35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:dziękuję dobrze ,radzi sobie całkiem nieźle w środę ma rezonans i chyba mi nawet dziecię na 8 do żłobka będzie odprowadzać.
Też o niej myslałam ostatnio. To dobrze. A guzkami na tarczycy się nie zamartwiaj. Będzie dobrze.
malgos741, gosia7122, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
No wlasnie, u mnie tez tak bylo, cieplo plus ograniczonosc ruchow i Adas nie chcial juz byc chustowany po skonczeniu 5 miesiaca. A do etapu noszenia na plecach nie doszlismy.paszczakin wrote:ja kupilam.. fajna, juz Wam kiedys pisalam..
http://pl.lennylamb.com/products/show/1231_chusta-do-noszenia-dzieci-tkana-splotem-diamentowym-bawe%C5%82na---fi%C5%84ski-diament---rozmiar-l
i dupa, Adach moze 10 minut chcial w niej siedziec.. Moze dlatego, ze cholernie goraco bylo, Tobie lepiej, bo zima fajnie tak grzac sie cialko do ciala..
Nawet sie nauczylam wiac "kieszonke", nie takie trudne..
Teraz juz go nie bede wiazac, za gruba buka jest..
efcia lubi tę wiadomość
-
Także cebula, szczypiorek i inne cebulowe. Dla kotów takżeReni wrote:Brawo mama. Czosnek jest dla psa szkodliwy, nawet bardzo!
Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Gupia. Przecież napisałam, że Watolina zaraz strzeli posta numer 7777, więc żeby go dokładnie przemyślała. No weź się weź.Reni wrote:Czy tylko ja mam wrażenie, że Watolina się właśnie pożegnała? ???

macduska, Arwena, Aasiula, paszczakin, kkisia, Sabina, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Co Wy tak z tą peppa? Pamiętacie jak Bozia rodziła? Tez milczała
ja jak rodziłam to tak mnie bolało że nawet nie myślałam o telefonie i akcja szybko szła, dobrze że położna zapytała bo nawet jednej fotki bym nie miała.
ze szpitalnego łóżka i w emocjach to wszystko inaczej wygląda i nie ma się głowy do pisania.
moremi, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
5ty z kolei skurcz rowno co 14minut. Bolesny.Kazdy trwal po okolo 30sekund. Myslicie ,ze moge zaczac sie stresic ??
Mam nadzieje ,ze dzis to jednak tylko wyzszy level treningu a nie grubsza sprawa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:15
Heretyczka, kkisia, paszczakin, Aasiula, beates, Dziobak, gosia7122, Mala79, moremi, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Arwena, anna maria, efcia, Reni, Mega, Magdala, BISCA, Parka, mama78 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Z chęcią sie z toba zobaczęArwena wrote:Współczuję rozstania z M

ale Mega będziesz jutro w Katowicach ? to jak chcesz możemy się spotkać ,chwile pogadać ja mam niedaleko do Silesi ,twoja córa pogada z yutuberami a my ze sobą
(oczywiście jeśli będziesz miala ochotę mnie widzieć )
prosze o info w tej sprawie
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaksio nadchodzi!!!!!kapturnica wrote:5ty z kolei skurcz rowno co 14minut. Bolesny.Kazdy trwal po okolo 30sekund. Myslicie ,ze moge zaczac sie stresic ??
Mam nadzieje ,ze dzis to jednak tylko wyzszy level treningu a nie grubsza sprawa....
kkisia, kapturnica, Aasiula, Dziobak, gosia7122, Mala79, moremi, macduska, efcia, Mega, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia tylko nie odchodz bo bez ciebie to juz nie bedzie to....macduska wrote:Witam wieczorową porą.
Oto mój przemyślany post:
Mam ciekawe życie, udane dzieci i bardzo dobrego męża.
Kocham tych trzech facetów najbardziej na swiecie.
Jeśli tak ma być to jeszcze w ciąży będę, nie takie cuda się zdarzają.
Dzięki dziewczyny za wszystko: porady, kłótnie, wsparcie, spory, przytulasy i stawianie do pionu.
Ajlowiu Was!
kkisia, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:ja jak rodziłam to tak mnie bolało że nawet nie myślałam o telefonie i akcja szybko szła, dobrze że położna zapytała bo nawet jednej fotki bym nie miała.
ze szpitalnego łóżka i w emocjach to wszystko inaczej wygląda i nie ma się głowy do pisania.
oj tam gosia, jak to nie ma sie glowy do pisania- ja tez nadawalam online na biezaco. po epiduralu i po oksytycynie tez..
wlasnie Reni- nigdy nie dostalam sloneczka za relacje z porodu!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif
kapturnica, kkisia, Dziobak, moremi, gosia7122, efcia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:5ty z kolei skurcz rowno co 14minut. Bolesny.Kazdy trwal po okolo 30sekund. Myslicie ,ze moge zaczac sie stresic ??
Mam nadzieje ,ze dzis to jednak tylko wyzszy level treningu a nie grubsza sprawa....
Chyba jednak chlop nie dojedzie
To nie trening to akcja
Ide po popkorn
Dziobak, Aasiula, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, gosia7122, Arwena, efcia, Mega, Magdala, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Mowilysmy ci z Wacia przeca... Nie zeby straszyc, ale ten czopopodobny wydal mi sie podejrzany.kapturnica wrote:5ty z kolei skurcz rowno co 14minut. Bolesny.Kazdy trwal po okolo 30sekund. Myslicie ,ze moge zaczac sie stresic ??
Poza tym 11 wrzesnia to jest naprawde nietrafiona data.
Licz te skurcze i zapisuj je minutowo - bedziesz wiedziec co jest grane.
kapturnica, kkisia, Aasiula, Mala79, moremi, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, efcia, Mega, BISCA, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość
-
uuff również doczytałam i z życia wyjęta... mąż okupował neta..

Sabcia wszystkiego co najlepsze
spóźnione ale szczere...
kkisia, Sabina, macduska, efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
kapturnica wrote:5ty z kolei skurcz rowno co 14minut. Bolesny.Kazdy trwal po okolo 30sekund. Myslicie ,ze moge zaczac sie stresic ??
kapta, ale bedzie, jak urodzisz jak maz bedzie w drodze.. w masz jakis transport do szpitala jakby co?
kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość