35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech, bedzie zadyma
właśnie chłop wysłał mi fotę naszego auta a tam taaaaaka rysa
aż do blachy
jakbym zahaczyła jadąc to chyba bym to poczuła, nie? Bo juz zaczynam wątpić swoje umiejętności jako kierowcy
ostatnio jeżdzę tylko ja. A rysa wyglada jakby od drzwi, juz sama nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, od którego dnia cyklu robić testy owulacyjne?
Mam cykl 28 dni, podczas jajeczkowania mam bóle owulacyjne ( 13 lub 14 dzień) ,ale wyczytałam, że może to być przed, podczas, albo po jajeczkowaniu, więc bądź tu człowieku mądry.... W zeszłym miesiącu rozpoczęłam starania od dnia bólu owulacyjnego czyli 13 dc i dupa z tego wyszła...
Temperatury na razie nie mierzę, drugi miesiąc starań i zamierzam zacząć robić testy. Tzn chciałam zacząć mierzyć, ale mój termometr uparcie pokazuje 7 stopni, więc odpuściłam. W tym miesiącu dołączam testy, zaopatrzę się w termometr i najwyżej od następnego miesiąca temperatura.
W jednych wyliczeniach pokazuje, żeby testy robić od 9 dc, w drugich, że od 11, a niektórzy robią codziennie. Chciałam zacząć od niedzieli 11 dnia cyklu, jakieś rady z Waszego doświadczenia? z góry dzięki!
Wracam do akcji " sprzątanie" ,która zdaje się nie mieć końca.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Sandra dzięki za radę, zaczynam zatem testy od soboty 10dc.
Apropos historii z fb, to niezła jazda. Głupoty niestety się nie da leczyć...
Jesli chodzi o dzieci i zasiłki w UK oglądałam program o Rumuńskich cyganach, którzy mają takie zwyczaje, że wynajmują mieszkania w UK i składają wnioski o zasiłki na dzieci, a mają lewe akty urodzenia kupione w Rumuni. I tak mają na papierze nawet po 12 dzieci. I zasiłek na całą 12 przyjmują, a faktycznie mają 1-2 dzieci.
Reni, poszperałam i zamówiłam Impuls czerwony La Pantera.Ciekawe czy mężowi przypomną się pierwsze randki jak się prysnę ; )ania.g, Arwena, ComeToMeBaby, moremi, efcia, kkisia, Mega, BISCA, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Witam nasze nowe kwiatki Lawendową i Jaśminową oraz dawno nie widzianą Sandrę
Lawendowa, pustego jaja płodowego u mnie nie było ale za to inne niemiłe historie które też niestety przydarzają się wszystkim kobietom i to dosyć często.
Wreszcie jakaś produkcja na forum, nadrabiałam 40 min.
Peppa, męcz ich o to znieczulenie i nie odpuszczaj.
Obstawiam że Kapta rozpakuje się przed Peppą. Zobaczymy czy mam nosaArwena, Sabina, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
tak a propo tej laski z fb:
Syn pisze do matki:
"Droga Mamo!
Urodził mi się synek, ale ponieważ żona nie miała mleka, wiec oddałem go pod opiekę mamki, która jest Murzynką, więc synek zrobił się czarny..."
Matka odpisuje:
"Drogi Synu!
Kiedy Cię urodziłam również nie miałam mleka, wykarmiłam Cię więc na krowim, ale rogi wyrosły Ci dopiero teraz!"Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, efcia, kkisia, Mega, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość