X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mecz mecz mecz, wreszcie cos konkretnego w tv huraaa

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze z pieslawem mama nakarmila go miesem hamburgerowym z sosem czosnkowym wrrr

Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam ,ze juz jakas spokojniejsza jestem.Moj dzis zaraz wyjezdza.Jutro bedzie w domu.Takze ten .No pozostaje tylko czekac kiedy Maksior zeche wyjsc.Ale i tak obstawiam ,ze 17tego gin kaze sie pojawic do szpitala nastepnego dnia.A ze to bedzie piatek to porobia tylko badania , przeleze weekend bo i tak nic nie rusza i w poniedzialek zaczna dzialac .A ja urodze nastepnego dnia czyli 22giego.Dokladnie w urodziny malz XD I tak sie nastawiam ,ze mlody tyle jeszcze posiedzi.

Bliska 77, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, ania.g, Reni, malgos741, Mala79, megan8, Mega, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Leze z pieslawem mama nakarmila go miesem hamburgerowym z sosem czosnkowym wrrr
    O jak fajnie, nasz czasem puszcza taaaake boncury i jeszcze patrzy na nas oburzony, sapnie i wychodzi

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powiem Wam ,ze juz jakas spokojniejsza jestem.Moj dzis zaraz wyjezdza.Jutro bedzie w domu.Takze ten .No pozostaje tylko czekac kiedy Maksior zeche wyjsc.Ale i tak obstawiam ,ze 17tego gin kaze sie pojawic do szpitala nastepnego dnia.A ze to bedzie piatek to porobia tylko badania , przeleze weekend bo i tak nic nie rusza i w poniedzialek zaczna dzialac .A ja urodze nastepnego dnia czyli 22giego.Dokladnie w urodziny malz XD I tak sie nastawiam ,ze mlody tyle jeszcze posiedzi.
    Widze, ze masz piekny plan ;)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Widze, ze masz piekny plan ;)
    Znaczy sie moze nie plan.Bo gin mi kazal 17tego przyjsc jak nic sie nie ruszy.Ale przy moim szczesciu ? Na bank przenosze XD

Bliska 77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpieprzylam 1/5 blachy Karpatki... DZizas, nie mam ostatnio zadnych hamulcow jezeli chodzi o slodkie...

moremi, kapturnica, kkisia, Bliska 77, paszczakin, Mala79, megan8, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak beda penisy szly w telefon znaczy sie znieczulacza niet XD
    Przyjmę na klatę :)

kapturnica, Bliska 77, ComeToMeBaby, kicia 123 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wpieprzylam 1/5 blachy Karpatki... DZizas, nie mam ostatnio zadnych hamulcow jezeli chodzi o slodkie...
    Ja zrobilam duæa blache królewca.Zostalo mi jutro polac polewa i dac migdaly.Dawno nic nie robilam zeby nie kusilo.Ale pewnie skusi =D

moremi, Dziobak, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    My robimy tak, ze zostawiamy warte z Adasiem na brzegu lasu, chlop nie grzybowy, wiec z nim sobie lazikuje.
    Ale Twoj Adas to chyba w nosidle co? Spsikaj go antykleszczowo na odkryte czesci ciala i juz. A jak w wozku to moskitiere.

nie nosze jeszcze Adasia w nosidle, bo na razie mam tylko wisiadło (dostalam). Co prawda lekarka powiedzial, ze bez problemu godzine dziennie moze w tym wisiec, ale ja tam sie trzymam swojej wersji- wsadze go w nosidlo jak bedzie prawie siedzial.
    Wszyscy tu sie na mnie jak na wariata patrza jak to mowie i nosza dzieciaki w baby bjornach od noworodka..
    Na swieta zainwestuje moze w Tule..
    A na grzyby moze Simbodrom wyciagne, bedziem we 2 warte przy dzieciach trzymac. Bo samemu to nuudno..

moremi, Dziobak, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Znaczy sie moze nie plan.Bo gin mi kazal 17tego przyjsc jak nic sie nie ruszy.Ale przy moim szczesciu ? Na bank przenosze XD
    Spoko, bedzie dobrze, ja mialam termin na 18 lipca i wiem ze sie juz wierila jak diabli, w niedziele 13go byl final MS w pilce noznej i powiedzialam jej zeby nie wazyla sie wychodzic w czasie finalu, posluchala, skurcze mialam w poniedzialek 14go rano ale ze z nia w brzuchu wszystkie mecze ogladalam i Suareza akcje, to teraz gryzie wszystko i wszystkich spotkanych na drodze :-)

kapturnica, moremi, Mala79, megan8 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    i sok z kwiatu czarnego bzu na gorąco. Naprawdę jest super :)
    No przecież mam i zupełnie o nim zapomniałam... dzięki :)

Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Spoko, bedzie dobrze, ja mialam termin na 18 lipca i wiem ze sie juz wierila jak diabli, w niedziele 13go byl final MS w pilce noznej i powiedzialam jej zeby nie wazyla sie wychodzic w czasie finalu, posluchala, skurcze mialam w poniedzialek 14go rano ale ze z nia w brzuchu wszystkie mecze ogladalam i Suareza akcje, to teraz gryzie wszystko i wszystkich spotkanych na drodze :-)
    hehehehehe dobre XD

Bliska 77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hehehehehe dobre XD
    No naprawde, zabki lopatki odziedziczyla po mnie i jeszcze warczy jak gryzie (skutki obcowania z psem) a bawi sie przy tym doskonale ;)

kapturnica, Dziobak, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A Wacia zaraz strzeli posta numer 7777.
    Przemyśl go ;-)

Witam wieczorową porą.

Oto mój przemyślany post:

Mam ciekawe życie, udane dzieci i bardzo dobrego męża.
    Kocham tych trzech facetów najbardziej na swiecie.
    Jeśli tak ma być to jeszcze w ciąży będę, nie takie cuda się zdarzają.

Dzięki dziewczyny za wszystko: porady, kłótnie, wsparcie, spory, przytulasy i stawianie do pionu.

<3 Ajlowiu Was!

ComeToMeBaby, Bliska 77, Sabina, gretka, Aasiula, moremi, SolarPolar, Arwena, paszczakin, kapturnica, kkisia, Dziobak, malgos741, gosia7122, Mala79, beates, Heretyczka, efcia, anna maria, Mega, Magdala, BISCA, Bozia3, Parka, mama78 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, ajlawju2 <3

macduska, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam ranek :)
    Jeszcze raz wszystkim dziekuję za życzenia divers2276.gif
    Mam nadzieję, że dzieć szybko zaśnie ;) Bo mąz i wino i szampana kupił, o różach też nie zapomniał :)
    Także, ten, dziś mogę mało zaglądać ;) Bo tego ten, mecz jest divers2329.gif

Ps. Dziś mam 11dc XD

Bliska 77, ania.g, moremi, SolarPolar, Arwena, macduska, kapturnica, kkisia, Dziobak, malgos741, gosia7122, Mala79, beates, efcia, anna maria, Mega, Magdala, Parka lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam wieczorową porą.

Dzięki dziewczyny za wszystko: porady, kłótnie, wsparcie, spory, przytulasy i stawianie do pionu.

<3 Ajlowiu Was!
    Jak pieknie to ujelas

Sabina lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam wieczorową porą.

<3 Ajlowiu Was!
    My Ciebie też flircik.gif

macduska lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Doczytałam ranek :)
    Jeszcze raz wszystkim dziekuję za życzenia divers2276.gif
    Mam nadzieję, że dzieć szybko zaśnie ;) Bo mąz i wino i szampana kupił, o różach też nie zapomniał :)
    Także, ten, dziś mogę mało zaglądać ;) Bo tego ten, mecz jest divers2329.gif

Ps. Dziś mam 11dc XD

Udanego swietowania no i owocnego hihi!!!

kkisia, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 11086 11087 11088 11089 11090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ