35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To ja tez się przyznam. Mam kryzys staraniowy. Byłam wczoraj na usg. Przyjęła mnie inna lekarka. Nawet się ucieszyłam. Pomyslałam, spojrzy świezym okiem na moją sytuację.
No bo kurcze ,tak na chłopski rozum. Miałam podane 4 zarodki z czego 3 były bardzo wysokiej jakości, 1 trochę słabszy ale tez dobry- to chyba u mnie problem z zagniezdzaniem jest.
No i myśle zagadam tą lekarke , pdpytam. Moze by wykonać jakieś dodatkowe badania, lub nie wiem, coś by pomóc tym zarodkom w zagniezdzeniu.
A ona do mnie ze mam prowadzić zdrowy tryb zycia, jeść duzo warzywi zazywac kwas folioy.
No cóz to za rada jest ?!
Normalnie , rozwaliła mnie na łopatkiSabina, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuzwa, pojscie w balerinkach w deszcz i 10 stopni, to byl slaby pomysl. Kopyta mi zmarzly i telepie nimi pod biurkiem. Chyba sie dzis zerwe z pracy wczesniej i w domu wleze do wanny. Jesli mi dadza... Dzis Adas zrobil pobudke o 5.30 i wyl godzine. Sama rozkosz. Niewyspana, zmarznieta, w pracy. Moze byc gorzej??
Magdala, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Kuzwa, pojscie w balerinkach w deszcz i 10 stopni, to byl slaby pomysl. Kopyta mi zmarzly i telepie nimi pod biurkiem. Chyba sie dzis zerwe z pracy wczesniej i w domu wleze do wanny. Jesli mi dadza... Dzis Adas zrobil pobudke o 5.30 i wyl godzine. Sama rozkosz. Niewyspana, zmarznieta, w pracy. Moze byc gorzej??
Niezły przeskok po tych polskich upałach. U nas nie lepiej. Trudno się przestawic.
Choć...zaraz, zaraz....właśnie wyszło słońceWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 12:55
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:To ja tez się przyznam. Mam kryzys staraniowy. Byłam wczoraj na usg. Przyjęła mnie inna lekarka. Nawet się ucieszyłam. Pomyslałam, spojrzy świezym okiem na moją sytuację.
No bo kurcze ,tak na chłopski rozum. Miałam podane 4 zarodki z czego 3 były bardzo wysokiej jakości, 1 trochę słabszy ale tez dobry- to chyba u mnie problem z zagniezdzaniem jest.
No i myśle zagadam tą lekarke , pdpytam. Moze by wykonać jakieś dodatkowe badania, lub nie wiem, coś by pomóc tym zarodkom w zagniezdzeniu.
A ona do mnie ze mam prowadzić zdrowy tryb zycia, jeść duzo warzywi zazywac kwas folioy.
Normalnie , rozwaliła mnie na łopatki
Rada do kitu rzeczywiscie.
Ile sama nie wygrzebiez tyle bedziesz wiedziala. Grzeb wiec, szukaj.
Zagniezdzenie to endometrium. Endometrium mozna podrasowac. Estrogen mialas badany? Zagniezdzenie to rowniez unikanie w tym okresie ekstremalnych wysilkow. Nawadniac sie. Acard Ci przepisali? Co jeszcze moze dziewczyny podpowiedza?beates, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnybeates wrote:To ja tez się przyznam. Mam kryzys staraniowy. Byłam wczoraj na usg. Przyjęła mnie inna lekarka. Nawet się ucieszyłam. Pomyslałam, spojrzy świezym okiem na moją sytuację.
Normalnie , rozwaliła mnie na łopatkibeates, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Mala tak ja mysle, ze my tu marne pocieszycielki jestesmy, merytorycznie ja przynajmniej tematu nie zglebialam. Smutno mi jest i tyle, ze cierpisz. Ale mow i dziel sie jak masz potrzebe, to choc wirtualnie przytulimy lub, kiedy poprosisz, nakopiemy.
beates, Sabina, Mala79, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Rada do kitu rzeczywiscie.
Ile sama nie wygrzebiez tyle bedziesz wiedziala. Grzeb wiec, szukaj.
Zagniezdzenie to endometrium. Endometrium mozna podrasowac. Estrogen mialas badany? Zagniezdzenie to rowniez unikanie w tym okresie ekstremalnych wysilkow. Nawadniac sie. Acard Ci przepisali? Co jeszcze moze dziewczyny podpowiedza?
Nic nie przepisali. To ma być transfer na cyklu naturalnym. Nawet progesteronu nie dostanę -
Dziobak wrote:Kuzwa, pojscie w balerinkach w deszcz i 10 stopni, to byl slaby pomysl. Kopyta mi zmarzly i telepie nimi pod biurkiem. Chyba sie dzis zerwe z pracy wczesniej i w domu wleze do wanny. Jesli mi dadza... Dzis Adas zrobil pobudke o 5.30 i wyl godzine. Sama rozkosz. Niewyspana, zmarznieta, w pracy. Moze byc gorzej??
A ryj chcesz? Juz czwarty dzien bedzie jak nie moge spokojnie isc spac bo jeszcze ten seks trzeba odhaczyc. No wez sie zamien.Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Mega lubią tę wiadomość
beates wrote:Nic nie przepisali. To ma być transfer na cyklu naturalnym. Nawet progesteronu nie dostanę
Ale jak to? A mozesz ponegocjowac? Wiesz, co lekarz to opinia. Moze o konsultacje popros. Bo to klinika tak? Czy to tak wszystko ustalone odgornie i nic nie mozna zmienic?Sabina lubi tę wiadomość
Magdala wrote:Ale jak to? A mozesz ponegocjowac? Wiesz, co lekarz to opinia. Moze o konsultacje popros. Bo to klinika tak? Czy to tak wszystko ustalone odgornie i nic nie mozna zmienic?
Próbowałam poprzednim razem z moją gin. Wczoraj teź na ten temat rozmawiałam. Oni mają swoje metody i swoje procedury.
Nic nie mogę zrobić. No jedynie brać coś na własną ręke.
Nie wiem czy to jest polityka stosowana w całej Nl czy tylko wtym szpitalu
-
Magdala wrote:A ryj chcesz? Juz czwarty dzien bedzie jak nie moge spokojnie isc spac bo jeszcze ten seks trzeba odhaczyc. No wez sie zamien.
Chlop w domu z dzieciakiem siedzi, sprzata, pierze i gotuje, nie moge w takiej sytuacji odmawiac. Jakos ladnie trzeba podziekowac...
No zesz i musialas mi przypomniec, no...beates, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, Magdala, Heretyczka, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Myslisz, ze mi brak seksu?
Chlop w domu z dzieciakiem siedzi, sprzata, pierze i gotuje, nie moge w takiej sytuacji odmawiac. Jakos ladnie trzeba podziekowac...
No zesz i musialas mi przypomniec, no...
Biedna Ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 13:34
Sabina, Dziobak, Magdala, Mimik, moremi, Mega lubią tę wiadomość