś na razie to na to nie wygląda.

• Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, powrót córy marnotrawnej, dawno mnie nie było i aż się zastanawiam czy mnie pamiętacie:P Mieliśmy zawirowania wakacyjne i miesiąc pochłonięty. Jak ja to wszystko nadrobię?:O
    Szybki skrót tego co u nas: młoda na nocniku - to będzie jednak długi proces, ale sukcesów więcej niz prania w pralce, powiedziała "cycy papa" więc kolejny krok za nami, no i klamka zapadła, nowy cykl i nowe starania.

ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, anna maria, BISCA, moremi, nick nieaktualny, Reni, Magdala, nick nieaktualny, Bozia3, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik wrote:
    Dzień dobry, powrót córy marnotrawnej, dawno mnie nie było i aż się zastanawiam czy mnie pamiętacie:P Mieliśmy zawirowania wakacyjne i miesiąc pochłonięty. Jak ja to wszystko nadrobię?:O
    Szybki skrót tego co u nas: młoda na nocniku - to będzie jednak długi proces, ale sukcesów więcej niz prania w pralce, powiedziała "cycy papa" więc kolejny krok za nami, no i klamka zapadła, nowy cykl i nowe starania.
    Jesteś u pani na dywaniku jak tylko dotrze do szkoły ;)

Niuta, Mimik, nick nieaktualny, efcia, anna maria, BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja czekam i na ten deszcz bo sucho okropnie i na to zimno bo całą noc u mnie wiatra musiał chodzic taka duchota. A i znów zaczyna dogrzewac .
    No to zamieniamy się.
    Już wolę te afrykańskie upały niż zimno i deszcz.
    Normalnie chyba dzisiaj kominek odpalę ;-)

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ja po dyżurze. A dzieci w pierwszy dzień mąż wyprawiał do szkoły. Nawet nie mogę do nich zadzwonić, bo ładowarki nie wzięłam i komórka padła. Ciekawe jak będzie wściekły :-)

nick nieaktualny, efcia, Aasiula, anna maria, moremi, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A całą noc lało tzn tak od godz 1-2.00 i jest szaro i ciemno i zimno

nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Czekam aż Młoda zje śniadanie i do przedszkola :-)
    Boże, dziś ostatni dzień urlopu, tak mi żal :-(

nick nieaktualny, efcia, Aasiula, anna maria, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    No to zamieniamy się.
    Już wolę te afrykańskie upały niż zimno i deszcz.
    Normalnie chyba dzisiaj kominek odpalę ;-)
    Kominek to i ja bym odpalila :-) ale nie w tej temperaturze....

kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie leje. Komu troche deszczu?
    Dzis to chyba kalosze na kopyta... A mialam nadzieje, ze jeszcze w balerinkach posmigam. Ale jest 10 stopni tylko. Brrrr. I bry jednoczesnie! :-)

efcia, anna maria, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do ekspertów:
    Czy @ przychodzi 2 dni po odstawieniu lutki na 100%?
    I co jak nie przyjdzie cholernica jedna?

Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pozdrowienia ze szkolnego kibla. :-)
    Dla jasności- zaczynam o 8.30 pracę.

efcia, Aasiula, anna maria, BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska nie koniecznie, czasem przyjdzie kilka dni póżniej.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Bry.
    Ja też już nie śpię a wstawać się nie chce :-(
    Za oknem deszcz i zimno więc po co wychodzić z domu?

O.o
    Niuta coś ściemniasz u nas 19stopni i słońce

Bry :-) ja już po bieganiu, po sniadaniu spijam kawke
    milego

Mimik, Aasiula, anna maria, moremi, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Pragne zauwazyc ze nowa Reni 5555 (chyba)co wczoraj sie pojawila dzisiaj znikla i co to ma znaczyc ? do k... nedzy

No patrz, nawet nie zdążyłam sie przywitac ;-)

anna maria lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pytanie do ekspertów:
    Czy @ przychodzi 2 dni po odstawieniu lutki na 100%?
    I co jak nie przyjdzie cholernica jedna?
    Tez o to pytalam u mnie 4 dzien i nie ma dalej @

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzien dobry wszystkim
    Milego dnia :)

anna maria, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pasowałoby liste porodówkową zapełnić
    Mi dzisiaj znowu pojawiły sie skurcze od 5-7 przepowiadające... jestem po wizycie wyniki na granicy normy. Wg jednej doktorki lepiej by było ciąże rozwiązać wcześniej,zwykle tak jest przy cholestazie. Czekam na wyrok ordynatora. Dam znać.
    Dziewczyny a jakaś szansa żeby @ nie przyszła? A były II

anna maria, Aasiula, moremi, Mimik, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ ‹ 11023 11024 11025 11026 11027 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ