35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam jak zajde i bede rodzic to normalnie na bierzaco relacja bedzie . Jesli ja nie dam rady to chlopa poprosze zeby wam dawal cynk co I jak
ComeToMeBaby, Bliska 77, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, malgos741, megan8, Magdala, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
Zrobilam karpatke. Wyszla bosko. Bedziem grubi.

A w ogole. Chodakowskiej Metamorfoza z pilka to jakis hardkor. 2 dni po treningu nie moglam chodzic - miala takie zakwasy... Znaczy, dobry trening!
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, megan8, Mega, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto ja polecę takReni wrote:to i ja i ja mam wiersza, bo dzisiaj lecimy z poezją
Chociaż życie Ci dokuczy,
los Cię z nóg zetnie.
na pytanie: jak Ci leci?
Odpowiadaj zawsze "świetnie"
Życie jest jak miecz
na którym pełno szczerb
Na którym Bóg napisał
ZWYCIĘŻAJ - KOCHAJ - CIERP
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No napisala ,ze sie odezwie po porodzie.Moze wywolywanie nie szlo tak latwo.Mi zeszlo tydzien zanim mlodego urodzilam wiec roznie bywa i nie zawsze jest tak hop siup.Takze ten , tego .Poczekamy

A za godzine mecz
nick nieaktualny, Bliska 77, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ty no bez jaj tel poprawiasam

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 września 2015, 22:19
moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKażdy skurcz będzie zrelacjonowanykapturnica wrote:Nee Paszczulek nie mam takich cudow.Ale moj numer ma i Waciulek i Sabbciol i Aasiula.Napewno dam Wam znac co jakis czas

Tylko Kapta musisz mieć znieczulenie, bo inaczej to jak będziesz do mnie dzwonić??
Bliska 77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Jak beda penisy szly w telefon znaczy sie znieczulacza nietSabina wrote:Każdy skurcz będzie zrelacjonowany
Tylko Kapta musisz mieć znieczulenie, bo inaczej to jak będziesz do mnie dzwonić?? 
Bliska 77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość