35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ej tam, przyznaj sie, ze na 2 randce dalas sie mu bzyknac, to recepta na sukces.
Dziobak, anna maria, Jasminowa, SolarPolar, Reni, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, efcia, BISCA, Mega, paszczakin, mama78 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:bzykał mnie juz w ten sam dzien....wyszlismy cos zjeść do knajpy, wracalismy pzrez olbrzymi piekny park na wzgórzu przy blasku cholernego księzyca...jak mnie zaczął bzykac przed polnoca to skonczył rano
moremi, kkisia, efcia, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No sie zabezpieczasz, jak nie znasz typa. A jak inaczej?
A ze ty pol roku biegalas do kina, to normalne, w koncu bylas jeszcze malolata.
Kurveczka ja to staroswiecka żem .Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ej tam, przyznaj sie, ze na 2 randce dalas sie mu bzyknac, to recepta na sukces.
Dziobak, Heretyczka, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:gówno prawda....takie łatwizny....phi...:)nigdy nie zdarzyło mi się na drugiej randce...
Dziobak, Reni, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Ej, ale serio. Co zlego w bzykaniu sie na 2 randce? Szczegolnie jak sie ma 35+. Nie pasi w lozku, to pa.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni555 wrote:wczoraj coś mnie znacząco ukłuło
ni z gruchy ńi z pietruchy
tak jak przy owulacji
bo owu mam dość obolałe
niby to już może być czas zagnieżdżania jak tak liczę dni ok. 7 po owu, nie ćhcę się nakręcać....
qrcze...
połykam Duphaston 2x1
staram się nie prźemęczaćmoremi, kkisia, Arwena, efcia, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No i mialas racje. A Bozia sugeruje, ze 40 latki single meskie to o pogodzie rozmawiaja. Dzizas mery...
kapturnica, krycha.stara, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:bzykał mnie juz w ten sam dzien....wyszlismy cos zjeść do knajpy, wracalismy pzrez olbrzymi piekny park na wzgórzu przy blasku cholernego księzyca...jak mnie zaczął bzykac przed polnoca to skonczył rano
u mnie bylo tak samo, oddalam sie na pierwszej randce, było cudownie wiec wiedzialam ze to bedzie ten i jest 20 lat trzasneloDziobak, moremi, Heretyczka, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, anna maria, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja to najpierw muszę sprawdzić, czy mi pasi w życiu, w rozmowie, w obyczajach...a łóżko...to na końcu...
moremi, Heretyczka, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny