35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A moje male dzieciatko dostalo dzis odznake ogrodnika. Chodzi i zrywa jezyny. Fakt, ze od razu zjada, zielone tez, ale nic to. Jeszcze troche i bedzie smigal znwiaderkiem porzeczki zbierac. Jak mamusia za mlodu.
Reni, Bozia3, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Bliska 77, kapturnica, caffe, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia ja nie chce sie kłócić i wbrew pozorom chce z wszystkim żyć w zgodzie z tobą teżBozia3 wrote:a Ty tu jesteś miesiąc - żeby wierzyć w to, że tu dziewczynom można coś kazać??
bo mimo wszystko były dni ze fajnie mi sie z tobą gadało ,może nie było to bardzo często ale jednak...wiadomo też ze nie zawsze musimy sie ze sobą zgadzać i ja tez chce móc mieć tu własne zdanie ,a jest tak czasami ze nie wdaje sie w dyskusje bo boje sie ze kogoś urażę co wcale nie jest moim zamiarem...to tyle
paszczakin, Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya witamJasminowa wrote:Jako nowy narybek czuję, że to też do mnie ; )
Cześć Arvena : )
ja stary narybek a raczej spora ryba
ale mam nowy nick od jakiegoś czasu ,tam w liczbie postów powinna być jedynka z przodu 
a Jaśmin pięknie pachnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:19
-
nick nieaktualnymąż mi włąśnie przyniósł ze sklepu krewety i steki z pieprzem
z okazji okazji...tzn że przez nastepny tydzien jemy mortadele..a niech tam, raz sie zyje
nick nieaktualny, Dziobak, kapturnica, caffe, SolarPolar, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Reni, Bozia3, BISCA, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya wiesz ze nigdy krewetek ani steka nie jadłam,zjadłabym ale takie super przyrządzoneHeretyczka wrote:mąż mi włąśnie przyniósł ze sklepu krewety i steki z pieprzem
z okazji okazji...tzn że przez nastepny tydzien jemy mortadele..a niech tam, raz sie zyje 
a krewety małe koktajlowe czy królewskie duże ?? -
nick nieaktualny
-
A przepraszam mortadela była niezłym obiadem na stołówce szkolnej, z tego co pamiętam. Obsmażona z obydwu stron z cebulą. Także pierwszy przepis na wariację z mortadelą na przyszły tydzień już masz ; )
A dzisiaj racz podniebienie frykasami, należy się w taki dzień.
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
U nas to samoDziobak wrote:A moje male dzieciatko dostalo dzis odznake ogrodnika. Chodzi i zrywa jezyny. Fakt, ze od razu zjada, zielone tez, ale nic to. Jeszcze troche i bedzie smigal znwiaderkiem porzeczki zbierac. Jak mamusia za mlodu.

Dziobak lubi tę wiadomość
-
Macduska, jako, że zaczęłam jakąś aktywność na forum pierwszy raz od 10 lat, albo i dłużej to poruszam się trochę nieumiejętnie, ale poczułam wielką dumę, gdy zobaczyłam, że obrazek mi wszedł : )
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Reni, Bozia3, BISCA, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnytakie jakie były...wygladaja na srednie...nie te małe gówna ale tez nie te tiger prawns....Arwena wrote:a wiesz ze nigdy krewetek ani steka nie jadłam,zjadłabym ale takie super przyrządzone
a krewety małe koktajlowe czy królewskie duże ??
w zyciu nie jadłas wołowiny???
Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Macduska, jako, że zaczęłam jakąś aktywność na forum pierwszy raz od 10 lat, albo i dłużej to poruszam się trochę nieumiejętnie, ale poczułam wielką dumę, gdy zobaczyłam, że obrazek mi wszedł : )
Nie taki diabeł straszny.
Bliska 77, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny