35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaMartaDidi wrote:Witajcie! Widze brzuchy kragle, dzieci dodatkowych brak... Zadne newsy z porodowek... Nuda, Panie... Nuda... Chcialam przywitac. U mnie urwanie glowy. Studia podyplomowe zaczynam i szalenstwo ogolne. Dziecko na studia i matka na studia- obiecalam to sobie jak czekalam na wyniki Mlodego, wiec slowa dotrzymac musze... Poza tym praca, dziecko, dom, praca itd... Dziobu.... Brak mi slow ze wstydu... ale dzisiaj wyslalam paczke....
dzies ty byla ,nie znikaj na tak dlugo
efcia, Bliska 77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszczula jakby ktora miala to juz wczoraj na wieczor by ja gnebila.Mysle ,ze jest oki tylko zajeta mlodym nas oszczala hyhy. Peppie nie raz zdarzalo sie znikac na pare dnipaszczakin wrote:Dzis chyba jakiś dzień dobrego słowa dla teściowej.

Tez się martwię Peppa.. Moze ma któraś do niej telefon i jakiegoś smsa puści?
dorbie, anna maria, ania.g, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

-
Laze z Adamem po okolicy - trochę popadalo, ciepło jest. Jakie ludzie maja grzyby w ogrodach. Prawdziwki z deklem większym od dłoni.
Kurde, poszło by się na grzyby, ale boję się z Adamem. Mam miejsce pewniak w Ardenach, ale kleszczy podobno tam pełno..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 18:39
efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszczula jakby ktora miala to juz wczoraj na wieczor by ja gnebila.Mysle ,ze jest oki tylko zajeta mlodym nas oszczala hyhy. Peppie nie raz zdarzalo sie znikac na pare dni

Ale Ty nam tego nie zrobisz, nie? Masz Kaptu hangouta może? Dalabys na Pw..
moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
My robimy tak, ze zostawiamy warte z Adasiem na brzegu lasu, chlop nie grzybowy, wiec z nim sobie lazikuje.paszczakin wrote:Laze z Adamem po okolicy - trochę popadalo, ciepło jest. Jakie ludzie maja grzyby w ogrodach. Prawdziwki z deklem większym od dłoni.
Kurde, połączony się na grzyby, ale boję się z Adamem. Mam miejsce pewniak w Ardenach, ale kleszczy podobno tam pełno..
Ale Twoj Adas to chyba w nosidle co? Spsikaj go antykleszczowo na odkryte czesci ciala i juz. A jak w wozku to moskitiere.
BISCA lubi tę wiadomość
-
Nee Paszczulek nie mam takich cudow.Ale moj numer ma i Waciulek i Sabbciol i Aasiula.Napewno dam Wam znac co jakis czaspaszczakin wrote:Ale Ty nam tego nie zrobisz, nie? Masz Kaptu hangouta może? Dalabys na Pw..
anna maria, efcia, Aasiula, Sabina, macduska, moremi, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość