35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry jeszcze z Krakowa cudnego

W niedziele lece do krainy deszczowcow, na sama mysl mam dreszcze...bede miala za to net.
Co u Was, ciaze sa? porody moze jakies?
Tylko szybko, bo ja tu dlugo siedziec nie bede
kapturnica, Bliska 77, Arwena, Heretyczka, Reni, BISCA, Bozia3, kkisia, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:widzę, że znalazłaś sobie już wytłumaczenie....ale ja się więcej tłumaczyć nie zamierzam - bo to wyjasniałam juz kilka razy. Napisałam wtedy dokładnie to samo - co powyżej dziewczyny. Że jeśli chcą byc bez końca wodzone za nos i ignorowane - to niech pytają co u Ciebie...
Jak widać - potwierdziło się tylko to, że miałam rację - może po prostu wczesniej Cię wyczułam i przestań mnie obciążać własną osobowością....
ale to ty kazałaś żeby dziewczyny nie pytały co u mnie ...
i nie znalazłam wytłumaczenia bo powiedziałam ze święta nie jestem,błędy popełniam i tak przyznaje, często nie odpowiadałam na pytania dziewczyn ale nie sądź książki po okładce,nie mów ze mnie wyczułaś i znasz moją osobowość jak znamy się tylko z pisania na forum ,nie poznałaś mnie osobiście (wiem i uprzedzam odpowiedz,na pewno byś nie chciała się ze mną spotkać bo...)
jestem inna niż mnie oceniasz ,a oceniasz źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:35
-
Peppa chyba na porodowce.Bursztyn wrote:Dzien dobry jeszcze z Krakowa cudnego

W niedziele lece do krainy deszczowcow, na sama mysl mam dreszcze...bede miala za to net.
-
Witaj, ja nic nie wiem, bo najpierw byl urlop, potem latanie z corka po lekarzach i szkola i zlobek itpBursztyn wrote:Dzien dobry jeszcze z Krakowa cudnego

Co u Ciebie?
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysiostra Dusisława zaniedbóje parafjeBursztyn wrote:Dzien dobry jeszcze z Krakowa cudnego

A.
Bursztyn, BISCA, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jakiej ankiety?
Staramy się od jakichś 9 miesięcy. Właściwie sama się staram, mąż będzie miał niespodziankę.
Jeśli to można tak nazwać... bo skąd się biorą dzieci wie...
Mamy dwójkę chłopaków (4,9 i 2,6) nie będę ukrywać, że byłabym bardzo szczęśliwa jeśli tym razem udałoby się wstrzelić w dziewczynkę...
Dajcie znać jak jest u Was z tym czasem liczonym od owu, czy to mniej więcej ta sama liczba dni? obawiam się że OVF mógł się machnąć, i zaczekam chyba z tym testowaniem... I jeszcze jedno pytanie.... po którym cyklu starań mijają wkręcone objawy?
Mega lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypo fefnastymmamaMia wrote:
jakiej ankiety?
Staramy się od jakichś 9 miesięcy. Właściwie sama się staram, mąż będzie miał niespodziankę.
Jeśli to można tak nazwać... bo skąd się biorą dzieci wie...
Mamy dwójkę chłopaków (4,9 i 2,6) nie będę ukrywać, że byłabym bardzo szczęśliwa jeśli tym razem udałoby się wstrzelić w dziewczynkę...
Dajcie znać jak jest u Was z tym czasem liczonym od owu, czy to mniej więcej ta sama liczba dni? obawiam się że OVF mógł się machnąć, i zaczekam chyba z tym testowaniem... I jeszcze jedno pytanie.... po którym cyklu starań mijają wkręcone objawy?
-
toz to sie nie godzi! Wracam w niedziele to zrobie porzadek na plebanii, tylko wiory bede leciec!Heretyczka wrote:siostra Dusisława zaniedbóje parafje
A.
s. Czeslawa
Arwena, BISCA, Heretyczka, Reni, Bliska 77, Bozia3, gosia7122, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość