35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI doczytałam!
Nareszcie jest co!
Mała trzymaj się.
Kapta wracaj - już nie kasują się posty!
Witam florystyczno - zapachowy narybek. Oby został dłużej.
A Piatki coś nie widać już drugi dzien. Przeciez miłe byłyśmy.
Asiula chyba założymy nowy wONtek - W oczekiwaniu na @.
Dziobak - już za chwilę będę umarzać razem z Tobą. U nas tylko dyrektor ma farelkę.
Pepa - czyli co? Na poniedziałek trzeba kupić popkorn i colę?
Polar- wróciłaś już z remontowo-budowlanego urlopu?
I pytanie do Pani. Czy dla wagarowiczów nie ma przewidzianych zajęć dodatkowych za karę?
kapturnica, Aasiula, BISCA, Sabina, Mala79, Dziobak, kkisia, efcia, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja do piątku śpię z dzieciem, więc nie pomogę
Ale w piatek mamy 5 rocznice ślubuMoże włączę funkcję głowa mnie boli i weź mnie nie wk..wiaj?
Zawsze mu mozesz kupic te..no..kuboty. I na prezent i na podziekowanie i moze zamiast seksu tez przejdzie.
Czlowiek to sie cale zycie uczy. Dzis rano slowa kuboty nie bylo w moim slowniku.Reni, macduska, Sabina, Dziobak, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jestem jestem ale weny brak.Jakos ujowato sie czuje. Nie moge sobie miejsca odpowiedniego wyszukac bo tu mnie kluje , tu ciagnie a jak sie poloze za nisko to znow oddychac nie moge.Mam zjazd nastroju dzis. Chce juz byc po zeby moc przynajmniej polozyc sie jak chce!!
No pomarudzilam se...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:23
peppapig, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zawsze mu mozesz kupic te..no..kuboty. I na prezent i na podziekowanie i moze zamiast seksu tez przejdzie.
Czlowiek to sie cale zycie uczy. Dzis rano slowa kuboty nie bylo w moim slowniku.
Aż sobie wygooglałam!że też nie wiedziałam o nich wczesniej! A tak kupiłam swojemu perfumy na urodziny.
Ech! Człowiek na tej wsi zawsze 100 lat za Murzynami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:29
Sabina, Dziobak, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jestem jestem ale weny brak.Jakos ujowato sie czuje. Nie moge sobie miejsca odpowiedniego wyszukac bo tu mnie kluje , tu ciagnie a jak sie poloze za nisko to znow oddychac nie moge.Mam zjazd nastroju dzis. Chce juz byc po zeby moc przynajmniej polozyc sie jak chce!!
No pomarudzilam se...
Wytrzymaj jeszcze te 8 dni.Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jeszcze.
Jadę z jednej pracy do drugiej. Wjezdżam do mojej wsi. Patrzę....
A tu środkiem szosy wieprzek. Taki duży wykastrowany samiec świni.
Skręcił na chodnik i dalej pomykał poboczem. Mówię Wam widok był przedni!
Jak ja żałowałam, ze mi się tablet rozładował.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:28 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:26
Aasiula, Reni, BISCA, Magdala, Sabina, kapturnica, Arwena, Mala79, Dziobak, kkisia, efcia, ania.g, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Zdecydowanie tak !!
Na poczatku czlowiek czeka na szczanie i modli sie zeby sie udalo, a jak juz wie ze sie nie udalo to modli sie o @ zeby szybko przyszla
Ja zyc nie umierac. , nie wspone juz o samym mechanizmie prokreacyjnym
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:33 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:27
macduska, Reni, Magdala, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
To też hmmmm...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:27
Aasiula, Magdala, BISCA, Sabina, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Aż sobie wygooglałam!
że też nie wiedziałam o nich wczesniej! A tak kupiłam swojemu perfumy na urodziny.
Ech! Człowiek na tej wsi zawsze 100 lat za Murzynami.
No widzisz ja znowu nie na takiej wsi i tez to samo. Cos jest na rzeczy, ze nas nowinki omijaja. Ja to telewizora nie mam, a Ty??macduska, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zawsze mu mozesz kupic te..no..kuboty. I na prezent i na podziekowanie i moze zamiast seksu tez przejdzie.
Czlowiek to sie cale zycie uczy. Dzis rano slowa kuboty nie bylo w moim slowniku.(tylko mu o tym nie mówcie)
Aasiula, Reni, macduska, beates, kapturnica, caffe, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak na serio.
Pewnie z okazji rocznicy mój mąż zacznie temat starań. Bo na wakacje miała być przerwa i była, tylko, że mi się spodobała. Ale on swoje witaminki łyka i pewnie nie nawet nie myśli o tym, że ja urlop od starań mam zamiar wydłużyć do nie wiem kiedy.
Ech
Ech
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
przecież w czasach naszej młodości, to były klapencje z najwyższej półki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88c6abbf10f0.jpg
Magdala wrote:A skad. Bladego pojecia nie mam.Sabina, Aasiula, macduska, kapturnica, Magdala, Dziobak, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, anna maria, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość