35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdpowiadając na pytania odnosnie mojej nogi to:
Zabiegi na żylaki miałam na obie nogi. Wtedy nie bolało prawie nic w porównaniu do tego co teraz. Noga puchie w kostce, boli nawet wkładanie spodni, chodzenie, jakiekolwiek poruszanie.
Nie wiem od czego to zapalenie. Już drugi raz w ciągu dwóch tygodni w tym samym miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 16:20
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja tez tak myslalam, ze z Adasiem bedzie jak z corka. A tu dupa, dziecko ssac nie potrafi i jedziemy z koksem z laktatorem. Wytrzymalam kilka dni na recznym i polecialam kupic elektryczny. Sciagnac 80 ml mleka 6 razy na dobe to nie smichy chichy...
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
Caffe, a próbowałaś moze tych pieluch i majtek rossmanowskich? Ale z serii play&fit czy jakoś tak. U mnie sie sprawdziły
nawet zamierzam teraz szybciej wejść w te pieluszki. Zreszta to bedą testy czy cos nie uczula
caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia, będziesz konsultować to z tymi magikami co ci nogi operowali?
Oni mi nic nie operowali. Wstrzyknęli jakiś srodek, który powodujr zamykanie swiatła żył. Ta żył co mnie boli to całkiem z innego odgałęzienia jest.
Będę u magika za dwa tygodnie. Moze jakoś dociągnę.ComeToMeBaby, dorbie, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Caffe, a próbowałaś moze tych pieluch i majtek rossmanowskich? Ale z serii play&fit czy jakoś tak. U mnie sie sprawdziły
nawet zamierzam teraz szybciej wejść w te pieluszki. Zreszta to bedą testy czy cos nie uczula
Sabina lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Oni mi nic nie operowali. Wstrzyknęli jakiś srodek, który powodujr zamykanie swiatła żył. Ta żył co mnie boli to całkiem z innego odgałęzienia jest.
Będę u magika za dwa tygodnie. Moze jakoś dociągnę.
To trzymam kciuki, za dużo nie chodź może, oszczędzaj się bidoku. -
caffe wrote:Ja mam ze swojskiej kury
no i domowa vegeta, a i warzywka też swoje, także ten tego...
A ona sprytnie najpierw do jednej na rosół, a potem do drugiej. Że niby jak do pierwszejI oba będą najlepsze na świecie
hahahaa
BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahaha będziecie się teraz o Biscę bić?
A ona sprytnie najpierw do jednej na rosół, a potem do drugiej. Że niby jak do pierwszejI oba będą najlepsze na świecie
hahahaa
BISCA, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sprawozdanie z wizyty :
Czekam na @ (plamienia od czwartku a suczki dalej nie ma
Od 5 do 9 dnia cyklu GONAL (male dawki) , 10 dc USG i LH, jak wszystko ok to Ovitrelle i 7 dni pozniej transfert (pod warunkiem,ze co najmniej jeden zarodek przezyje rozmrazanie)
W razie niepowodzenia, mam skierowanie na kariotyp i rozpiske na deruga procedure (ze by nie tracic czasu).
Mam super ginke. Wkurz ja to, ze nie moge "zaskoczyc".
Czyli, powinnam byc w ciazy jeszcze w tym roku.
Amen
Sabina, Mala79, caffe, dorbie, Aasiula, macduska, anna maria, ComeToMeBaby, beates, gosia7122, Heretyczka, Dziobak, SolarPolar, moremi, Mega, paszczakin, Magdala, peppapig, Reni, kkisia, ania.g, Arwena, efcia, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny