35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehe, z Nju Jorka moga byc? Ile? 5 was jest? Postaram sie go zmolestowacDziobak wrote:Bry! Wyspana sie melduje, chlopaki dali mi pospac do 10.30. Widze, ze Pani tylko wpadlai wypadla, wiec moze mi sie spoznienie upiecze.
Mega, magnesy z USA bendom?
No i co z to Peppo??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:28
Sabina, malgos741, Dziobak, moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
Ty Asiula musisz w miarę trzeźwo nam tu wiadomości od Kapty przesyłać, za dużo nie prasuj odpowiedzialna bądź! Kurdę no. Gdzie moje miejsceAasiula wrote:Kapta to nie trening , sie zaczyna

Jesssu ....
lecę po flaszkę
Sabina, Aasiula, gosia7122, efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:5ty z kolei skurcz rowno co 14minut. Bolesny.Kazdy trwal po okolo 30sekund. Myslicie ,ze moge zaczac sie stresic ??
Mam nadzieje ,ze dzis to jednak tylko wyzszy level treningu a nie grubsza sprawa....
ja bym się szykowała ,chociaż u mnie zaczęło się o 22 a dopiero o drugiej w nocy pojechałam bo też myślałam że to nie to ,pamiętaj że w kolejnej ciąży akcja postępuję szybcej
kapturnica, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj to moze nie ale po polnocy ktoz to wie tylko Maks i wola poki co po cichu mamo nadchodze!kapturnica wrote:Laski spokojnie...
Ja mysle ,ze to jeszcze nie dzis. Ale lekki paniq sie pojawil.
Sabina, malgos741, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaa!!!!
Kapta rodzi!
To lepsze niż mecz!
Lecę podładować telefon! I pisz Kapta nawet w nocy.
Jakbys chciała pokurwiać trochę albo co, to nie krępuj się.
Ma Cię kto zawieźć?
Sabina, Aasiula, paszczakin, Mala79, malgos741, gosia7122, kapturnica, Arwena, efcia, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo mnie miała dzwonić!macduska wrote:Aaaaa!!!!
Kapta rodzi!
To lepsze niż mecz!
Ma Cię kto zawieźć?
macduska, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra chyba falstart trochu bo sie czas wydluzyl wiec nieregularne sá .Jak cos by sie dzialo to secji nocnej przekaze inf i wio na porodowke ale moze mlody nie wykreci mi takiego numeru.Ja nie skonczylam plackow po wegiersku i surowek robic!! Sie mi wsio zepsuje!!!
Ma siedziec i trenowac jedynie dzis.
Sabina, macduska, efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, Arwena, Aasiula, anna maria, gosia7122, Heretyczka, paszczakin, beates, kkisia, dorbie, moremi, Mega, Magdala, BISCA, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny5 września to piękna datakapturnica wrote:Dobra chyba falstart trochu bo sie czas wydluzyl wiec nieregularne sá .Jak cos by sie dzialo to secji nocnej przekaze inf i wio na porodowke ale moze mlody nie wykreci mi takiego numeru.Ja nie skonczylam plackow po wegiersku i surowek robic!! Sie mi wsio zepsuje!!!
Ma siedziec i trenowac jedynie dzis.
malgos741, Arwena, kapturnica, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Kapta, wdrażaj swój plan ewakuacyjno - szpitalny. Jakieś kartki miałaś co dopakować, to może dopakuj. Młodego eksmituj czy co tam chciałaś z nim zrobić, sąsiada zaalarmuj żeby dzisiaj nie pił alko... Takie tam
Sabina, kapturnica, malgos741, Dziobak, macduska, efcia, kkisia, moremi, Magdala, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oj tam gosia, jak to nie ma sie glowy do pisania- ja tez nadawalam online na biezaco. po epiduralu i po oksytycynie tez..
wlasnie Reni- nigdy nie dostalam sloneczka za relacje z porodu!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif
paszcza nie miałaś krzyżowych ,nie każdy ma neta w telefonie a relacja po nie ważna?
Sabina, malgos741, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Hhehehhe nie no taxi bym sobie zamowila.A mlody nie ma sensu wywalac go gdziekolwiek w razie czego bo mame bym na te pare godzin tu wziela.ComeToMeBaby wrote:Kapta, wdrażaj swój plan ewakuacyjno - szpitalny. Jakieś kartki miałaś co dopakować, to może dopakuj. Młodego eksmituj czy co tam chciałaś z nim zrobić, sąsiada zaalarmuj żeby dzisiaj nie pił alko... Takie tam

Wezcie mnie nie nakrecajcie!!
ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, efcia, moremi, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Albo taxi albo po wujka bym dzownila.Ale jednak obstawiam taxi bo by mi matke z miasta od razu przywiozl. Wole nie bo chcialam rodzinny porod przeca miec! Bo pokoje sa wtedy lepsiejsze .A jak mojego nie bedzie to matka ze mna nie pojdzie .Wiec plan by sie mi posypal.macduska wrote:Aaaaa!!!!
Kapta rodzi!
To lepsze niż mecz!
Ma Cię kto zawieźć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:44
malgos741, anna maria, efcia, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość