35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja mam takie na klatce schodowej. Świetnie się sprawdza. Gaśnie też samo po kilku minutach.
kapturnica, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O wlasnie a kiedy sie zaczyna ???
Gruby w tamtej edycji byl cwany .Wyruchal wszystkich bez mydla.
a potem splasha pierdolnął ale Kasi nikt nie przebijekapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:O wlasnie a kiedy sie zaczyna ???
Nie wiem. Coś w gazecie przeczytałam na ten temat. Obejrzałam raz pół odcinka i wymiękłam. Zresztą takich "kandydatów" to w swojej wsi bym znalazła na parę edycji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:51
kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, caffe, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja mam legitymację dawcy, paszport polsatu i uprawnienia do obsługi urzadzeń wysokocisnieniowych. Nie wpychać się w kolejkę!
A ja mam Ptasie mleczko. Z Wedla. Kto chce?
moremi, Natka_79, macduska, dorbie, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Ok, rozkminilam tego tummiego tuba na jutjubie.
https://www.youtube.com/watch?v=MBxMePvX1-c
I nie podoba mi sie to, glowke trzeba myc osobno, gosciu trzyma dzieciaka za szyje jak jakas ges, tylka mu nie umyl.
Na lezaco latwiejszy dostep do wszystkiego ( no jak jajka chlopakowi w tym wiadrze umyc??) i relaksik fajnieszy.
Wiaderko moze byc fajne dla ciut starszego, ale czy starszak sie nie zaklinuje?
O pozycji rodzica nie wspomne, wisiec lbem w dol przez 10 min? Po 3 miesiacach rehabilitacja pewna...
Nie, nie trzeba myć główki osobno, a przy niemowlaku spokojnie jest dostęp do jajek. Starsze dziecko sie też nie zaklinuje. To wiaderko wcale nie jest takie malutkie.
Co do pozycji rodzica - są też do tego stołeczki, ale można postawić na zwykłym stołku i też da radę.Dziobak lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:sprawdziłam jednak ceny spadły - troszke
podoba mi sie takie rozwiazanieefcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:EEE wyprawka juz cala ejst.Prędzej jak już to ktoś zniesie mi tego dewianta
O wiem !! Musze tylko dokupic jak moj zjedzie nocna lampke na sciane .Zeby w nocy miec delikatne swiatlo do karmienia i przewijania .
Ps. Kupic w Puchałka ???
Obkupiłam się na razie w laktator, wanienkę, kocyk minky i flanelowy, akcesoria z aptekagemini.pl bez kremów i leków przeciwgoraczkowych, aby były świeże.
A na razie kupiłam sobie figi ciązowe bo mi tyłek z lekka urósłi muszę jakieś Tshirty ciązowe kupić, bo jeszcze mam 4 mce
kapturnica, Dziobak, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O wlasnie a kiedy sie zaczyna ???
kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:No ja już tez zaczęłam sobie powoli kompletować
Obkupiłam się na razie w laktator, wanienkę, kocyk minky i flanelowy, akcesoria z aptekagemini.pl bez kremów i leków przeciwgoraczkowych, aby były świeże.
A na razie kupiłam sobie figi ciązowe bo mi tyłek z lekka urósłi muszę jakieś Tshirty ciązowe kupić, bo jeszcze mam 4 mce
dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDziobak wrote:Tez mam takie na schodach, jak wieje wiatr i drzewo w ogrodzie daje cien przez okno, to mamy dyskoteke cala noc,bo ta durna czujka sie oszukuje, ze cos sie rusza i sie wlacza...
Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:A ja mam Ptasie mleczko. Z Wedla. Kto chce?
juz sobie obiecałam ze po diecie zeżre całe pięterko tego karmelowego
Kapta, co to ci sie dziejeczop odchodzi takze cos mi sie zdaje ze twój m to od razu do szpitala podjedzie
mnie sie włączyła lampka ostrzegawcza jak napisałaś ze masz juz dość. A oby mnie czop poszedł bez krwi. 2 tyg przed porodem jakoś to było, pamietam ze w sobotę ba uczelni poczułam jak J mi sie przesunął w dół, potem zaczęłam ostro sprzątać a w nocy z pon na wtorek wody poleciały.
kapturnica lubi tę wiadomość