X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ej, ale serio. Co zlego w bzykaniu sie na 2 randce? Szczegolnie jak sie ma 35+. Nie pasi w lozku, to pa.
    To zależy czy bierzesz na okres próbny czy na stałe ;-)

krycha.stara lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A co bedzie jak pasi we wszystkim, ale mu nie staje? Albo ma malego? Albo nie wie o co kaman w lozku? To bedziesz sobie rozmawiac cale zycie? Seks kurna wazny jest, musi byc dobry, a nie odwalanie panszczyzny z zacisnietymi zebami. Takie moje zdanie. Podkreslam - moje wlasne osobiste. ;)
    no pewnie, że tak jest i nie ma o czym gadać..ale czy ja to muszę sprawdzić na pierwszym spotkaniu? I wcale nie muszę całe życie rozmawiać, żeby się o tym przekonać..
    A co z tego, że mu staje, jest super w łóżku - jeśli się z nim ciężko żyje, albo jakiś tłumok cz niezaradna safanduła, za którą trzeba podejmować decyzje.....może to kwestia priorytetów???

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A co bedzie jak pasi we wszystkim, ale mu nie staje? Albo ma malego? Albo nie wie o co kaman w lozku? To bedziesz sobie rozmawiac cale zycie? Seks kurna wazny jest, musi byc dobry, a nie odwalanie panszczyzny z zacisnietymi zebami. Takie moje zdanie. Podkreslam - moje wlasne osobiste. ;)
    otóż to :)
    zresztą niewiem jak on ale ja bym kurna z moim temperamentem ówczesnym nie wytrzymała!

Reni, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ej fajne tematy jak idę spać. Nie gadać tyle.

Ty nigdzie nie łaź tylko gadaj na której randce bzyknęłaś się ze swoim facetem!

efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bo gowniara byłaś.
    Gowniara czy nie gowniara.No nie wyobrazam sobie ,ze znam kogos przez chwile i ide z nim do łóżka od razu.No way!!

Bozia3, macduska, Arwena, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ja kurde jak cnotka niewydymka.Po pół roku dopiero żem sie oddała przyszłemu małzowi XD
    O kuffa. Po pół roku to my ustaliliśmy, że robimy dziecko :-D

Dziobak, efcia, moremi, Mega, krycha.stara, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    otóż to :)
    zresztą niewiem jak on ale ja bym kurna z moim temperamentem ówczesnym nie wytrzymała!
    no widzisz...a minęło zaledwie 4 lata i już piszesz, że Cię ten seks znużył...i miałabyś teraz ogiera...i to wszystko...na szczęście masz dobrego męża - ale przecież mogło być różnie?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Gowniara czy nie gowniara.No nie wyobrazam sobie ,ze znam kogos przez chwile i ide z nim do łóżka od razu.No way!!

Ja to ze swoim miałam dwa razy pierwszy raz. :-)

Ten pierwszy, najpierwszejszy po chyba roku łażenia na randki.
    Ten drugi po rozstaniu to od raaaaazu na pierwszej randce! Ach co to był za wieczór! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 22:05

Reni, kapturnica, Bozia3, efcia, moremi, Heretyczka, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Którym?
    macduska wrote:
    Ty nigdzie nie łaź tylko gadaj na której randce bzyknęłaś się ze swoim facetem!

efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no pewnie, że tak jest i nie ma o czym gadać..ale czy ja to muszę sprawdzić na pierwszym spotkaniu? I wcale nie muszę całe życie rozmawiać, żeby się o tym przekonać..
    A co z tego, że mu staje, jest super w łóżku - jeśli się z nim ciężko żyje, albo jakiś tłumok cz niezaradna safanduła, za którą trzeba podejmować decyzje.....może to kwestia priorytetów???
    Nie nie, to nie tak! 1 randka - jest fajnie, gadka szmatka, on czuly, inteligentny, dowcipny. 2 randka - jest tak samo, wiec idziesz z nim do lozka. W lozku jest ok, a nawet fajnie, to idziesz na 3 randke. A potem na 4. A jak nie ejst fajnie, to jeszcze jedna randka, jeszcze jedno lozko i podejmujesz decyzje. ;) Izi? ;) Algorytm normalnie mozna napisac. ;)

Reni, efcia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, krycha.stara, paszczakin, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    O kuffa. Po pół roku to my ustaliliśmy, że robimy dziecko :-D
    No paCZaj pani. Można ??Mozna!!! I nie twierdze ,że to byl moj 1szy facet .Ale z zadnym nie pukłam sie ot tak .

Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Którym?
    Którymkolwiek.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie nie, to nie tak! 1 randka - jest fajnie, gadka szmatka, on czuly, inteligentny, dowcipny. 2 randka - jest tak samo, wiec idziesz z nim do lozka. W lozku jest ok, a nawet fajnie, to idziesz na 3 randke. A potem na 4. A jak nie ejst fajnie, to jeszcze jedna randka, jeszcze jedno lozko i podejmujesz decyzje. ;) Izi? ;) Algorytm normalnie mozna napisac. ;)
    ja bym nie dała rady chyba...za szybko jak dla mnie - może potrzebuję więcej czasu....nawet jeśli bardzo bym go pożądała - to chyba jestem innej konstrukcji....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 22:08

Dziobak, kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no widzisz...a minęło zaledwie 4 lata i już piszesz, że Cię ten seks znużył...i miałabyś teraz ogiera...i to wszystko...na szczęście masz dobrego męża - ale przecież mogło być różnie?
    jasne...po prostu sie zakochałam...to nie jest tak że go analizowałam czy mi sie to czy tamto podoba, chciałam jego i żadnego innego, znasz to uczucie?

moremi, efcia, Dziobak, Arwena, ComeToMeBaby, BISCA, krycha.stara, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to w sumie nie wiem jak liczyć. Spedziliśmy dwa tygodnie na rejsie, ale jako kumple.
    Randka była tydzień po i się wtedy bzyknęliśmy.

Heretyczka, Dziobak, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No paCZaj pani. Można ??Mozna!!! I nie twierdze ,że to byl moj 1szy facet .Ale z zadnym nie pukłam sie ot tak .
    ale co to znaczy ot tak? przeciez nawet rok czy dwa nie daje żadnej gwarancji na nic

moremi, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ale co to znaczy ot tak? przeciez nawet rok czy dwa nie daje żadnej gwarancji na nic
    Ot tak czyli nie znajac kogos dluzej .I nie mowie tu o zadnych gwarancjach na cokolwiek bo majac 20lat nie mialam parcia na zakladanie rodziny.

Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, Heretyczka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jasne...po prostu sie zakochałam...to nie jest tak że go analizowałam czy mi sie to czy tamto podoba, chciałam jego i żadnego innego, znasz to uczucie?

Hera - siostro ;D
    no u mnie identycznie, pisalam już wcześniej ze sama swojego wyrwalam, tez go juz znalam wcześniej, wiedzialam ze bedzie mój i już

anna maria, moremi, ComeToMeBaby, Heretyczka, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja to w sumie nie wiem jak liczyć. Spedziliśmy dwa tygodnie na rejsie, ale jako kumple.
    Randka była tydzień po i się wtedy bzyknęliśmy.

czyli na pierwszej

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    znam..ale nie muszę tego natychmiast konsumować.....

kapturnica, ComeToMeBaby, Heretyczka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 11069 11070 11071 11072 11073 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ