35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to może kup mu jakieś dobre wino, perfumy czy gacie
nie musisz od razu mu dupy dawać
Dziobson no weź sie
Dziobak wrote:Myslisz, ze mi brak seksu?
Chlop w domu z dzieciakiem siedzi, sprzata, pierze i gotuje, nie moge w takiej sytuacji odmawiac. Jakos ladnie trzeba podziekowac...
No zesz i musialas mi przypomniec, no...Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, macduska, Dziobak, Magdala, BISCA, Aasiula, beates, efcia, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59b105c2df83.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:50
Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, Dziobak, megan8, Magdala, Aasiula, beates, efcia, ania.g, moremi, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kurcze Dziobak i teraz nie wiem co robić
mój mąż wczoraj w nocy wyemigrował z wyra, bo sobie ubzdurał, że mi przeszkadzał
bo warczę, stękam, pukam, stukam itpi że jakieś ogrodzenia robię między nami
i zdzikłam normalnie, bo akurat tej nocy wyjątkowo mi nie przeszkadzało chrapanie
owszem było gorąco i jedyne co mi mogło przeszkadzać, to jego kołdra zwinięta i wypieprzona na moją stronę
czujecie to? kołdra nas skłóciła
i tłumaczę jak krowie na rowie, że chyba mu się przyśniło coś dzisiaj, bo ja byłam taka padnięta, że nic nie widziałam, nie słyszałam jak nigdy, jedyne co to mogłam wypieprzyć jego kołdrę, która na mnie zaległa
i ten nabzdyczony
czyli co mam dzisiaj seksa z nim robić na niby przeprosiny?i jeszcze 9dc
jak żyć!?
Ale w piatek mamy 5 rocznice ślubuMoże włączę funkcję głowa mnie boli i weź mnie nie wk..wiaj?
Reni, kkisia, malgos741, anna maria, macduska, Magdala, Aasiula, beates, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kurcze Dziobak i teraz nie wiem co robić
mój mąż wczoraj w nocy wyemigrował z wyra, bo sobie ubzdurał, że mi przeszkadzał
bo warczę, stękam, pukam, stukam itpi że jakieś ogrodzenia robię między nami
i zdzikłam normalnie, bo akurat tej nocy wyjątkowo mi nie przeszkadzało chrapanie
owszem było gorąco i jedyne co mi mogło przeszkadzać, to jego kołdra zwinięta i wypieprzona na moją stronę
czujecie to? kołdra nas skłóciła
i tłumaczę jak krowie na rowie, że chyba mu się przyśniło coś dzisiaj, bo ja byłam taka padnięta, że nic nie widziałam, nie słyszałam jak nigdy, jedyne co to mogłam wypieprzyć jego kołdrę, która na mnie zaległa
i ten nabzdyczony
czyli co mam dzisiaj seksa z nim robić na niby przeprosiny?i jeszcze 9dc
jak żyć!?
9 dc nie ma to tamto , musisz odfoczyc meża:-)
ComeToMeBaby, anna maria, Dziobak, megan8, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co to dzisiaj?
Dzień otwarty?
Amnestia dla wagarowiczów?
Fajnie.
Idę nadrabiać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 14:20
ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, anna maria, BISCA, kkisia, efcia, moremi, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kuzwa, pojscie w balerinkach w deszcz i 10 stopni, to byl slaby pomysl. Kopyta mi zmarzly i telepie nimi pod biurkiem. Chyba sie dzis zerwe z pracy wczesniej i w domu wleze do wanny. Jesli mi dadza... Dzis Adas zrobil pobudke o 5.30 i wyl godzine. Sama rozkosz. Niewyspana, zmarznieta, w pracy. Moze byc gorzej??
Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Witam nowe koleżanki
fajne nicki . .. Oczywiście wiedzmy też...
U nas tez pada i chłodniej... Brzuch najpier.. 2 dc... I kombinuje, zrobie amh jutro i tak muszę czekać na wynik 10 dni i jak coś to umowie się z lekarzem, który współpracuje z tą kliniką...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 14:21
Magdala, beates, kkisia, SolarPolar, efcia, peppapig, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:to może kup mu jakieś dobre wino, perfumy czy gacie
nie musisz od razu mu dupy dawać
Dziobson no weź sie
Reni, ty to sie znasz na facetach jednak!Reni, moremi, Mega, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI wzorem koleżanek powiem, ze też mam staraniowy zjazd.
Już lepiej było jak czekałam na zabiegi to wiadomo że cos się robi. Teraz to czekanie i bzyki z zegarkiem w ręku rozstrajają mnie kompletnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 14:34
Sabina, Reni, Magdala, Aasiula, beates, kkisia, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Myslisz, ze mi brak seksu?
Chlop w domu z dzieciakiem siedzi, sprzata, pierze i gotuje, nie moge w takiej sytuacji odmawiac. Jakos ladnie trzeba podziekowac...
No zesz i musialas mi przypomniec, no...
Bedziesz tak dziekowac i ani sie spostrzezesz jak dolozysz mu roboty.Reni, Heretyczka, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyTo jeszcze Wam napiszę jaką miałam w pracy jazdę.
Wyszłam z pokoju zaraz po dzwonku i wzięłam klucz do swojego gabinetu. Uszłam dwa kroki i trafiłam na dziecko z zakrwawiona nogą. Zdarty strup na nodze, nic poważnego.
Skręcilismy do łazienki, noga umyta, dzieciak poszedł do klasy. Ja do klucza i nie ma! Przejrzałam kieszenie, torbę na szybko. Nie ma!
Pogoniłam po drugi klucz do woźnych.
W międzyczasie szukam dalej. Z torby wywaliłam wszystko. Nie ma. Przejzałam smietniki w kiblu- bo moze z ręcznikami wywaliłam. Nie ma. Pod szafkami. Nie ma.
Poszlam do dzieciaka do klasy, ze może wziął przez przypadek. Nie ma.
Zgłupiałam bo naprawdę nie miał gdzie i kiedy ten cholerny klucz zginać!
Dopiero po lekcjach wpadłam na to żeby odsunąć szafkę w kibelku. Ruszyłam ją - a tu brzęk! I klucze spadły na podłogę.
Zawiesiły się skubańce pomiędzy szafką a scianą.
Boże to dopiero pierwszy dzień. Co jeszcze mnie w tym roku spotka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:19
BISCA, Dziobak, Magdala, Reni, Aasiula, Sabina, Arwena, Mala79, kkisia, efcia, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, Mega, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość