35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wybaczcie, że na koniec dnia dołujący klimat, ale co to się na tym świecie dzieje :
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18701992,aylan-mial-trzy-lata-on-i-jego-rodzina-probowali-uciec-z-syrii.html#Czolka3Img
na dole artykułu są dane PAH, jakby ktoś miał chęć symboliczną złotówkę posłać.
Dobrej nocy wszystkim uciekam się szorować ; )
BISCA lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
On będzie żeglarzem. Zobaczysz. Ciotka na niego urok rzuciłapaszczakin wrote:Z serii 'moje dziecko dzisiaj' :
Śpi z całkowicie otwartymi oczami. Ze spi to wiem, bo chrapie.. jakby mu ktoś stendbaja włączył..
Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyale jakie o było spojrzenieComeToMeBaby wrote:Hahaha super
Rocznica pierwszego spojrzenia
i Londyn, wrzesien, taka fajna bryza od morza, a ja swiezo po fryzjerce w dzinsach na szpilce
tzn w rurkachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:52
moremi, kkisia, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, Bozia3, BISCA, Mega, krycha.stara, paszczakin lubią tę wiadomość
-
To ja też mogę historię z serii moje dziecko dzisiaj?
Siedzimy na wykładzie w szkole rodzenia (na marginesie - o szczepieniach i o przypadkach polio na Ukrainie), a mój brzuch zaczyna skakać. A koleś siedzący obok cały czas się gapił. Chyba go to przeraziło, bo jego żona sporo za mną.
kapturnica, SolarPolar, kkisia, Arwena, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Rodzicielki to on nie przeskoczy:-)kapturnica wrote:Jak tak czytam o wyczynach Waszych dzieciorów już sie nie moge doczekac ,żeby młody dał mi taki wycisk
A jak zacznie miec swoje zdanie jak Adaś to juz normalnie miód na moje uszy 
moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaa zapomniałam napisać,uwaga podlizuję się "Kapta śliczny ten twój brzucho "kapturnica wrote:Jak tak czytam o wyczynach Waszych dzieciorów już sie nie moge doczekac ,żeby młody dał mi taki wycisk
A jak zacznie miec swoje zdanie jak Adaś to juz normalnie miód na moje uszy 
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrawo dla synaSolarPolar wrote:Z cyklu moje dziecko dzisiaj- pierwszy raz wracalo ze szkoly samo - 2km plus ruchliwa ulica bez swiatel- ja i maz bylismy obesrani .

myślę ze parę razy tak się wam jeszcze zdarzy
o to obsranie mi chodzi
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya chcecie wiedziec jak było naprawde?? jak go złapałam?
a nie jest łatwo znależć wolnego faceta w jak sie ma prawie 40 lat...wierzcie miWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 21:12
Dziobak, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, Bozia3, SolarPolar, efcia, BISCA, Mega, megan8 lubią tę wiadomość