35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Moremi Burszyn Cię klatwą obłoży za tą wanienkę.
macduska, efcia, kapturnica, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ale powiem Wam ,ze coraz bardziej wkurViaja mnie ludzie .
Te teksty typu -Ty jeszcze nie urodzilas?O jezu to ile jeszcze ? lub ciekawe ile przenosisz??Ale nic mnie tak nie drazni jak to ,ze zdarza sie niektorym dotykac mi brzucha!!Bez pytania o to czy moga !moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ale powiem Wam ,ze coraz bardziej wkurViaja mnie ludzie .
Te teksty typu -Ty jeszcze nie urodzilas?O jezu to ile jeszcze ? lub ciekawe ile przenosisz??Ale nic mnie tak nie drazni jak to ,ze zdarza sie niektorym dotykac mi brzucha!!Bez pytania o to czy moga !
to mów urodziłam już a co nie widać?Sabina, kapturnica, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Torbe mam spakowana prawie calkiem.Nawet mam kartke na torbie w szafie co jeszcze zabrac i co mlody ma zabrac. Ale jakos spokojna jestem ,ze nie czas ejszcze
No Dziobak mialas masaz strzelony .To moglo przyspieszycDziobak, Mega, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam nowy narybek, mam nadzieje ze sie tu rozgości
powodzenia dzieczyny, tylko pamiętajcie zeby tak od razu spod lady nie brać, bo tu kloejka jest jakby co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:22
kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No Dziobak mialas masaz strzelony .To moglo przyspieszyc
No i dobrze sie stalo, bo 3 tygodnie pozniej moglby wazyc prognozowane 4100 g ( wazyl 3466 , wiec nie najgorzej ). A tego moj piczkins moglby nie przezyc - tu sie przeciez nie tnie krocza.
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Witam nowy narybek, mam nadzieje ze sie tu rozgości
powodzenia dzieczyny, tylko pamiętajcie zeby tak od razu z pod lady nie brać, bo tu kloejka jest jakby co
jeśli masz na myśli mnie to ja nie taka znowu nowa, poza tym jestem honorowym dawcą krwi i mam paszport Polsatu;)moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Tak, lekarka ewidentnie chciala mi pomoc.
No i dobrze sie stalo, bo 3 tygodnie pozniej moglby wazyc prognozowane 4100 g ( wazyl 3466 , wiec nie najgorzej ). A tego moj piczkins moglby nie przezyc - tu sie przeciez nie tnie krocza.
moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To ja sie oparłam .Nie mam nic z kubuchem
Za to pierdzioszkujesz, że aż oczy boląWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:27
Sabina, efcia, Magdala, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jeszcze.
O wiem !! Musze tylko dokupic jak moj zjedzie nocna lampke na sciane .Zeby w nocy miec delikatne swiatlo do karmienia i przewijania .
Ps. Kupic w Puchałka ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:29
efcia, moremi, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość