35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A moje male dzieciatko dostalo dzis odznake ogrodnika. Chodzi i zrywa jezyny. Fakt, ze od razu zjada, zielone tez, ale nic to. Jeszcze troche i bedzie smigal znwiaderkiem porzeczki zbierac. Jak mamusia za mlodu.
Reni, Bozia3, ania.g, Heretyczka, Arwena, efcia, macduska, Bliska 77, kapturnica, caffe, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a Ty tu jesteś miesiąc - żeby wierzyć w to, że tu dziewczynom można coś kazać??
bo mimo wszystko były dni ze fajnie mi sie z tobą gadało ,może nie było to bardzo często ale jednak...wiadomo też ze nie zawsze musimy sie ze sobą zgadzać i ja tez chce móc mieć tu własne zdanie ,a jest tak czasami ze nie wdaje sie w dyskusje bo boje sie ze kogoś urażę co wcale nie jest moim zamiarem...to tyle
paszczakin, Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Jako nowy narybek czuję, że to też do mnie ; )
Cześć Arvena : )ja stary narybek a raczej spora ryba
ale mam nowy nick od jakiegoś czasu ,tam w liczbie postów powinna być jedynka z przodu
a Jaśmin pięknie pachnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:19
-
nick nieaktualnymąż mi włąśnie przyniósł ze sklepu krewety i steki z pieprzem
z okazji okazji...tzn że przez nastepny tydzien jemy mortadele..a niech tam, raz sie zyje
Arwena, Dziobak, kapturnica, caffe, SolarPolar, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Reni, Bozia3, BISCA, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:mąż mi włąśnie przyniósł ze sklepu krewety i steki z pieprzem
z okazji okazji...tzn że przez nastepny tydzien jemy mortadele..a niech tam, raz sie zyje
a krewety małe koktajlowe czy królewskie duże ?? -
nick nieaktualny
-
A przepraszam mortadela była niezłym obiadem na stołówce szkolnej, z tego co pamiętam. Obsmażona z obydwu stron z cebulą. Także pierwszy przepis na wariację z mortadelą na przyszły tydzień już masz ; )
A dzisiaj racz podniebienie frykasami, należy się w taki dzień.Heretyczka, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dziobak wrote:A moje male dzieciatko dostalo dzis odznake ogrodnika. Chodzi i zrywa jezyny. Fakt, ze od razu zjada, zielone tez, ale nic to. Jeszcze troche i bedzie smigal znwiaderkiem porzeczki zbierac. Jak mamusia za mlodu.
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Macduska, jako, że zaczęłam jakąś aktywność na forum pierwszy raz od 10 lat, albo i dłużej to poruszam się trochę nieumiejętnie, ale poczułam wielką dumę, gdy zobaczyłam, że obrazek mi wszedł : )
macduska, moremi, kkisia, Reni, Bozia3, BISCA, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyArwena wrote:a wiesz ze nigdy krewetek ani steka nie jadłam,zjadłabym ale takie super przyrządzone
a krewety małe koktajlowe czy królewskie duże ??
w zyciu nie jadłas wołowiny???Bliska 77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Macduska, jako, że zaczęłam jakąś aktywność na forum pierwszy raz od 10 lat, albo i dłużej to poruszam się trochę nieumiejętnie, ale poczułam wielką dumę, gdy zobaczyłam, że obrazek mi wszedł : )
Nie taki diabeł straszny.Bliska 77, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny