35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Do przecieru to nigdy nerwów nie miałam.
Z przetworów to tylko takie które wkładam do słoików i już.
No ewentualnie mogę trochę pokroić
Leniwe ze mnie babsko
Oj tam!
Ja wrzucam pokrojone pomidory do garnka, do tego trochę marchwi, dużo czosnku, przyprawy i rozgotowuję. Potem blenderem się miksuje razem ze skórkami. I gotowe.
Niuta lubi tę wiadomość
-
to ja sparzam i obieram z lupki wczesniej.Pozniej miksuje i lekko przyprawiam ale bez dodatku marchwi czy czosnku.Taki saute koncentratmacduska wrote:Oj tam!
Ja wrzucam pokrojone pomidory do garnka, do tego trochę marchwi, dużo czosnku, przyprawy i rozgotowuję. Potem blenderem się miksuje razem ze skórkami. I gotowe.

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTupuś mój kochany prawie nie miał tempki dziś i znowu wyrywa uszy króliczkowi
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Dziobak, ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Bozia3, nick nieaktualny, caffe, ania.g, Mega, efcia, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak - zasuwa na całego - łapie balans wysuwając rączki do przodu i kiwa się jak kaczka....pocieszne to, no i guzy już dwa na głowie są. Nie wyrabia na zakrętach i przy kaloryferach...Dziobak wrote:Bozia, Kajtek juz chodzi?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, anna maria, Dziobak, caffe, ComeToMeBaby, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpi, wiesz jej to jakoś specjalnie nie przeszkadza. Nie czuła kiedy ją ugryzło, a teraz jak to obejrzałam, to widać 3 ślady. Śpi spokojnie, nie bedę jej budzićkapturnica wrote:Zrob jej oklad z kwasnej wody albo octu
Jak nie sraczka to przemarsz wojsk, no
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydoczytałam ze z takich ukaszeń może byc wysoka tempka....podejrzewałam że Tomek ma ta temparature też z ukąszenia bo ma brzydkie bąble....Sabina wrote:A moje dziecię jakaś franca użarła
Ma spuchnięte biodro
niech to szlak, aż mi się żołądek na supła zawinął 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże być. Ale moja starsza, więc mam nadzieję, że tak nie będzieHeretyczka wrote:doczytałam ze z takich ukaszeń może byc wysoka tempka....podejrzewałam że Tomek ma ta temparature też z ukąszenia bo ma brzydkie bąble....
Wiecie, mam takiego stracha po tych naszych przejściach i szpitalach, że niestety szybko łapię stresa jak Młodej co się dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 22:19
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
A u mnie we wsi Jakas sunia ma cieczke ,bo jamnik odpierdala wedrowki ludu,w poszukiwaniu seksu
,teraz caly czas piszczy i wkurwia mnie bo Hela spi,a w dzien stal przed chata i wyl chyby z godzine :-)jaja ma pelne i musi sobie ulzyc.
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość