35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:bede ohydnie romatyczna i zarzygam tęczą: utonęłam w jego zielono -niebieskich oczach
Hahahahahahahakapturnica, Arwena, moremi, SolarPolar, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dawaj!
ja go znałam tylko ze zdjęc serdecznych przyjaciół w Londku,zdjęcia wspolne z mężem przyjaciólki bo sa z tej samej wsi, z imprez itd...i wiedziałam że to jest singiel i wiedziałam że spec od naprawy lapków- odpłatnie, podobał mi sie jak cholera, nie byłabym soba gdybym nie spróbowała dopiąc swego, poprosiłam o namiar na tego naprawiacza bo mój lapek całkiem padł (gówno prawda) dostałam tel..zaproponowałam dobra cene za naprawe...umówilismy sie że mnie odbierze z pracy (nie miałam auta) i pojedziemy do mnie naprawiac tego lapka...naprawde duzo czasu spedziłam wtedy na ogólnym imidżu a figure miałam jeszcze wtedy bez skazy
wyszło jak wyszło...w styczniu mi sie oswiadczyłArwena, Dziobak, macduska, moremi, Bozia3, kkisia, anna maria, SolarPolar, ComeToMeBaby, Reni, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ja go znałam tylko ze zdjęc serdecznych przyjaciół w Londku,zdjęcia wspolne z mężem przyjaciólki bo sa z tej samej wsi, z imprez itd...i wiedziałam że to jest singiel i wiedziałam że spec od naprawy lapków- odpłatnie, podobał mi sie jak cholera, nie byłabym soba gdybym nie spróbowała dopiąc swego, poprosiłam o namiar na tego naprawiacza bo mój lapek całkiem padł (gówno prawda) dostałam tel..zaproponowałam dobra cene za naprawe...umówilismy sie że mnie odbierze z pracy (nie miałam auta) i pojedziemy do mnie naprawiac tego lapka...naprawde duzo czasu spedziłam wtedy na ogólnym imidżu a figure miałam jeszcze wtedy bez skazy
wyszło jak wyszło...w styczniu mi sie oswiadczyłmoremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:I doczytałam!
Nareszcie jest co!
Mała trzymaj się.
Kapta wracaj - już nie kasują się posty!
Witam florystyczno - zapachowy narybek. Oby został dłużej.
A Piatki coś nie widać już drugi dzien. Przeciez miłe byłyśmy.
Asiula chyba założymy nowy wONtek - W oczekiwaniu na @.
Dziobak - już za chwilę będę umarzać razem z Tobą. U nas tylko dyrektor ma farelkę.
Pepa - czyli co? Na poniedziałek trzeba kupić popkorn i colę?
Polar- wróciłaś już z remontowo-budowlanego urlopu?
I pytanie do Pani. Czy dla wagarowiczów nie ma przewidzianych zajęć dodatkowych za karę?
cześć dziewczyny
czasem zarobiona jestem
ale wpadam jak mam chwilkę
trochę mi się dłuży to czekanie, więc zajęć sobie wyszukuję
macduska, moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hmm, nie wiem, może to to samo, ale w 'mojej' nie było cebuli
No to mortadela z podsmazonymi pieczarkami, zapieczona z serem i keczupem!
w czasach mojej młodości mortadela - z cebulką, panierowana, w leczo, w fasolce po brytońsku, w jajecznicy....
nikt wtedy nie znał żadnego ketchupu, a ser żółty jadło się na kanapce....Dziobak, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Rozwiazlosc nie rozwiazlosc. Cos mi sie nie chce wierzyc, ze 40 letni singiel chcial rozmawiac o dzielach Tycjana i pogodzie na Bali...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywczoraj coś mnie znacząco ukłuło
ni z gruchy ńi z pietruchy
tak jak przy owulacji
bo owu mam dość obolałe
niby to już może być czas zagnieżdżania jak tak liczę dni ok. 7 po owu, nie ćhcę się nakręcać....
qrcze...
połykam Duphaston 2x1
staram się nie prźemęczać
-
Bozia3 wrote:gówno prawda....takie łatwizny....phi...:)nigdy nie zdarzyło mi się na drugiej randce...
moremi, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny