35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa wrote:A przepraszam mortadela była niezłym obiadem na stołówce szkolnej, z tego co pamiętam. Obsmażona z obydwu stron z cebulą. Także pierwszy przepis na wariację z mortadelą na przyszły tydzień już masz ; )
A dzisiaj racz podniebienie frykasami, należy się w taki dzień.
Jak kuboty!Heretyczka, macduska, SolarPolar, moremi, kapturnica, Arwena, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam dziś rocznicę - 5 lat w tym domu. Szczęśliwe 5 lat, uwielbiam mój dom.. No i Adaś do nas tu dołączył..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:22
Dziobak, Heretyczka, macduska, beates, moremi, kapturnica, Arwena, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, anna maria, BISCA, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ha, a kotlet z mortadeli? W panierce? Wersja deluxe była jeszcze z serem w środku..
Jak kuboty!
Kolejna propozycja to leczo z mortadela. Cebula, papryka, pomidory z kartonika ( sloika ), bo tansze niz swieze i do ryzyku paluszki lizac.
Hera, nie boj nic, pomozemy ci godnie przejsc tydzien na mordateli!Heretyczka, SolarPolar, moremi, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale to nie to samo jak obsmazany? Obsmazany w panierce wlasnie.
Kolejna propozycja to leczo z mortadela. Cebula, papryka, pomidory z kartonika ( sloika ), bo tansze niz swieze i do ryzyku paluszki lizac.
Hera, nie boj nic, pomozemy ci godnie przejsc tydzien na mordateli!
No to mortadela z podsmazonymi pieczarkami, zapieczona z serem i keczupem!Heretyczka, Dziobak, moremi, kapturnica, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z serii 'moje dziecko dzisiaj' :
Śpi z całkowicie otwartymi oczami. Ze spi to wiem, bo chrapie.. jakby mu ktoś stendbaja włączył..moremi, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hmm, nie wiem, może to to samo, ale w 'mojej' nie było cebuli
No to mortadela z podsmazonymi pieczarkami, zapieczona z serem i keczupem!kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Nie, ale słyszałam od znajomych, co w Anglii mieszkają, że tam wielkie poruszenie, jak śnieg się pojawi.
tam zielone krzewy w ogrodzie nawet zimą, uwielbiam ten klimat
nie ma żadnego haczyka, tak z ciekawosci...BISCA lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale w " kotletach" z mortadeli nie bylo cebuli. Cebula byla w leczo. Paszcza, zlituj sie!
Pisałaś, że mój kotlet, to to samo, co obsmazone Jasminowej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:26
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co, o dziwo tutaj produkuja całkiem niezlą mortadele, delikatna w smaku, taką w plastrach gotowa do smażenia, 400 gram kosztuje 2 euro w Netto...
wiem bo kupuje
robie do niej ziemniaki tłuczone, jaja sadzone, grzyby i koperekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:25
Dziobak, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Z serii: Moje dziecko ostatnio. Pysk drze moje dziecko zamiast chodzic spac! Wrzeszczy, wije sie, wstaje, wyrywa sie, chce ksiazeczki czytac, ja pierdziu, dramat jakis. Nie ma znaczenia, czy to noc, bo budzi sie w nocy, czy drzemka w dzien.
No i zaczyna sie siadanie na tylku oraz wrzask, kiedy ja chce isc w inna strone niz on. Musi panie to bedzie typ, ktory bedzie zaliczal gleby w sklepie, jak nie dostanie lizaka. Juz sie boje...Heretyczka, moremi, kapturnica, Arwena, kkisia, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Sama się zlituj i zobacz, co Jasminowa napisała, he?
Pisałaś, że mój kotlet, to to samo, co obsmazone Jasminowej..
No na mojej stołówce był zmażony gruby plaster moortadeli ( lekko dyskowato wygięta od smażenia) i na niej posmażana na brązowo cebulka, więc potwierdzam cebula byłaDziobak, moremi, Heretyczka, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png