35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Asiula przykro mi ale uszy do góry za jakis czas i Ty nas Kochana zaskoczysz cionza!
Kapta moj jest poki co mniejszy ode mnie ale i tak jak piszesz bezcenne jest moc potarmosic i przytulic nawet we śnieTez czasami mi sie to zdarza
Kometa wszystko co dobre szybko sie konczy niestety szerokiej drogi
Ciekawe jak Tomek sie ma dzisiaj? Mam nadzieję ze juz bez temperatury
Edit:juz widze ze ciag dalszy z temp. Ktory to juz dzien?
Udanej niedzieli zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 12:27
kapturnica, Heretyczka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kometa zmien ten suwak plisss.
Rekin juz zeżarł panne młoda .Tera żeś żona i ustaw sobie suwak małżeński a nie slubny.suwaka małżeńskiego mieć nie zamierzam, więc jeszcze dzisiaj mogłabyś wytrzymać oglądając mój suwak. A w sumie, możesz nie oglądać
omiataj wzrokiem hahaha
-
ComeToMeBaby wrote:No, toć mam, że żona
suwaka małżeńskiego mieć nie zamierzam, więc jeszcze dzisiaj mogłabyś wytrzymać oglądając mój suwak. A w sumie, możesz nie oglądać
omiataj wzrokiem hahaha
peppapig, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:No, toć mam, że żona
suwaka małżeńskiego mieć nie zamierzam, więc jeszcze dzisiaj mogłabyś wytrzymać oglądając mój suwak. A w sumie, możesz nie oglądać
omiataj wzrokiem hahaha
kapturnica, efcia, peppapig, iwcia77, SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A co z naszą Sabiną ?? Ona sie urlopuje dalej ???Wie ktoś coś ?
Ja wiem!! Ja!!!
Wczoraj wróciła z urlopu. Rodzina powoli wyjeżdża, chrzciny były to pewnie i Sabina wróci do zywych.kapturnica, Mala79, efcia, caffe, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia !!!! Co z Tobą ????????
Nie sikałam. Nasikam jutro. Jeszcze dzisiaj i tak mam lutkę. Ostatni dzień.
Albo nie nasikam bo @ już dyszy za plecami.
I testu nie mam. Kupię jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 12:58
kapturnica, Heretyczka, Bozia3, Mala79, malgos741, Dziobak, efcia, ania.g, caffe, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja wiem!! Ja!!!
Wczoraj wróciła z urlopu. Rodzina powoli wyjeżdża, chrzciny były to pewnie i Sabina wróci do zywych. -
Heretyczka wrote:Burszta-płomienne loki??? ruda??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 12:58
kapturnica, Heretyczka, efcia, caffe, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie sikałam. Nasikam jutro. Jeszcze dzisiaj i tak mam lutkę. Ostatni dzień.
Albo nie nasikam bo @ już dyszy za plecami.
I testu nie mam. Kupię jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 12:59
macduska, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bo tak smutasno bez Was wszystkich tu...Się wątek całkiem sypie.A jeszcze jak młody sie wykluje to Wy wrocicie a ja z obiegu wypadne. Buu .
Wesele mieliśmy. Sami bez dzieci. Trzeba było się wyszykować, nagotować jedzenia, dojechać, itp. Na zakrętach nie wyrabiałam.
malgos741, efcia, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
A i mam info od Elfa.U nich wszystko oki sa na dobrej drodze do wyjscia Iwo ze szpitala.Ten jej maly leniwiec nie chce trochu cycac bo butelka latwiej wchodzi ale Elf walczy dzielnie by szamał.
macduska, malgos741, Mala79, Dziobak, efcia, anna maria, peppapig, gosia7122, caffe, iwcia77, SolarPolar, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Mega, Arwena, Bozia3, mama78 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
Wesele mieliśmy. Sami bez dzieci. Trzeba było się wyszykować, nagotować jedzenia, dojechać, itp. Na zakrętach nie wyrabiałam.macduska lubi tę wiadomość
-
A mialam pytac dziewczyny koncem ciazy mialyscie takie klucia , ciagniecia i dziwne uczucie urywania podwozia sie i jakby ktos cos w srodku wwiercal w piczkinsie ?Bo u mnie cos tak od 2dni sie dzieje.W tym samym czasie i mlody sie wypina i brzuch twardnieje .To chyba normalne nie , znaczy cwiczymy przed godzina 0 ???
Nic kompletnie nie pamietam sprzed lat . hehefcia, ania.g, dorbie, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisałam o nowym garniturzre Waciaka?
Kupilismy w zeszłą sobotę i wisiał spokojnie w szafie. Wczoraj szykujmy się juz w lekkim pospiechu i patrzę? A mój mąż idzire z igła i nitką.
????
Mówi, że guzik będzie przeszywał bo dpodnie za wąskie.
Dopiero sobie przymniał, że miał je zanieść do dopasowania po zakupie.
Kwestia kilku cm dosłownie, ale całe wesele się bał żeby mu nie trzasnęły na tyłku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 13:19
kapturnica, malgos741, Dziobak, efcia, Mala79, ComeToMeBaby, gosia7122, BISCA, caffe, iwcia77, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde przeca to urlopowanie mialo byc a nie zapierdol.A we wtorek juz szkola sie zaczyna.
Nie przypominaj mi. My już jutro.
Zreszta cały tydzień poprzedni po trochu w szkole spędziłam.
I jeszcze te zmiany personalne. Brrrr....kapturnica, Dziobak, efcia, Mala79, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny