X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ej, ale serio. Co zlego w bzykaniu sie na 2 randce? Szczegolnie jak sie ma 35+. Nie pasi w lozku, to pa.
    To zależy czy bierzesz na okres próbny czy na stałe ;-)

krycha.stara lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A co bedzie jak pasi we wszystkim, ale mu nie staje? Albo ma malego? Albo nie wie o co kaman w lozku? To bedziesz sobie rozmawiac cale zycie? Seks kurna wazny jest, musi byc dobry, a nie odwalanie panszczyzny z zacisnietymi zebami. Takie moje zdanie. Podkreslam - moje wlasne osobiste. ;)
    no pewnie, że tak jest i nie ma o czym gadać..ale czy ja to muszę sprawdzić na pierwszym spotkaniu? I wcale nie muszę całe życie rozmawiać, żeby się o tym przekonać..
    A co z tego, że mu staje, jest super w łóżku - jeśli się z nim ciężko żyje, albo jakiś tłumok cz niezaradna safanduła, za którą trzeba podejmować decyzje.....może to kwestia priorytetów???

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A co bedzie jak pasi we wszystkim, ale mu nie staje? Albo ma malego? Albo nie wie o co kaman w lozku? To bedziesz sobie rozmawiac cale zycie? Seks kurna wazny jest, musi byc dobry, a nie odwalanie panszczyzny z zacisnietymi zebami. Takie moje zdanie. Podkreslam - moje wlasne osobiste. ;)
    otóż to :)
    zresztą niewiem jak on ale ja bym kurna z moim temperamentem ówczesnym nie wytrzymała!

Reni, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ej fajne tematy jak idę spać. Nie gadać tyle.

Ty nigdzie nie łaź tylko gadaj na której randce bzyknęłaś się ze swoim facetem!

efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bo gowniara byłaś.
    Gowniara czy nie gowniara.No nie wyobrazam sobie ,ze znam kogos przez chwile i ide z nim do łóżka od razu.No way!!

Bozia3, macduska, Arwena, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ja kurde jak cnotka niewydymka.Po pół roku dopiero żem sie oddała przyszłemu małzowi XD
    O kuffa. Po pół roku to my ustaliliśmy, że robimy dziecko :-D

Dziobak, efcia, moremi, Mega, krycha.stara, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    otóż to :)
    zresztą niewiem jak on ale ja bym kurna z moim temperamentem ówczesnym nie wytrzymała!
    no widzisz...a minęło zaledwie 4 lata i już piszesz, że Cię ten seks znużył...i miałabyś teraz ogiera...i to wszystko...na szczęście masz dobrego męża - ale przecież mogło być różnie?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Gowniara czy nie gowniara.No nie wyobrazam sobie ,ze znam kogos przez chwile i ide z nim do łóżka od razu.No way!!

Ja to ze swoim miałam dwa razy pierwszy raz. :-)

Ten pierwszy, najpierwszejszy po chyba roku łażenia na randki.
    Ten drugi po rozstaniu to od raaaaazu na pierwszej randce! Ach co to był za wieczór! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 22:05

Reni, kapturnica, Bozia3, efcia, moremi, Heretyczka, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Którym?
    macduska wrote:
    Ty nigdzie nie łaź tylko gadaj na której randce bzyknęłaś się ze swoim facetem!

efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no pewnie, że tak jest i nie ma o czym gadać..ale czy ja to muszę sprawdzić na pierwszym spotkaniu? I wcale nie muszę całe życie rozmawiać, żeby się o tym przekonać..
    A co z tego, że mu staje, jest super w łóżku - jeśli się z nim ciężko żyje, albo jakiś tłumok cz niezaradna safanduła, za którą trzeba podejmować decyzje.....może to kwestia priorytetów???
    Nie nie, to nie tak! 1 randka - jest fajnie, gadka szmatka, on czuly, inteligentny, dowcipny. 2 randka - jest tak samo, wiec idziesz z nim do lozka. W lozku jest ok, a nawet fajnie, to idziesz na 3 randke. A potem na 4. A jak nie ejst fajnie, to jeszcze jedna randka, jeszcze jedno lozko i podejmujesz decyzje. ;) Izi? ;) Algorytm normalnie mozna napisac. ;)

Reni, efcia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, krycha.stara, paszczakin, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    O kuffa. Po pół roku to my ustaliliśmy, że robimy dziecko :-D
    No paCZaj pani. Można ??Mozna!!! I nie twierdze ,że to byl moj 1szy facet .Ale z zadnym nie pukłam sie ot tak .

Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Którym?
    Którymkolwiek.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie nie, to nie tak! 1 randka - jest fajnie, gadka szmatka, on czuly, inteligentny, dowcipny. 2 randka - jest tak samo, wiec idziesz z nim do lozka. W lozku jest ok, a nawet fajnie, to idziesz na 3 randke. A potem na 4. A jak nie ejst fajnie, to jeszcze jedna randka, jeszcze jedno lozko i podejmujesz decyzje. ;) Izi? ;) Algorytm normalnie mozna napisac. ;)
    ja bym nie dała rady chyba...za szybko jak dla mnie - może potrzebuję więcej czasu....nawet jeśli bardzo bym go pożądała - to chyba jestem innej konstrukcji....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 22:08

Dziobak, kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no widzisz...a minęło zaledwie 4 lata i już piszesz, że Cię ten seks znużył...i miałabyś teraz ogiera...i to wszystko...na szczęście masz dobrego męża - ale przecież mogło być różnie?
    jasne...po prostu sie zakochałam...to nie jest tak że go analizowałam czy mi sie to czy tamto podoba, chciałam jego i żadnego innego, znasz to uczucie?

moremi, efcia, Dziobak, Arwena, ComeToMeBaby, BISCA, krycha.stara, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to w sumie nie wiem jak liczyć. Spedziliśmy dwa tygodnie na rejsie, ale jako kumple.
    Randka była tydzień po i się wtedy bzyknęliśmy.

Heretyczka, Dziobak, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No paCZaj pani. Można ??Mozna!!! I nie twierdze ,że to byl moj 1szy facet .Ale z zadnym nie pukłam sie ot tak .
    ale co to znaczy ot tak? przeciez nawet rok czy dwa nie daje żadnej gwarancji na nic

moremi, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ale co to znaczy ot tak? przeciez nawet rok czy dwa nie daje żadnej gwarancji na nic
    Ot tak czyli nie znajac kogos dluzej .I nie mowie tu o zadnych gwarancjach na cokolwiek bo majac 20lat nie mialam parcia na zakladanie rodziny.

Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, Heretyczka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jasne...po prostu sie zakochałam...to nie jest tak że go analizowałam czy mi sie to czy tamto podoba, chciałam jego i żadnego innego, znasz to uczucie?

Hera - siostro ;D
    no u mnie identycznie, pisalam już wcześniej ze sama swojego wyrwalam, tez go juz znalam wcześniej, wiedzialam ze bedzie mój i już

anna maria, moremi, ComeToMeBaby, Heretyczka, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja to w sumie nie wiem jak liczyć. Spedziliśmy dwa tygodnie na rejsie, ale jako kumple.
    Randka była tydzień po i się wtedy bzyknęliśmy.

czyli na pierwszej

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    znam..ale nie muszę tego natychmiast konsumować.....

kapturnica, ComeToMeBaby, Heretyczka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 11069 11070 11071 11072 11073 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ