35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia musze jakos lepiej sie zaczac czuc zeby meic ochote na sesje zdjeciowe.A te ostatnie dni upalu daly mi sie strasznie we znaki .Ledwo dycham .
Jesteś przygotowana na parcie?kapturnica, moremi, macduska, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Już koniec upałów. odzyjesz
Jesteś przygotowana na parcie?
Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Napewno cos sie dzieje , bo mam coraz czesciej bole okresowe , wieksza ilosc sluzu podbarwionego krwawo i skurcze , ktore bywaja czasemdosc bolesne
Czyli cwiczymy przed D-day!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 20:30
dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Dziobak, efcia, kkisia, ania.g, Mala79, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Napewno cos sie dzieje , bo mam coraz czesciej bole okresowe , wieksza ilosc sluzu podbarwionego krwawo i skurcze , ktore bywaja czasemdosc bolesne
Czyli cwiczymy przed D-day!
Bedziesz rodzic zara, higienistka to ci mowi!dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Sabina, gosia7122, efcia, kkisia, ania.g, Mega, BISCA, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:A to nie czop juz sie powoli wymyka?
Bedziesz rodzic zara, higienistka to ci mowi!Sabina, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:eee nie bo szyjka jeszcze w poniedizalek byla .A maly nie bylw kanale.Wezz mnie nei strasz@!!!
Kapta, ja z rozwarciem na dwa palce urodziłam w ciągu 6 godzin.
Nie straszę. Zresztą co? Nie wiedziałaś, że będziesz musiała urodzić?kapturnica, Sabina, caffe, efcia, Dziobak, kkisia, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie wiem byc moze , ale ja nie mam pojecia jak to wyglada.Zauwazylam ,ze od paru dni ejst tego znacznie wiecej i bure , brazowe czy cos takeigo (sory za opis!!) Byc moze sie powolirozciaga.Ostatnio rozwarcie bylo na dobry palec ale szyjka nie zgladzona
Ja czuje skórcze bolesne raz na jakiś czas,raz na godzine i spokoj ze 2-3godz lub 4 na godzine..wszystkie zawiasy mnie bolą,w biedrach,piczkinsowe kostki... ale u mnie brak śluzu.
Ciekawe która pierwsza urodziii?!
Kapcia a Ty bez znieczulenia..?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 20:53
Sabina, moremi, caffe, Dziobak, kkisia, ania.g, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Uu tu dziewczyny przy śluzie z krwią rodziły do 2-3 dni..miałam ich tu pare.Co nie oznacza,że Ty też.
Ja czuje skórcze bolesne raz na jakiś czas,raz na godzine i spokoj ze 2-3 lub 4 na godzine..wszystkie zawiasy mnie bolą,w biedrach,piczkinsowe kostki... ale u mnie brak śluzu.
Ciekawe która pierwsza urodziii?!
Kapcia a Ty bez znieczulenia..?
A sa takie co zero skurczy a nagle buch i po robocie.Nie wiem Peppka bede gadac o tym z ordynatorem jak trafie na wizyte do niego lub w szpital.Jesli bedzie zneiczulenie bede chciala go meic w zapasie.Ale wole sie nastawiac ,ze go nie ebdzie i milo rozczarowac
A ktora urodzi ??Hm wiem ,ze nie chcialabym przenosic i sie denerwowac ,ze jest po terminie.Ale to nie zawody .Najw by urodzic zdrowe dziecko i samemu tez wyjsc bez szwanku.No nie ??moremi, ania.g, kkisia, dorbie, ComeToMeBaby, Magdala, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:To samo pomyslałam. Daję jej dwa dni. Góra trzy.
popcorn mam, tylko zrobić. Ale browarów trzeba zakupić
I posiedzę w lożyżeby mnie nie ochlapalo
moremi, macduska, kapturnica, efcia, Dziobak, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:poza tym jeszcze 2tygodnie do terminu.Wiec maly ma czas
urodziłam dokładnie 2 tygodnie przed terminem więc bądź gotowa.Brakowało 14 dni .
Paszcza pytałaś wczoraj jak w żłobku ,na razie chodzimy na adaptację ,codziennie po godzinie.Mała fajnie się bawi ,nie boi się opiekunek.Dziś sama została i nawet nie zauważyła że mnie nie było.Mam nadzieję że wszystko dobrze pójdzie bo 14 wracam po urlopie do pracy.W żłobku czyściutko ,kolorowo bardzo miłe opiekunki ,niektóre to mnie nawet pamiętają jak chodziła starsza córka.Będę płaciła 270 zł za siedem godzin pobytu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:01
moremi, macduska, kapturnica, caffe, efcia, Dziobak, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ok, to zacznę od tego, że w poniedziałek na szkole rodzenia było o czopie. Kapta, opis dokładnie taki jak Twój
Jasminowa, z testami owulacyjnymi też bym zaczęła od 10 dc.
Zdjęcia... Jeżeli chodzi o zmianę awataru, to jest proste - wchodzisz w ustawienia (prawy górny róg strony), następnie społeczność i przycisk edytuj zdjęcie. Tam masz możliwość wybrania fotki ze swojego komputera.
Jeżeli chcesz wkleić jakieś zdjęcie na forum, to już bardziej skomplikowane.
możesz skorzystać np. ze strony http://naforum.zapodaj.net
tam klikasz "wybierz plik" i otwiera się okno wyboru z Twojego komputera.
Jak już wybrany, to klikasz "zapodaj" (ale wcześniej wybierz rozdzielczość trochę większą niż 100) i wtedy wyświetla się zdjęcie i linki.
Wybierasz BBCode (zaznaczasz i kopiujesz) i wstawiasz ten link w tekst postu.
Ja np. chciałam się pochwalić, że kupiłam wanienkę na stelażu. Stelaż jak stelaż, ale wanienka... miodzio
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41816cea249c.jpg
kapturnica, gosia7122, efcia, Dziobak, Niuta, ania.g, kkisia, dorbie, Magdala, beates, Mala79, Mega, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:eee nie bo szyjka jeszcze w poniedizalek byla .A maly nie bylw kanale.Wezz mnie nei strasz@!!!
Ja Ci mowie, torbe szpitalna wystaw do korytarza!Sabina, moremi, macduska, efcia, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, caffe, gosia7122, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość