35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:Magdala a Ty też z Białego jesteś? Jak tak to się umawiamy na wódkę przed hsg a po do Moremi na kawę
Acha tylko moremi ma sciany w domu porozwalane to nie wiem czy damy rade.
Jakby co to u moich rodzicow, bo to dwa bloki dalej..no dobra..cztery.
Ja z Bialego tylko czasowo przebywam w uk, ale czesto wpadam. O w przyszly weekend bede.moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Kaloszowa, Zgnily Lisc, Blotna. Mamy ksywy dla kolejnych nowych.
Na Zgnilego liscia bym sie pokusila. Taki wymowny i dystyngowany nick.Sabina, Dziobak, moremi, SolarPolar, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Acha tylko moremi ma sciany w domu porozwalane to nie wiem czy damy rade.
Ja z Bialego tylko czasowo przebywam w uk, ale czesto wpadam. O w przyszly weekend bede.
To co Ona bezdomna przed porodem chce zostać czy to te hormony ciążowe tak szaleją? A ma jeszcze coś do rozwalenia? Tylko na weekend będziesz?moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Jak mnie wkur...a,ze ktos usuwa posty.Nie idzie nic napisac. Prdole ide se .Wróce jak ktos skończy zabawe!!
A to nie ja, tak na wszelki wypadek zastrzegę.
Ja bym usuwała w nocy. Dawno już tego nie czyniłam. -
nick nieaktualnyDzien dobry
Z kartona nie wylazlam jeszcze ale musze go opuscic na czas wizyty u lekarza
Odpowiadajac na pytania ktore padly z rana to nie o zycie chodzi.. To akurat bym potrafiła ogarnac...
Tylko dola zalapalam bo wyszlo kuzwa nastepne usrojstwo.. Ja sie pytam co jeszcze? Kiedy to sie skonczy...
Czeka mnie kolejny zabieg ktory znowu jest wazniejszy niz moje kolano ile czasu jeszcze bede go odwolywac i przekladac termin juz nie mam sil
Teraz to ogarnia mnie zlosc i nerwy
Musze sie szybko postawic do pionu bo niestety dolaczylo drzenie konczyn ktore mnie przeraza!
A ja znowu do lekarza leze wizyta na 13.30 trzymajcie kciuki bo ja chce wrocic do domu!
Milego dnia kobiety -
Dziobak wrote:Nie bedzie Ignas mieszkal z Wami??
Dziobak, Magdala, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Acha tylko moremi ma sciany w domu porozwalane to nie wiem czy damy rade.
Ja z Bialego tylko czasowo przebywam w uk, ale czesto wpadam. O w przyszly weekend bede.Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jak ceni prywatność to niech nie pisze na forum ogólnym
kryśka możesz przestać?? albo rób to w nocy, bo klapsa w dziąsło dostaniesz
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:27
moremi, Mala79, Magdala, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, malgos741, kapturnica, macduska, Aasiula, Arwena, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć
Klasa sie powiększyławitam wszystkie nowe
Uff, u nad rześko i jest super. Dopiero dzis czuje sie w miarę? Wczoraj mimo ogromnego zmęczenia długo nie mogłam zasnąć.
Peppa wow to juz za chwileMala79, Sabina, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f231dfad6bbd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:50
moremi, Mala79, Magdala, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, megan8, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość