35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry wiedzmy
Ja juz od 6 na nogach
Ale jakos sie ogarnac nie moge
I wrocic do rytmu z przed wakacji
Dzis dzien pt golabki
Co mnie napadlo to nie wiemefcia, moremi, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dawaj, co się będziesz sama kisić.
Wiele z nas przeszło ciążę chybioną. Ja miałam łyżeczkowanie pod koniec lutego 2014 i dwa poronienia samoistne. Teraz - widać jak w awatarze
Generalnie jednego pustego pęcherza płodowego się nie diagnozuje, bo to się zdarza w każdym wieku. Czynnikiem zazwyczaj jest błąd genetyczny. Coś nie zaskoczyło jak powinno.
Leczysz się u zwykłego gina, czy też w klinice?
Sandra i Mimik, wczoraj było rozpoczęcie roku. Pewnie dostaniecie uwagę od Pani.
Bry
U nas upałów ciąg dalszy. A ja wyruszam zawieźć łozeczko do moich rodziców.moremi, Aasiula, Reni, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam mam dobrą wiadomość
Rodzimy za tydzień, siłami natury chyba,żeby coś.
Tak więc jestem usatysfakcjonowana bo wiem co mnie czeka.
Moge zacząć sie BAĆ!! aAaaaA!!!
Aasiula, kapturnica, malgos741, Reni, anna maria, Mimik, paszczakin, BISCA, Sabina, kkisia, Magdala, ComeToMeBaby, Dziobak, beates, macduska, megan8, Arwena, gosia7122, efcia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Jeszcze raz witajcie dzieczyny i dziekuje za przyjecie do waszego grona.
Lecze sie narazie u zwyklegp gina a w zasadzie chadzam na kontrole do niego, bo on jak zwykle twierdzi ze wszystko w porzadku u mnie.Przymierzam sie do kliniki leczenia nieplodnosci ale w tym momenie jestem w takiej rozsypce ze najcbetniej schowalabym sie do lozeczka i calymi dniami z niego nie wychodzila.
Mam do was jeszcze kilka pytan dziewczynny, czy zapalenie pluc przed tym tym pustym jajem plodowym,przeswietleniartg pluc bez ochrony mojego brzycha, antybiotyki, tomografia komputerowa mogly miec wplyw na puste jajo plodowe, zaznaczam ze to zapalenie pluc przytrafilo mi sie na miesiac do poltora przed zajsciem w ciaze.Mam tez teraz takie schizy ze skoro nie przykryli mi brzucha przy robieniu rtg pluc to bedzie mialo dalsze konsekwencne i juz w normalna ciaze nie zajde.
Widze ze niektorym z was sie udalo i tym dodajecie mi otuchy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLawendowa37 wrote:Jeszcze raz witajcie dzieczyny i dziekuje za przyjecie do waszego grona.
Lecze sie narazie u zwyklegp gina a w zasadzie chadzam na kontrole do niego, bo on jak zwykle twierdzi ze wszystko w porzadku u mnie.Przymierzam sie do kliniki leczenia nieplodnosci ale w tym momenie jestem w takiej rozsypce ze najcbetniej schowalabym sie do lozeczka i calymi dniami z niego nie wychodzila.
Mam do was jeszcze kilka pytan dziewczynny, czy zapalenie pluc przed tym tym pustym jajem plodowym,przeswietleniartg pluc bez ochrony mojego brzycha, antybiotyki, tomografia komputerowa mogly miec wplyw na puste jajo plodowe, zaznaczam ze to zapalenie pluc przytrafilo mi sie na miesiac do poltora przed zajsciem w ciaze.Mam tez teraz takie schizy ze skoro nie przykryli mi brzucha przy robieniu rtg pluc to bedzie mialo dalsze konsekwencne i juz w normalna ciaze nie zajde.
Widze ze niektorym z was sie udalo i tym dodajecie mi otuchy.efcia lubi tę wiadomość
-
Peppa to wypuszczaja Cie do domu czy musisz waletować w szpitalu jeszcze ten tydzien ?
Czekaja zebys miala skonczone 38tygodni.Bo wtedy raczej wiekszosc dzieciorow jest juz dojrzalych .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:06
Aasiula, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
lawendowa musisz znaleźć gina co się zna na sprawach niepłodności więc klinika się kłania jak nic, ze swojego doświadczenia wiem, że zwykły gin to ma z wiedzą nt niepłodności tyle wspólnego co żyd za okupacji z kotletem schabowym, szkoda czasu na to bo nie masz 20 lat
moremi, peppapig, kkisia, Sabina, macduska, Arwena, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Cześć lawendowa pewnie niejedna przechodziła, bo to częste, musisz uporać się z tym psychicznie bo inaczej nic z tego, miałaś hormony przebadane? chłopa badaliście? hsg robiłaś?
peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
Lawendowa37 wrote:Jeszcze raz witajcie dzieczyny i dziekuje za przyjecie do waszego grona.
Widze ze niektorym z was sie udalo i tym dodajecie mi otuchy.
W tym cyklu ciążowym wyrwałam ósemkę, leczyłam zęby i wszystko w znieczuleniu. Jak widać wpływu nie miało. Nie zadreczaj się tym, bo się pogrążysz. Lepiej wyjść z założenia, że to się zdarza wielu kobietom (a naprawdę ja znam ich całe mnóstwo). Zwykły lekarz jest dobry dla dwudziestolatki. Nawet jeżeli go bardzo lubisz, to marne szanse, że zleci Ci jakieś badania. Jeżeli masz możliwość skorzystania z pomocy kliniki, to nie myśl, tylko startuj. I nie chowaj się w kocyk. Im dłuzej zwlekasz, tym gorzej później wrócić do starań. Bierz byka za rogikkisia, peppapig, Magdala, Sabina, Arwena, gosia7122, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Lawendowo - przeciez robi sie rtg przy sprawdzaniu droznosci jajowodow i nie ma ma to wplywu na dalszy los Jajek. Takze rtg pluc nie spowodowal uszkodzenia twoich zapasow.
moremi, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, Arwena, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Roznica pomiedzy sono a rtg jest wylocznie w zapisie . Natomiast procedura sprawdzania droznosci jajowodow jest identyczna. Sono to usg. Lepszy zapis jest na rtg - dokladniejszy - tak mi mowila gina. Ja mialam Sono. Wez na pol godziny przed zabiegiem nospe ( wieksza dawke) lub inny srodek przeciwbolowy. Boli jak bole miesiaczkowe. Da sie przezyc.
dzięki Solar miałam 5 lat temu z rtg ale bolało gorzej jak późniejsza cesarka, powiedziałam nigdy więcej, a teraz sama się bez skierowania pakuje na to, miałam nadzieję że sono łagodniejsze, bo nie zakładają chyba tych narzędzi tortur co przy rtg ale 5 stów trzeba wydać -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppa to wypuszczaja Cie do domu czy musisz waletować w szpitalu jeszcze ten tydzien ?
Czekaja zebys miala skonczone 38tygodni.Bo wtedy raczej wiekszosc dzieciorow jest juz dojrzalych .kapturnica, anna maria, moremi, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, gosia7122, efcia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorbie
dostałam magnes
piękny piękniasty
ale jakiś fallus mi go złamał
na szczęscie co kropelka sklei sklei żadna siła nie rozkleianna maria, moremi, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, SolarPolar, Dziobak, Sabina, malgos741, macduska, megan8, Arwena, gosia7122, efcia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość