X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    jeśli masz na myśli mnie to ja nie taka znowu nowa, poza tym jestem honorowym dawcą krwi i mam paszport Polsatu;)

doczytałam ze nie taka nowa, ale chyba mnie nie przebijesz - u mnie w listopadzie zacznie sie 5 rok starań
    fakt, dawca krwi nie jestem, paszportu polsatu nie mam, wiec możesz być przede mna w kolejce ;-)

Sabina, sandra80, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A no właśnie Arwena z przyczajki. Polajkuje i tyle ją widzieli. Hop hop jesteś tam?
    Cała ona 8)

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    doczytałam ze nie taka nowa, ale chyba mnie nie przebijesz - u mnie w listopadzie zacznie sie 5 rok starań
    fakt, dawca krwi nie jestem, paszportu polsatu nie mam, wiec możesz być przede mna w kolejce ;-)

Ja mam legitymację dawcy, paszport polsatu i uprawnienia do obsługi urzadzeń wysokocisnieniowych. Nie wpychać się w kolejkę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:32

kapturnica, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, kkisia, ania.g, dorbie, Mega, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Morek, czyli wybraliscie opcje kapieli bez gabki?
    Zawsze mnie zastanawialo, czy to oparcie w wanience jest wygodne. Dla dziecka i dla myjacego.
    Właśnie widziałam u szwagierki i u niej się sprawdza.
    Gąbka też zamówiona.Przecież chyba da się ją położyć na ten leżaczek. I wiaderko tummy tub. Zobaczymy.

Dziobak lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Cała ona 8)

Dokładnie.
    Właśnie sobie przed chwilą postanowiłam, że będę ja ignorować. Jak Kuba Bogu ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:32

Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE wyprawka juz cala ejst.Prędzej jak już to ktoś zniesie mi tego dewianta =D
    O wiem !! Musze tylko dokupic jak moj zjedzie nocna lampke na sciane .Zeby w nocy miec delikatne swiatlo do karmienia i przewijania .
    Ps. Kupic w Puchałka ??? XD

moja siostra kupiła sobie taka co reaguje na ruch, postawiła przy łożeczku i jak w nocy wstaje to nie musi po omacku szukać włacznika - sama sie zapala - fajna sprawa

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masz odmozdzac na tvn leci.Kto poslubi mojego syna heheh.Ale potem jest najlepsze.Żony hollywood.Te to maja w glowie najeVane .

dorbie, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Ja np. chciałam się pochwalić, że kupiłam wanienkę na stelażu. Stelaż jak stelaż, ale wanienka... miodzio ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41816cea249c.jpg
    A ja kupiłam taką na stelażu - białą
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99db8a814018.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:42

megan8 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE wyprawka juz cala ejst.Prędzej jak już to ktoś zniesie mi tego dewianta =D
    O wiem !! Musze tylko dokupic jak moj zjedzie nocna lampke na sciane .Zeby w nocy miec delikatne swiatlo do karmienia i przewijania .
    Ps. Kupic w Puchałka ??? XD
    jasne że tak
    http://www.smyk.com/tomy-disney-lullaby-kubus-puchatek-t-71862-projektor-lampka,p1085032528,zabawki-gry-dla-dzieci-p

kapturnica lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    moja siostra kupiła sobie taka co reaguje na ruch, postawiła przy łożeczku i jak w nocy wstaje to nie musi po omacku szukać włacznika - sama sie zapala - fajna sprawa

Ja mam takie na klatce schodowej. Świetnie się sprawdza. Gaśnie też samo po kilku minutach.

efcia, moremi, kapturnica, kkisia, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dobre.Tyle ,ze ja mam lozeczko malego zaraz przy swoim lozku .To by sie non top wlaczala 8)
    A wpadlam na pomysl ,ze jeden bok lozeczka sciagnie mi moj calkiem i przewierci stelaz lozeczka na tym samym poziomie co materac w naszym lozku.Bede miala malego w lozeczku na wyciagniecie reki. I czasem by go uspokoic nie bedzie tzrebawstawac.Moze to bedzie dobry wynalazek =D

efcia, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A ja kupiłam taką na stelażu
    http://allegro.pl/wanna-100-termometr-wanienka-stojak-stelaz-gratis-i5263625696.html
    Ta też jest na stelażu. I jest mniejsza. Setka już mi się w łazience nie zmieści.

efcia lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Właśnie widziałam u szwagierki i u niej się sprawdza.
    Gąbka też zamówiona.Przecież chyba da się ją położyć na ten leżaczek. I wiaderko tummy tub. Zobaczymy.
    Gabka jest szerokosci dna wanienki, bedzie chyba zwisac po bokach. Ale moze ta zjezdzalnia jest skuteczna - ja sie balam, ze sie dziecku jajka odgniota. ;) Albo, ze sie zeslizgnie. ;)
    A tego wiaderka to w ogole nie kumam. Jak dziecko sie z niego wyciaga i wklada?? Magia i wyzsza szkola jazdy. Ja zdecydowanie oldskul jestem. ;)

efcia, moremi, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dobre.Tyle ,ze ja mam lozeczko malego zaraz przy swoim lozku .To by sie non top wlaczala 8)
    A wpadlam na pomysl ,ze jeden bok lozeczka sciagnie mi moj calkiem i przewierci stelaz lozeczka na tym samym poziomie co materac w naszym lozku.Bede miala malego w lozeczku na wyciagniecie reki. I czasem by go uspokoic nie bedzie tzrebawstawac.Moze to bedzie dobry wynalazek =D

dobry pomysł :-)
    juz widzialam takie specjalne łozeczka które sie przypina pasami do łożka rodziców, ale cena kosmiczna coś okolo 1tyś zł O.o

Kapta to dasz znać czy u ciebie ten patent sie sprawdzi

kapturnica lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buahahahahahaha
    To apropos "kto poślubi mojego syna ". Aż przełączyłam. A tam strongman biega po łące z fjatuszkiem. Leżę i kwiczę :-D

efcia, kapturnica, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Peppa...
    Ja tam mam miejsce w drugim rzędzie. Nie zapominać! :-)
    Spokojnie poczekam, nawet jakby było nagle to bez popcornu się obejdę, może dziewczyny poczestuja. Ja chłodzę chmielowe koszulki. Duuuużo koszulek :-D

kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    dobry pomysł :-)
    juz widzialam takie specjalne łozeczka które sie przypina pasami do łożka rodziców, ale cena kosmiczna coś okolo 1tyś zł O.o

Kapta to dasz znać czy u ciebie ten patent sie sprawdzi
    Tez widzialam tzw dostawki.Ale cena kosmiczna.A co mi robi sciagnac jedna strone z lozeczka i nowe wkrety dac na odpowiednim poziomie.I cena lozeczka groszowa 8)
    A z drugiej strony lozeczko jest dopchniete do sciany wiec nie ma opcji by sie rozjechalo i mlody wpadlw dziure .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:43

ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Buahahahahahaha
    To apropos "kto poślubi mojego syna ". Aż przełączyłam. A tam strongman biega po łące z fjatuszkiem. Leżę i kwiczę :-D
    No ja tez paCZam i zastanawiam sie skad ich biora??Jakas łapanka ? XD

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja na żony hollywood się piszę, jednak kto poślubi mojego syna nie zdzierżę...

Wy tu o wanienkach, zaraz przypominam sobie zapach dziecka po kąpieli...prawdziwy odlot. Powinny być takie perfumy: zapach noworodka.

Dobrej nocy wszystkim

moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, rozkminilam tego tummiego tuba na jutjubie. ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=MBxMePvX1-c

I nie podoba mi sie to, glowke trzeba myc osobno, gosciu trzyma dzieciaka za szyje jak jakas ges, tylka mu nie umyl.
    Na lezaco latwiejszy dostep do wszystkiego ( no jak jajka chlopakowi w tym wiadrze umyc??) i relaksik fajnieszy.
    Wiaderko moze byc fajne dla ciut starszego, ale czy starszak sie nie zaklinuje? ;)
    O pozycji rodzica nie wspomne, wisiec lbem w dol przez 10 min? Po 3 miesiacach rehabilitacja pewna... ;)

‹‹ 11036 11037 11038 11039 11040 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ