35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wybaczcie, że na koniec dnia dołujący klimat, ale co to się na tym świecie dzieje :
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18701992,aylan-mial-trzy-lata-on-i-jego-rodzina-probowali-uciec-z-syrii.html#Czolka3Img
na dole artykułu są dane PAH, jakby ktoś miał chęć symboliczną złotówkę posłać.
Dobrej nocy wszystkim uciekam się szorować ; )
BISCA lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
On będzie żeglarzem. Zobaczysz. Ciotka na niego urok rzuciłapaszczakin wrote:Z serii 'moje dziecko dzisiaj' :
Śpi z całkowicie otwartymi oczami. Ze spi to wiem, bo chrapie.. jakby mu ktoś stendbaja włączył..
Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyale jakie o było spojrzenieComeToMeBaby wrote:Hahaha super
Rocznica pierwszego spojrzenia
i Londyn, wrzesien, taka fajna bryza od morza, a ja swiezo po fryzjerce w dzinsach na szpilce
tzn w rurkachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:52
moremi, nick nieaktualny, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Bozia3, BISCA, Mega, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Jak tak czytam o wyczynach Waszych dzieciorów już sie nie moge doczekac ,żeby młody dał mi taki wycisk
A jak zacznie miec swoje zdanie jak Adaś to juz normalnie miód na moje uszy
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

-
To ja też mogę historię z serii moje dziecko dzisiaj?
Siedzimy na wykładzie w szkole rodzenia (na marginesie - o szczepieniach i o przypadkach polio na Ukrainie), a mój brzuch zaczyna skakać. A koleś siedzący obok cały czas się gapił. Chyba go to przeraziło, bo jego żona sporo za mną.
kapturnica, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Rodzicielki to on nie przeskoczy:-)kapturnica wrote:Jak tak czytam o wyczynach Waszych dzieciorów już sie nie moge doczekac ,żeby młody dał mi taki wycisk
moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaa zapomniałam napisać,uwaga podlizuję się "Kapta śliczny ten twój brzucho "kapturnica wrote:Jak tak czytam o wyczynach Waszych dzieciorów już sie nie moge doczekac ,żeby młody dał mi taki wycisk
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrawo dla synaSolarPolar wrote:Z cyklu moje dziecko dzisiaj- pierwszy raz wracalo ze szkoly samo - 2km plus ruchliwa ulica bez swiatel- ja i maz bylismy obesrani .

myślę ze parę razy tak się wam jeszcze zdarzy
o to obsranie mi chodzi
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya chcecie wiedziec jak było naprawde?? jak go złapałam?
a nie jest łatwo znależć wolnego faceta w jak sie ma prawie 40 lat...wierzcie miWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 21:12
Dziobak, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, SolarPolar, efcia, BISCA, Mega, megan8 lubią tę wiadomość