35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry jeszcze z Krakowa cudnego
W niedziele lece do krainy deszczowcow, na sama mysl mam dreszcze...bede miala za to net.
Co u Was, ciaze sa? porody moze jakies?
Tylko szybko, bo ja tu dlugo siedziec nie bedekapturnica, Bliska 77, Arwena, Heretyczka, Reni, BISCA, Bozia3, kkisia, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:widzę, że znalazłaś sobie już wytłumaczenie....ale ja się więcej tłumaczyć nie zamierzam - bo to wyjasniałam juz kilka razy. Napisałam wtedy dokładnie to samo - co powyżej dziewczyny. Że jeśli chcą byc bez końca wodzone za nos i ignorowane - to niech pytają co u Ciebie...
Jak widać - potwierdziło się tylko to, że miałam rację - może po prostu wczesniej Cię wyczułam i przestań mnie obciążać własną osobowością....
ale to ty kazałaś żeby dziewczyny nie pytały co u mnie ...
i nie znalazłam wytłumaczenia bo powiedziałam ze święta nie jestem,błędy popełniam i tak przyznaje, często nie odpowiadałam na pytania dziewczyn ale nie sądź książki po okładce,nie mów ze mnie wyczułaś i znasz moją osobowość jak znamy się tylko z pisania na forum ,nie poznałaś mnie osobiście (wiem i uprzedzam odpowiedz,na pewno byś nie chciała się ze mną spotkać bo...)
jestem inna niż mnie oceniasz ,a oceniasz źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:35
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry jeszcze z Krakowa cudnego
W niedziele lece do krainy deszczowcow, na sama mysl mam dreszcze...bede miala za to net.
Tylko szybko, bo ja tu dlugo siedziec nie bede -
Bursztyn wrote:Dzien dobry jeszcze z Krakowa cudnego
Tylko szybko, bo ja tu dlugo siedziec nie bede
Co u Ciebie?Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzien dobry jeszcze z Krakowa cudnego
Tylko szybko, bo ja tu dlugo siedziec nie bede
A.Bursztyn, BISCA, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jakiej ankiety?
Staramy się od jakichś 9 miesięcy. Właściwie sama się staram, mąż będzie miał niespodziankę.
Jeśli to można tak nazwać... bo skąd się biorą dzieci wie...
Mamy dwójkę chłopaków (4,9 i 2,6) nie będę ukrywać, że byłabym bardzo szczęśliwa jeśli tym razem udałoby się wstrzelić w dziewczynkę...
Dajcie znać jak jest u Was z tym czasem liczonym od owu, czy to mniej więcej ta sama liczba dni? obawiam się że OVF mógł się machnąć, i zaczekam chyba z tym testowaniem... I jeszcze jedno pytanie.... po którym cyklu starań mijają wkręcone objawy?
Mega lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamaMia wrote:
jakiej ankiety?
Staramy się od jakichś 9 miesięcy. Właściwie sama się staram, mąż będzie miał niespodziankę.
Jeśli to można tak nazwać... bo skąd się biorą dzieci wie...
Mamy dwójkę chłopaków (4,9 i 2,6) nie będę ukrywać, że byłabym bardzo szczęśliwa jeśli tym razem udałoby się wstrzelić w dziewczynkę...
Dajcie znać jak jest u Was z tym czasem liczonym od owu, czy to mniej więcej ta sama liczba dni? obawiam się że OVF mógł się machnąć, i zaczekam chyba z tym testowaniem... I jeszcze jedno pytanie.... po którym cyklu starań mijają wkręcone objawy? -
Heretyczka wrote:siostra Dusisława zaniedbóje parafje
A.
s. CzeslawaArwena, BISCA, Heretyczka, Reni, Bliska 77, Bozia3, gosia7122, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość