35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:paszcza wyglądasz na nim super, jak dziewica do przelecenia....jaja normalnie,,,,
hehe, dziekija prawie jak dziewica, gin mnie po porodzie tak zacerowal, ze przy seksie tak sie czułam
Bozia3, moremi, peppapig, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzieki baby, zdjecie robione dokladnie tydzien temu.. nowy fryz, dobre swiatło i brak mejkapu to wygladam na focie na gowniare. W rzeczywistosci nikt mnie o dowod przy zakupie flaszki nie pyta
kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Czy ktoś w końcu może zabrać ten cholerny upał? Pani powinna nam w klasie klimę zamontować.
ja, ja, ja poprosze! u mnie Mordor, ciemnia, szaro, smutno.. dziec aktualnie spi z otwartymi oczami, ale pewnie mysli, ze to noc, dlatego nie budzi sie naprawdę..moremi, kapturnica, Sabina, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A Beates nie miała jakoś teraz na przelomie sierpnia i września startować?
I zastanawia mnie co się z Zochą zadziało, że opuściła klasę i nawet dzienbry nie powie.
No i Ola zniknęła.
Luna się pojawila niedawno i znowu znikła.
Coś nam ten nowy narybek wymięka.Bozia3, Sabina, Magdala, macduska, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:A ja nie widzia£am,ee nooo.
kapturnica, Sabina, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:A Beates nie miała jakoś teraz na przelomie sierpnia i września startować?
I zastanawia mnie co się z Zochą zadziało, że opuściła klasę i nawet dzienbry nie powie.
No i Ola zniknęła.
Luna się pojawila niedawno i znowu znikła.
Coś nam ten nowy narybek wymięka.
Melduje, Zocha dziala, ale potrzebuje spokoju. Na pewno sie odezwie. Ja ja rozumiem.moremi, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny