WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    jeśli masz na myśli mnie to ja nie taka znowu nowa, poza tym jestem honorowym dawcą krwi i mam paszport Polsatu;)

doczytałam ze nie taka nowa, ale chyba mnie nie przebijesz - u mnie w listopadzie zacznie sie 5 rok starań
    fakt, dawca krwi nie jestem, paszportu polsatu nie mam, wiec możesz być przede mna w kolejce ;-)

Sabina, sandra80, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A no właśnie Arwena z przyczajki. Polajkuje i tyle ją widzieli. Hop hop jesteś tam?
    Cała ona 8)

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    doczytałam ze nie taka nowa, ale chyba mnie nie przebijesz - u mnie w listopadzie zacznie sie 5 rok starań
    fakt, dawca krwi nie jestem, paszportu polsatu nie mam, wiec możesz być przede mna w kolejce ;-)

Ja mam legitymację dawcy, paszport polsatu i uprawnienia do obsługi urzadzeń wysokocisnieniowych. Nie wpychać się w kolejkę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:32

kapturnica, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, kkisia, ania.g, dorbie, Mega, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Morek, czyli wybraliscie opcje kapieli bez gabki?
    Zawsze mnie zastanawialo, czy to oparcie w wanience jest wygodne. Dla dziecka i dla myjacego.
    Właśnie widziałam u szwagierki i u niej się sprawdza.
    Gąbka też zamówiona.Przecież chyba da się ją położyć na ten leżaczek. I wiaderko tummy tub. Zobaczymy.

Dziobak lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Cała ona 8)

Dokładnie.
    Właśnie sobie przed chwilą postanowiłam, że będę ja ignorować. Jak Kuba Bogu ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:32

Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE wyprawka juz cala ejst.Prędzej jak już to ktoś zniesie mi tego dewianta =D
    O wiem !! Musze tylko dokupic jak moj zjedzie nocna lampke na sciane .Zeby w nocy miec delikatne swiatlo do karmienia i przewijania .
    Ps. Kupic w Puchałka ??? XD

moja siostra kupiła sobie taka co reaguje na ruch, postawiła przy łożeczku i jak w nocy wstaje to nie musi po omacku szukać włacznika - sama sie zapala - fajna sprawa

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masz odmozdzac na tvn leci.Kto poslubi mojego syna heheh.Ale potem jest najlepsze.Żony hollywood.Te to maja w glowie najeVane .

dorbie, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Ja np. chciałam się pochwalić, że kupiłam wanienkę na stelażu. Stelaż jak stelaż, ale wanienka... miodzio ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41816cea249c.jpg
    A ja kupiłam taką na stelażu - białą
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99db8a814018.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:42

megan8 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE wyprawka juz cala ejst.Prędzej jak już to ktoś zniesie mi tego dewianta =D
    O wiem !! Musze tylko dokupic jak moj zjedzie nocna lampke na sciane .Zeby w nocy miec delikatne swiatlo do karmienia i przewijania .
    Ps. Kupic w Puchałka ??? XD
    jasne że tak
    http://www.smyk.com/tomy-disney-lullaby-kubus-puchatek-t-71862-projektor-lampka,p1085032528,zabawki-gry-dla-dzieci-p

kapturnica lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    moja siostra kupiła sobie taka co reaguje na ruch, postawiła przy łożeczku i jak w nocy wstaje to nie musi po omacku szukać włacznika - sama sie zapala - fajna sprawa

Ja mam takie na klatce schodowej. Świetnie się sprawdza. Gaśnie też samo po kilku minutach.

efcia, moremi, kapturnica, kkisia, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dobre.Tyle ,ze ja mam lozeczko malego zaraz przy swoim lozku .To by sie non top wlaczala 8)
    A wpadlam na pomysl ,ze jeden bok lozeczka sciagnie mi moj calkiem i przewierci stelaz lozeczka na tym samym poziomie co materac w naszym lozku.Bede miala malego w lozeczku na wyciagniecie reki. I czasem by go uspokoic nie bedzie tzrebawstawac.Moze to bedzie dobry wynalazek =D

efcia, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A ja kupiłam taką na stelażu
    http://allegro.pl/wanna-100-termometr-wanienka-stojak-stelaz-gratis-i5263625696.html
    Ta też jest na stelażu. I jest mniejsza. Setka już mi się w łazience nie zmieści.

efcia lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Właśnie widziałam u szwagierki i u niej się sprawdza.
    Gąbka też zamówiona.Przecież chyba da się ją położyć na ten leżaczek. I wiaderko tummy tub. Zobaczymy.
    Gabka jest szerokosci dna wanienki, bedzie chyba zwisac po bokach. Ale moze ta zjezdzalnia jest skuteczna - ja sie balam, ze sie dziecku jajka odgniota. ;) Albo, ze sie zeslizgnie. ;)
    A tego wiaderka to w ogole nie kumam. Jak dziecko sie z niego wyciaga i wklada?? Magia i wyzsza szkola jazdy. Ja zdecydowanie oldskul jestem. ;)

efcia, moremi, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dobre.Tyle ,ze ja mam lozeczko malego zaraz przy swoim lozku .To by sie non top wlaczala 8)
    A wpadlam na pomysl ,ze jeden bok lozeczka sciagnie mi moj calkiem i przewierci stelaz lozeczka na tym samym poziomie co materac w naszym lozku.Bede miala malego w lozeczku na wyciagniecie reki. I czasem by go uspokoic nie bedzie tzrebawstawac.Moze to bedzie dobry wynalazek =D

dobry pomysł :-)
    juz widzialam takie specjalne łozeczka które sie przypina pasami do łożka rodziców, ale cena kosmiczna coś okolo 1tyś zł O.o

Kapta to dasz znać czy u ciebie ten patent sie sprawdzi

kapturnica lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buahahahahahaha
    To apropos "kto poślubi mojego syna ". Aż przełączyłam. A tam strongman biega po łące z fjatuszkiem. Leżę i kwiczę :-D

efcia, kapturnica, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Peppa...
    Ja tam mam miejsce w drugim rzędzie. Nie zapominać! :-)
    Spokojnie poczekam, nawet jakby było nagle to bez popcornu się obejdę, może dziewczyny poczestuja. Ja chłodzę chmielowe koszulki. Duuuużo koszulek :-D

kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    dobry pomysł :-)
    juz widzialam takie specjalne łozeczka które sie przypina pasami do łożka rodziców, ale cena kosmiczna coś okolo 1tyś zł O.o

Kapta to dasz znać czy u ciebie ten patent sie sprawdzi
    Tez widzialam tzw dostawki.Ale cena kosmiczna.A co mi robi sciagnac jedna strone z lozeczka i nowe wkrety dac na odpowiednim poziomie.I cena lozeczka groszowa 8)
    A z drugiej strony lozeczko jest dopchniete do sciany wiec nie ma opcji by sie rozjechalo i mlody wpadlw dziure .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:43

ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Buahahahahahaha
    To apropos "kto poślubi mojego syna ". Aż przełączyłam. A tam strongman biega po łące z fjatuszkiem. Leżę i kwiczę :-D
    No ja tez paCZam i zastanawiam sie skad ich biora??Jakas łapanka ? XD

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja na żony hollywood się piszę, jednak kto poślubi mojego syna nie zdzierżę...

Wy tu o wanienkach, zaraz przypominam sobie zapach dziecka po kąpieli...prawdziwy odlot. Powinny być takie perfumy: zapach noworodka.

Dobrej nocy wszystkim

moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, rozkminilam tego tummiego tuba na jutjubie. ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=MBxMePvX1-c

I nie podoba mi sie to, glowke trzeba myc osobno, gosciu trzyma dzieciaka za szyje jak jakas ges, tylka mu nie umyl.
    Na lezaco latwiejszy dostep do wszystkiego ( no jak jajka chlopakowi w tym wiadrze umyc??) i relaksik fajnieszy.
    Wiaderko moze byc fajne dla ciut starszego, ale czy starszak sie nie zaklinuje? ;)
    O pozycji rodzica nie wspomne, wisiec lbem w dol przez 10 min? Po 3 miesiacach rehabilitacja pewna... ;)

‹‹ 11036 11037 11038 11039 11040 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ