35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobra, ale jakby się główka pokazała to już nie będziesz dłużej czekać?kapturnica wrote:Wezcie mnie nie nakrecajcie!!
hihihi
malgos741, macduska, kapturnica, Aasiula, anna maria, efcia, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
jezuśko normalnie przypomina mi się iwka
kapturnica, Sabina, anna maria, Mala79, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Wtedy juz mlody odbierze porod i odetnie brataComeToMeBaby wrote:No dobra, ale jakby się główka pokazała to już nie będziesz dłużej czekać?
hihihi
.
Sabina, Aasiula, anna maria, malgos741, efcia, Mala79, gosia7122, kkisia, Dziobak, moremi, Magdala, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość

-
Nie chce w niedziele rodzic.....U nas sie mowi ,ze jak ktos urodzony w niedziele to smierdzacy leñ bedzieArwena wrote:a 6 lepsza ,mam imieniny

Mlody z piatku , ja z poniedzialku a moj ze srody
anna maria, Arwena, malgos741, efcia, moremi, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

-
Oj nie przesadzajpaszczakin wrote:na dlugo przyjezdza?
Zapomnialas juz, ze my tu wszytkie tesciowe kochamy i zamiast wesprzec kazemy Ci czerwony dywan rozwijac?
ja sie pod tym nie podpisywałam
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie chce w niedziele rodzic.....U nas sie mowi ,ze jak ktos urodzony w niedziele to smierdzacy leñ bedzie
Mój mąż jest z 15 sierpnia z niedzieli. Nie jest tak źle!
kapturnica, anna maria, malgos741, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o faken.. tak mnie na wspominki przez Kapte wzielo i cofnelam sie do 15 kwietnia i...
PANI PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ
dostalam sloneczko za relacje, tylko mi sie zapomnialo o nim, moze przez te emocje
takze sorry Dziobak, masz kartona z dziurom dla siebie
efcia, Mala79, malgos741, anna maria, gosia7122, kkisia, Dziobak, Reni, moremi, Mega, Magdala, BISCA, macduska, Bliska 77, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi chodziło o samą datę ale fakt też bym nie chciała w niedzielękapturnica wrote:Nie chce w niedziele rodzic.....U nas sie mowi ,ze jak ktos urodzony w niedziele to smierdzacy leñ bedzie
ja tez z poniedziałku 17.04
-
Moj maz mowi dlaczego nie patrzysz na mecz ,ja -nie moge bo kapta rodzi ,on -czy ona jest z naszej rodziny ?,ja -tak kochanie one wszystkie sa z naszej rodziny
kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, Arwena, gosia7122, efcia, kkisia, Dziobak, moremi, Magdala, BISCA, macduska, Bliska 77, Bozia3, Parka, mama78 lubią tę wiadomość
-
weź urodź bo ja jutro do roboty... będę osiągalna ok 15tej jak nie 16tej więc będę w niepewności.. a tak nie lubie..
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Moj maz mowi dlaczego nie patrzysz na mecz ,ja -nie moge bo kapta rodzi ,on -czy ona jest z naszej rodziny ?,ja -tak kochanie one wszystkie sa z naszej rodziny

anna maria lubi tę wiadomość