35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:o lawendowa i jasminowa
,pieknie
Witajcie dziewczynysandra80, ComeToMeBaby, Magdala, SolarPolar, Dziobak, Sabina, anna maria, malgos741, Arwena, gosia7122, efcia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
lawendowa, jaśminowa :-)jak wiosennie i pachnąco się zrobiło
przecież jesień idzie to powinno być liściasta, deszczowa
moremi, kkisia, macduska, BISCA, Arwena, Mimik, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:lawendowa, jaśminowa :-)jak wiosennie i pachnąco się zrobiło
W sumie co racja to racja, jesien w koncu idzie, ze tez niepomyslalamReni, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Lawendowa37 wrote:W sumie co racja to racja, jesien w koncu idzie, ze tez niepomyslalam
Ale Wrzos już jest ladnie
kkisia, Magdala, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sandra80 wrote:Moremi nie wiem czy zdążę przed Twoim rozpakowaniem:) bo po hsg to ja raczej się na kawę nadawać nie będę co innego na jakąś wódkę ale to znowu Ty nie możesz:)
Ja moge! Na wodke, na kawe, na cochcesz.
Wolczynskiego nie polubilam.
Witam panie. Stare i nowe, ktore tez sa stare.kkisia, Sabina, malgos741, BISCA, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bry.
Ta nocna burza rozstroiła mnie kompletnie. Na 7 budzik na mierzenie tempki, wszystko w półświadomości. O 8 zadzwonił m z dzień dobry i pytaniem czy wstaję. Oczywiście. 2 godziny później... A jakie sny miałam porypane... Na jutro ustawiam trzy budziki.
Cześć nowe, cześć Mimik. Ostatnio cię wspominałam.
Dzisiaj grafik względnie napięty. Czas się organizować. Piję kawę, któraś się przyłączy?kkisia, Sabina, megan8, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
A do nas upaly ida, jakims frontem znad Afryki i jak dojda to zostana az do Listopada! Hurra!
Tyle nowych twarzy.
Zakupilam bilet na przyszly weekend do domku i nikt o tym nie wie. Ani w pracy ani w domu. Hihi.
Pepcia i Kapcia w zawody staja. Moze jakies zaklady?kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Reni, Aasiula, Arwena, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:lawendowa, jaśminowa :-)jak wiosennie i pachnąco się zrobiło
Kaloszowa, Zgnily Lisc, Blotna. Mamy ksywy dla kolejnych nowych.Magdala, moremi, Reni, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam nowe wiedzmy
To moze test
1 Jakie masz cycki ? Bo tu sa dwie bandy
2 Kupa niemowlaka fiolki smierdzi czy pachnie ?
3 Kubus Puchatek - charakterystyka
4 Karmienie ceckiem terorystka czy dyskretna ?
Odpowiedzi prawidlowe to przyjecie do klasyReni, BISCA, Aasiula, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Lawendowa37 wrote:Dokladnie, melduje sie grzecznie do pierwszej klasy i licze na pouczajace wyklady:)
Magdala, kapturnica, kkisia, macduska, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć Dziewczyny,
Dzięki za miłe powitanie, fajny tu klimat : )
Jeszcze się trochę gubię, przed chwilą napisałam wiadomość, ale nie weszła...
Mój nick wziął się od nazwy ulicy, a tuż obok jest ulica Lawendowa, więc pomyślałam, że może z Lawendową37 jesteśmy sąsiadkami : ) i to w tym samym wieku, jeśli liczba po nicku to wiek. Ale doczytałam, że Ty w Szwajcarii mieszkasz, a mnie bliżej do Szwajcarii, ale Kaszubskiej ; )
Lawendowa37, ja też pierwszą ciążę straciłam 2 lata przed urodzeniem pierwszej córki.
Było poronienie w 13tym tygodniu. Podczas UCG w szpitalu lekarz powiedział, że pradopodobnie doszło do obumarcia ok 5 tygodni temu, po czym skierował ekran w moją stronę i pokazał, że widać w jamie macicy fragmenty płodu i trzeba będzie zostać na łyżeczkowanie... wyłam jak zwierzę. Przeżyłam szok. Nie mogłam długo dojść do siebie, a teraz jestem starsza i gdyby mi się taki lekarz trafił jeszcze raz od razu lałabym w mordę.
Chciałam wiedzieć dlaczego tak się stało,ale nikt nie bada, jeśli to się zdarzy jednorazowo. Powiedzieli mi, że wiele kobiet ma poronienia i koniec. Podobnie jest z pustym jajem płodowym. Zdarza się.
Biorę się do pracy, bo się obijam, kawkuję na forum, a robota leży ; )
moremi, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, Reni, SolarPolar, Arwena, efcia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
kkisia wrote:Witam nowe wiedzmy
To moze test
1 Jakie masz cycki ? Bo tu sa dwie bandy
2 Kupa niemowlaka fiolki smierdzi czy pachnie ?
3 Kubus Puchatek - charakterystyka
4 Karmienie ceckiem terorystka czy dyskretna ?
Odpowiedzi prawidlowe to przyjecie do klasy
Magdala, Reni, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!