35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam jak zajde i bede rodzic to normalnie na bierzaco relacja bedzie . Jesli ja nie dam rady to chlopa poprosze zeby wam dawal cynk co I jak
ComeToMeBaby, Bliska 77, Dziobak, Mala79, Arwena, Sabina, paszczakin, malgos741, megan8, Magdala, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
Zrobilam karpatke. Wyszla bosko. Bedziem grubi.

A w ogole. Chodakowskiej Metamorfoza z pilka to jakis hardkor. 2 dni po treningu nie moglam chodzic - miala takie zakwasy... Znaczy, dobry trening!
Mala79, moremi, kkisia, megan8, Mega, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto ja polecę takReni wrote:to i ja i ja mam wiersza, bo dzisiaj lecimy z poezją
Chociaż życie Ci dokuczy,
los Cię z nóg zetnie.
na pytanie: jak Ci leci?
Odpowiadaj zawsze "świetnie"
Życie jest jak miecz
na którym pełno szczerb
Na którym Bóg napisał
ZWYCIĘŻAJ - KOCHAJ - CIERP
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No napisala ,ze sie odezwie po porodzie.Moze wywolywanie nie szlo tak latwo.Mi zeszlo tydzien zanim mlodego urodzilam wiec roznie bywa i nie zawsze jest tak hop siup.Takze ten , tego .Poczekamy

A za godzine mecz
Mala79, Bliska 77, Aasiula, moremi, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ty no bez jaj tel poprawiasam

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 września 2015, 22:19
moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKażdy skurcz będzie zrelacjonowanykapturnica wrote:Nee Paszczulek nie mam takich cudow.Ale moj numer ma i Waciulek i Sabbciol i Aasiula.Napewno dam Wam znac co jakis czas

Tylko Kapta musisz mieć znieczulenie, bo inaczej to jak będziesz do mnie dzwonić??
Bliska 77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Jak beda penisy szly w telefon znaczy sie znieczulacza nietSabina wrote:Każdy skurcz będzie zrelacjonowany
Tylko Kapta musisz mieć znieczulenie, bo inaczej to jak będziesz do mnie dzwonić?? 
Bliska 77, moremi, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość