35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsze tańce za nami ale za to obiad beee musiałam iść na kibel
anna maria, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyi co ? żadnej relacji ze spotkania?
chyba sie pochwaliłam zbyt wczesnie z ta temperaturą..., znowu miał 38 wieczorem.....oprócz tego żadnych innych objawów oprócz tego że trze języczkiem dziąsełka , zajrzałam do buzi i niczego tam nie widze
ale jak dałam całusa takiego siarczystego w policzek to sie chciał rozpłakać, tak jakby sie skrzywił z bólu....cały dzień szalał i smiał sie, łudze sie gdyby mu cos powaznego dolegało to chyba byłby bardziej przygaszony??
w poniedziałek nieodwołalnie juz do pediatrydorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:i co ? żadnej relacji ze spotkania?
chyba sie pochwaliłam zbyt wczesnie z ta temperaturą..., znowu miał 38 wieczorem.....oprócz tego żadnych innych objawów oprócz tego że trze języczkiem dziąsełka , zajrzałam do buzi i niczego tam nie widze
ale jak dałam całusa takiego siarczystego w policzek to sie chciał rozpłakać, tak jakby sie skrzywił z bólu....cały dzień szalał i smiał sie, łudze sie gdyby mu cos powaznego dolegało to chyba byłby bardziej przygaszony??
w poniedziałek nieodwołalnie juz do pediatry
Biedny ten twój Tupuś, wieczorem temperatura zawsze jest wyższa, moze to faktycznie od zębów, ale jak jutro sie nic nie zmieni, to ja bym to skonsultowała z pediatrabuziaki dla Tomka
Heretyczka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Oglądam ema na 1 i mnie nosi, to pewnie przez ta lekka chmielową, która prasuje
ale poszłabym sie gdzieś wyszaleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 21:26
malgos741, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ewka, dla mnie laika to wygląda na zeby. Wy w DE macie podobno jakieś czarodziejskie lekarstwo na ząbkowanie, od którego wszystko przechodzi. Nie znam nazwy, ale to podobno legenda jak sab simplex na kolki. W aptece na bank doradzą.
My dotarliśmy, chata stoi. Tylko wszystko rozkopane dookoła. Wojna jaka, czy co?
Dobrej nocy!malgos741, Heretyczka, Mega, Bozia3, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Puszcza u mnie całe miasto rozkopane
dorbie, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Bry,
Ja na spotkanie niestety nie dotarłam, bo się pokłóciłam z moim M i mam w dupie nie będę się go o nic prosić.
sam sie bedzie chuj prosiłMega, Mala79, caffe, malgos741, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa no to dokustykalam do domu z festynu bylo swietnie! Nie myslalam ze tak dobrze bedziemy sie bawic.
Dziecie wyszalalo sie na mechanicznym byku, jezdzilo na koniu (prawdziwym) i ogralo matke jak zwykle w nasza ulubiona gre "air hockey"
No i zakochalismy sie w krolikach siedzielismy przed ich kojcem i podziwialismy jak brykaja w koncu Pan sie zapytal czy nie chcemy jednego sobie wziasc widzialam te maslane oczy Dawida ale nie wiem jakby zareagowal piesel i chomik na nowego towarzysza zabaw a byl slodki
No to by bylo na tyle relacjiMega, malgos741, moremi, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:żadna nie napisze jak było na spotkaniu i co nowego?
świnie!Mam nadzieję, że nie namieszałyśmy za mocno - i jutro kac nas nie dogoni...w każdym razie trzymałyśmy się mocniejszych trunków - omijając mieszania ich z piwem....
Byłyśmy najpierw w trzy z Kometą- potem musiała nas opuścić - bo miała imprę z nową rodziną, więc zostałyśmy we dwie...but mnie francowacie obtarł i powłóczyłam nogami za Bursztą - która śmigała na szpilkach...masakra...
Kometa - taka jak w sieci - tylko, że o połowę mniejsza....drobna i mała kobietka...śmieszka..
Heretyczka, malgos741, moremi, peppapig, Aasiula, Dziobak, kkisia, Mega, caffe, BISCA, anna maria, efcia, ComeToMeBaby, Mala79, gosia7122, iwcia77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość