WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i ten nabzdyczony

czyli co mam dzisiaj seksa z nim robić na niby przeprosiny? O.o i jeszcze 9dc

jak żyć!?

Coz Ci moge powiedziec? Biednemu zawsze wiatr w oczy.

macduska lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waciu czekam na dalsze opowieści

Love je

macduska, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I doczytałam!
    Nareszcie jest co!

Mała trzymaj się.

Kapta wracaj - już nie kasują się posty!

Witam florystyczno - zapachowy narybek. Oby został dłużej.

A Piatki coś nie widać już drugi dzien. Przeciez miłe byłyśmy.

Asiula chyba założymy nowy wONtek - W oczekiwaniu na @.

Dziobak - już za chwilę będę umarzać razem z Tobą. U nas tylko dyrektor ma farelkę. :-)

Pepa - czyli co? Na poniedziałek trzeba kupić popkorn i colę?

Polar- wróciłaś już z remontowo-budowlanego urlopu?

I pytanie do Pani. Czy dla wagarowiczów nie ma przewidzianych zajęć dodatkowych za karę?

kapturnica, Aasiula, BISCA, Sabina, Mala79, Dziobak, kkisia, efcia, peppapig, moremi lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja do piątku śpię z dzieciem, więc nie pomogę ;)
    Ale w piatek mamy 5 rocznice ślubu :O Może włączę funkcję głowa mnie boli i weź mnie nie wk..wiaj? ;)

Zawsze mu mozesz kupic te..no..kuboty. I na prezent i na podziekowanie i moze zamiast seksu tez przejdzie. :-)
    Czlowiek to sie cale zycie uczy. Dzis rano slowa kuboty nie bylo w moim slowniku.

Reni, macduska, Sabina, Dziobak, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem ale weny brak.Jakos ujowato sie czuje. Nie moge sobie miejsca odpowiedniego wyszukac bo tu mnie kluje , tu ciagnie a jak sie poloze za nisko to znow oddychac nie moge.Mam zjazd nastroju dzis. Chce juz byc po zeby moc przynajmniej polozyc sie jak chce!!
    No pomarudzilam se...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:23

peppapig, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Zawsze mu mozesz kupic te..no..kuboty. I na prezent i na podziekowanie i moze zamiast seksu tez przejdzie. :-)
    Czlowiek to sie cale zycie uczy. Dzis rano slowa kuboty nie bylo w moim slowniku.

Aż sobie wygooglałam! :-) :-) :-) że też nie wiedziałam o nich wczesniej! A tak kupiłam swojemu perfumy na urodziny.
    Ech! Człowiek na tej wsi zawsze 100 lat za Murzynami. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:29

Sabina, Dziobak, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jestem jestem ale weny brak.Jakos ujowato sie czuje. Nie moge sobie miejsca odpowiedniego wyszukac bo tu mnie kluje , tu ciagnie a jak sie poloze za nisko to znow oddychac nie moge.Mam zjazd nastroju dzis. Chce juz byc po zeby moc przynajmniej polozyc sie jak chce!!
    No pomarudzilam se...

Wytrzymaj jeszcze te 8 dni. <3

Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale chociaż wiesz co to są kuboty?
    Magdala wrote:

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boooosz Kapta może w każdej chwili urodzić
    nie jestem gotowa!

BISCA, Sabina, kapturnica, kkisia, SolarPolar, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, Mega, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze.

Jadę z jednej pracy do drugiej. Wjezdżam do mojej wsi. Patrzę....
    A tu środkiem szosy wieprzek. Taki duży wykastrowany samiec świni.
    Skręcił na chodnik i dalej pomykał poboczem. Mówię Wam widok był przedni! :-D :-D :-D
    Jak ja żałowałam, ze mi się tablet rozładował.

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:28 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:26

Aasiula, Reni, BISCA, Magdala, Sabina, kapturnica, Arwena, Mala79, Dziobak, kkisia, efcia, ania.g, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie tak !!
    Na poczatku czlowiek czeka na szczanie i modli sie zeby sie udalo, a jak juz wie ze sie nie udalo to modli sie o @ zeby szybko przyszla :/
    Ja zyc nie umierac. , nie wspone juz o samym mechanizmie prokreacyjnym :/

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:33 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:27

macduska, Reni, Magdala, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

To też hmmmm... :-D :-D :-D

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:27

Aasiula, Magdala, BISCA, Sabina, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I jeszcze.

A tu środkiem szosy popierdala wieprzek. Taki duży wykastrowany samiec świni.

Paczta, jaka spostrzegawcza :P

BISCA, Magdala, Sabina, Reni, Arwena, Mala79, Dziobak, kkisia, efcia, moremi, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale chociaż wiesz co to są kuboty?

A skad. Bladego pojecia nie mam.

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Paczta, jaka spostrzegawcza :P

U świń to widać na pierwszy rzut oka! :-)

Sabina, Magdala, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Aż sobie wygooglałam! :-) :-) :-) że też nie wiedziałam o nich wczesniej! A tak kupiłam swojemu perfumy na urodziny.
    Ech! Człowiek na tej wsi zawsze 100 lat za Murzynami. ;-)

No widzisz ja znowu nie na takiej wsi i tez to samo. Cos jest na rzeczy, ze nas nowinki omijaja. Ja to telewizora nie mam, a Ty??

macduska, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Zrobię mu omlet. Z jajek. Niech się cieszy, że nie z jego własnych, bo ich termin przydatności chyba mija usmiech1.gif (tylko mu o tym nie mówcie)

Aasiula, Reni, macduska, beates, kapturnica, caffe, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serio.
    Pewnie z okazji rocznicy mój mąż zacznie temat starań. Bo na wakacje miała być przerwa i była, tylko, że mi się spodobała. Ale on swoje witaminki łyka i pewnie nie nawet nie myśli o tym, że ja urlop od starań mam zamiar wydłużyć do nie wiem kiedy.
    Ech
    Ech

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina no nie wiem co Ci poradzic. Dogadacie sie na pewno. Mozecie sie starac tak bardziej na Palec.

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecież w czasach naszej młodości, to były klapencje z najwyższej półki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88c6abbf10f0.jpg
    Magdala wrote:
    A skad. Bladego pojecia nie mam.

Sabina, Aasiula, macduska, kapturnica, Magdala, Dziobak, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, anna maria, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 11031 11032 11033 11034 11035 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ