35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a dlaczego CIę przeraża? To najlepsza frajda w całej tej zabawie....na początku tylko jest trudno - bo bardzo boli no i te nawały trzeba opanować, ale potem jest supero..nic się nie bój. Ja mam medela swing - jest świetna.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:proponuje dodać dodatkowe pytanie w ankiecie
na ktorej randce był pierwszy bzyk?będą 4 obozy:
tereski z bzykami na pierwszej randce
cycate z bzykami na pierwszej randce
tereski z bzykami "za pół roku"
cycate z bzykami "za pół roku"
czy są jakieś inne kombinacje? bo obecnie intensywnie prasuję, a nawet magluję - to mogę coś przeoczyć..anna maria, kapturnica, efcia, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:o to to...
będą 4 obozy:
tereski z bzykami na pierwszej randce
cycate z bzykami na pierwszej randce
tereski z bzykami "za pół roku"
cycate z bzykami "za pół roku"
czy są jakieś inne kombinacje? bo obecnie intensywnie prasuję, a nawet magluję - to mogę coś przeoczyć..
Zaraz zaraz. Jest pięć pytań, każde z dwoma możliwymi odpowiedziami to ile to będzie kombinacji?
Mi wyszło 32.anna maria, BISCA, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:to dawaj chociaż aktualnego
Jakby tak powiedzieć, że miesiąc, to by mało oddało. Widzieliśmy się po tygodniu znajomości praktycznie codziennie. Raz jak się ośmielił mi rozpiąć stanik a sprawnie mu poszło, jedną ręką, to mu powiedziałam, że tak szybko jak go rozpiął tak szybko niech go zapnie. I zapinał i przepraszałno, po jakichś łącznie 20 spotkaniach, niezliczonych telefonach i smsach oddalam mu się na jego urodziny
do teraz mi mówi, że to był jego najpiękniejszy prezent. Eh, wzruszyłam się. Sorry, krótko po ślubie jestem. Jeszcze się wzruszam
Arwena, Bozia3, anna maria, BISCA, kapturnica, macduska, moremi, Heretyczka, Mega, efcia, krycha.stara, kkisia, ania.g, Reni, beates lubią tę wiadomość