35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:jeśli masz na myśli mnie to ja nie taka znowu nowa, poza tym jestem honorowym dawcą krwi i mam paszport Polsatu;)
doczytałam ze nie taka nowa, ale chyba mnie nie przebijesz - u mnie w listopadzie zacznie sie 5 rok starań
fakt, dawca krwi nie jestem, paszportu polsatu nie mam, wiec możesz być przede mna w kolejceSabina, sandra80, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:doczytałam ze nie taka nowa, ale chyba mnie nie przebijesz - u mnie w listopadzie zacznie sie 5 rok starań
fakt, dawca krwi nie jestem, paszportu polsatu nie mam, wiec możesz być przede mna w kolejce
Ja mam legitymację dawcy, paszport polsatu i uprawnienia do obsługi urzadzeń wysokocisnieniowych. Nie wpychać się w kolejkę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:32
kapturnica, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, kkisia, ania.g, dorbie, Mega, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, czyli wybraliscie opcje kapieli bez gabki?
Zawsze mnie zastanawialo, czy to oparcie w wanience jest wygodne. Dla dziecka i dla myjacego.
Gąbka też zamówiona.Przecież chyba da się ją położyć na ten leżaczek. I wiaderko tummy tub. Zobaczymy.Dziobak lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:EEE wyprawka juz cala ejst.Prędzej jak już to ktoś zniesie mi tego dewianta
O wiem !! Musze tylko dokupic jak moj zjedzie nocna lampke na sciane .Zeby w nocy miec delikatne swiatlo do karmienia i przewijania .
Ps. Kupic w Puchałka ???
moja siostra kupiła sobie taka co reaguje na ruch, postawiła przy łożeczku i jak w nocy wstaje to nie musi po omacku szukać włacznika - sama sie zapala - fajna sprawa -
nick nieaktualnymoremi wrote:
Ja np. chciałam się pochwalić, że kupiłam wanienkę na stelażu. Stelaż jak stelaż, ale wanienka... miodzio
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41816cea249c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99db8a814018.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:42
megan8 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:EEE wyprawka juz cala ejst.Prędzej jak już to ktoś zniesie mi tego dewianta
O wiem !! Musze tylko dokupic jak moj zjedzie nocna lampke na sciane .Zeby w nocy miec delikatne swiatlo do karmienia i przewijania .
Ps. Kupic w Puchałka ???
http://www.smyk.com/tomy-disney-lullaby-kubus-puchatek-t-71862-projektor-lampka,p1085032528,zabawki-gry-dla-dzieci-pkapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyefcia wrote:moja siostra kupiła sobie taka co reaguje na ruch, postawiła przy łożeczku i jak w nocy wstaje to nie musi po omacku szukać włacznika - sama sie zapala - fajna sprawa
Ja mam takie na klatce schodowej. Świetnie się sprawdza. Gaśnie też samo po kilku minutach.efcia, moremi, kapturnica, kkisia, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:moja siostra kupiła sobie taka co reaguje na ruch, postawiła przy łożeczku i jak w nocy wstaje to nie musi po omacku szukać włacznika - sama sie zapala - fajna sprawa
A wpadlam na pomysl ,ze jeden bok lozeczka sciagnie mi moj calkiem i przewierci stelaz lozeczka na tym samym poziomie co materac w naszym lozku.Bede miala malego w lozeczku na wyciagniecie reki. I czasem by go uspokoic nie bedzie tzrebawstawac.Moze to bedzie dobry wynalazekefcia, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, paszczakin lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A ja kupiłam taką na stelażu
http://allegro.pl/wanna-100-termometr-wanienka-stojak-stelaz-gratis-i5263625696.htmlefcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Właśnie widziałam u szwagierki i u niej się sprawdza.
Gąbka też zamówiona.Przecież chyba da się ją położyć na ten leżaczek. I wiaderko tummy tub. Zobaczymy.Albo, ze sie zeslizgnie.
A tego wiaderka to w ogole nie kumam. Jak dziecko sie z niego wyciaga i wklada?? Magia i wyzsza szkola jazdy. Ja zdecydowanie oldskul jestem.efcia, moremi, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dobre.Tyle ,ze ja mam lozeczko malego zaraz przy swoim lozku .To by sie non top wlaczala
A wpadlam na pomysl ,ze jeden bok lozeczka sciagnie mi moj calkiem i przewierci stelaz lozeczka na tym samym poziomie co materac w naszym lozku.Bede miala malego w lozeczku na wyciagniecie reki. I czasem by go uspokoic nie bedzie tzrebawstawac.Moze to bedzie dobry wynalazek
dobry pomysł
juz widzialam takie specjalne łozeczka które sie przypina pasami do łożka rodziców, ale cena kosmiczna coś okolo 1tyś zł
Kapta to dasz znać czy u ciebie ten patent sie sprawdzikapturnica lubi tę wiadomość
-
Kapta, Peppa...
Ja tam mam miejsce w drugim rzędzie. Nie zapominać!
Spokojnie poczekam, nawet jakby było nagle to bez popcornu się obejdę, może dziewczyny poczestuja. Ja chłodzę chmielowe koszulki. Duuuużo koszulekkapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:dobry pomysł
juz widzialam takie specjalne łozeczka które sie przypina pasami do łożka rodziców, ale cena kosmiczna coś okolo 1tyś zł
Kapta to dasz znać czy u ciebie ten patent sie sprawdzi
A z drugiej strony lozeczko jest dopchniete do sciany wiec nie ma opcji by sie rozjechalo i mlody wpadlw dziure .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:43
ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Buahahahahahaha
To apropos "kto poślubi mojego syna ". Aż przełączyłam. A tam strongman biega po łące z fjatuszkiem. Leżę i kwiczęComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
To ja na żony hollywood się piszę, jednak kto poślubi mojego syna nie zdzierżę...
Wy tu o wanienkach, zaraz przypominam sobie zapach dziecka po kąpieli...prawdziwy odlot. Powinny być takie perfumy: zapach noworodka.
Dobrej nocy wszystkimmoremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ok, rozkminilam tego tummiego tuba na jutjubie.
https://www.youtube.com/watch?v=MBxMePvX1-c
I nie podoba mi sie to, glowke trzeba myc osobno, gosciu trzyma dzieciaka za szyje jak jakas ges, tylka mu nie umyl.
Na lezaco latwiejszy dostep do wszystkiego ( no jak jajka chlopakowi w tym wiadrze umyc??) i relaksik fajnieszy.
Wiaderko moze byc fajne dla ciut starszego, ale czy starszak sie nie zaklinuje?
O pozycji rodzica nie wspomne, wisiec lbem w dol przez 10 min? Po 3 miesiacach rehabilitacja pewna...