35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam ,ze juz jakas spokojniejsza jestem.Moj dzis zaraz wyjezdza.Jutro bedzie w domu.Takze ten .No pozostaje tylko czekac kiedy Maksior zeche wyjsc.Ale i tak obstawiam ,ze 17tego gin kaze sie pojawic do szpitala nastepnego dnia.A ze to bedzie piatek to porobia tylko badania , przeleze weekend bo i tak nic nie rusza i w poniedzialek zaczna dzialac .A ja urodze nastepnego dnia czyli 22giego.Dokladnie w urodziny malz
I tak sie nastawiam ,ze mlody tyle jeszcze posiedzi.
Bliska 77, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, ania.g, Reni, malgos741, Mala79, megan8, Mega, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

-
Widze, ze masz piekny plankapturnica wrote:Powiem Wam ,ze juz jakas spokojniejsza jestem.Moj dzis zaraz wyjezdza.Jutro bedzie w domu.Takze ten .No pozostaje tylko czekac kiedy Maksior zeche wyjsc.Ale i tak obstawiam ,ze 17tego gin kaze sie pojawic do szpitala nastepnego dnia.A ze to bedzie piatek to porobia tylko badania , przeleze weekend bo i tak nic nie rusza i w poniedzialek zaczna dzialac .A ja urodze nastepnego dnia czyli 22giego.Dokladnie w urodziny malz
I tak sie nastawiam ,ze mlody tyle jeszcze posiedzi.
-
nick nieaktualny
-
Ja zrobilam duæa blache królewca.Zostalo mi jutro polac polewa i dac migdaly.Dawno nic nie robilam zeby nie kusilo.Ale pewnie skusiDziobak wrote:Wpieprzylam 1/5 blachy Karpatki... DZizas, nie mam ostatnio zadnych hamulcow jezeli chodzi o slodkie...
moremi, Dziobak, Mala79 lubią tę wiadomość

-
Dziobak wrote:My robimy tak, ze zostawiamy warte z Adasiem na brzegu lasu, chlop nie grzybowy, wiec z nim sobie lazikuje.
Ale Twoj Adas to chyba w nosidle co? Spsikaj go antykleszczowo na odkryte czesci ciala i juz. A jak w wozku to moskitiere.
nie nosze jeszcze Adasia w nosidle, bo na razie mam tylko wisiadło (dostalam). Co prawda lekarka powiedzial, ze bez problemu godzine dziennie moze w tym wisiec, ale ja tam sie trzymam swojej wersji- wsadze go w nosidlo jak bedzie prawie siedzial.
Wszyscy tu sie na mnie jak na wariata patrza jak to mowie i nosza dzieciaki w baby bjornach od noworodka..
Na swieta zainwestuje moze w Tule..
A na grzyby moze Simbodrom wyciagne, bedziem we 2 warte przy dzieciach trzymac. Bo samemu to nuudno..
moremi, Dziobak, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
-
Spoko, bedzie dobrze, ja mialam termin na 18 lipca i wiem ze sie juz wierila jak diabli, w niedziele 13go byl final MS w pilce noznej i powiedzialam jej zeby nie wazyla sie wychodzic w czasie finalu, posluchala, skurcze mialam w poniedzialek 14go rano ale ze z nia w brzuchu wszystkie mecze ogladalam i Suareza akcje, to teraz gryzie wszystko i wszystkich spotkanych na drodzekapturnica wrote:Znaczy sie moze nie plan.Bo gin mi kazal 17tego przyjsc jak nic sie nie ruszy.Ale przy moim szczesciu ? Na bank przenosze

kapturnica, moremi, Mala79, megan8 lubią tę wiadomość
-
hehehehehe dobreBliska 77 wrote:Spoko, bedzie dobrze, ja mialam termin na 18 lipca i wiem ze sie juz wierila jak diabli, w niedziele 13go byl final MS w pilce noznej i powiedzialam jej zeby nie wazyla sie wychodzic w czasie finalu, posluchala, skurcze mialam w poniedzialek 14go rano ale ze z nia w brzuchu wszystkie mecze ogladalam i Suareza akcje, to teraz gryzie wszystko i wszystkich spotkanych na drodze

Bliska 77 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnymoremi wrote:A Wacia zaraz strzeli posta numer 7777.
Przemyśl go
Witam wieczorową porą.
Oto mój przemyślany post:
Mam ciekawe życie, udane dzieci i bardzo dobrego męża.
Kocham tych trzech facetów najbardziej na swiecie.
Jeśli tak ma być to jeszcze w ciąży będę, nie takie cuda się zdarzają.
Dzięki dziewczyny za wszystko: porady, kłótnie, wsparcie, spory, przytulasy i stawianie do pionu.
Ajlowiu Was!
ComeToMeBaby, Bliska 77, Sabina, gretka, Aasiula, moremi, SolarPolar, Arwena, paszczakin, kapturnica, kkisia, Dziobak, malgos741, gosia7122, Mala79, beates, Heretyczka, efcia, anna maria, Mega, Magdala, BISCA, Bozia3, Parka, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoczytałam ranek

Jeszcze raz wszystkim dziekuję za życzenia
Mam nadzieję, że dzieć szybko zaśnie
Bo mąz i wino i szampana kupił, o różach też nie zapomniał 
Także, ten, dziś mogę mało zaglądać
Bo tego ten, mecz jest 
Ps. Dziś mam 11dc
Bliska 77, ania.g, moremi, SolarPolar, Arwena, macduska, kapturnica, kkisia, Dziobak, malgos741, gosia7122, Mala79, beates, efcia, anna maria, Mega, Magdala, Parka lubią tę wiadomość
-
Jak pieknie to ujelasmacduska wrote:Witam wieczorową porą.
Dzięki dziewczyny za wszystko: porady, kłótnie, wsparcie, spory, przytulasy i stawianie do pionu.
Ajlowiu Was!
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy Ciebie teżmacduska wrote:Witam wieczorową porą.
Ajlowiu Was!
macduska lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Doczytałam ranek

Jeszcze raz wszystkim dziekuję za życzenia
Mam nadzieję, że dzieć szybko zaśnie
Bo mąz i wino i szampana kupił, o różach też nie zapomniał 
Także, ten, dziś mogę mało zaglądać
Bo tego ten, mecz jest 
Ps. Dziś mam 11dc
Udanego swietowania no i owocnego hihi!!!
kkisia, efcia lubią tę wiadomość