35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez nadawalam i tez nie dostalam. O swiadectwie z paskiem nie wspomne...paszczakin wrote:oj tam gosia, jak to nie ma sie glowy do pisania- ja tez nadawalam online na biezaco. po epiduralu i po oksytycynie tez..
wlasnie Reni- nigdy nie dostalam sloneczka za relacje z porodu!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif
kkisia, paszczakin, moremi, macduska, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Też o niej myslałam ostatnio. To dobrze. A guzkami na tarczycy się nie zamartwiaj. Będzie dobrze.
jakoś nie mogę się nie zamartwiać ,chociaż lekarz który robił usg powiedział że to nic onkologicznego( ja od razu o tym pomyślałam ) wszystko bym oddała żeby moja córka nie miała tego badziewia.W stycznie znowu kontrola i to krótko przed 18.Tym razem usg blizny.Trzymam się tego"" będzie dobrze"' bo nic innego mi nie pozostaje.
kkisia, beates, moremi, macduska, ComeToMeBaby, Arwena, efcia, Reni, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Hahaha założę się, że czekali na ciebieAasiula wrote:Ty sie śmiej kiedys napisałam do swoich pracownikow takiego smsa ze tydzien do roboty wstydziłam sie przyjsc .
W skrócie napisałam ,ze w gaciach do pracy przyjdę
a miało byc zupełnie co innego
aj fon srajfon i nie dokonca on zapamiętuje, czasem wypisuje takie bzdury ze szok 
i pewnie wszyscy przyszli wcześniej do roboty by tego wejścia smoka nie przegapić
efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Gosia musi być dobrzegosia7122 wrote:jakoś nie mogę się nie zamartwiać ,chociaż lekarz który robił usg powiedział że to nic onkologicznego( ja od razu o tym pomyślałam ) wszystko bym oddała żeby moja córka nie miała tego badziewia.W stycznie znowu kontrola i to krótko przed 18.Tym razem usg blizny.Trzymam się tego"" będzie dobrze"' bo nic innego mi nie pozostaje.
kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Lece po karpatke!kkisia wrote:Chyba jednak chlop nie dojedzie

To nie trening to akcja
Ide po popkorn
Mamy tez kole, czipsy, cukierki, zlote rybki.
Kapta, mozesz rodzic, jestesmy gotowi!
malgos741, macduska, Sabina, kapturnica, Aasiula, Mala79, ComeToMeBaby, efcia, megan8, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
weź no bo ja spać nie będę mogła...kapturnica wrote:Laski spokojnie...
Ja mysle ,ze to jeszcze nie dzis. Ale lekki paniq sie pojawil.
Sabina, Aasiula, Mala79, efcia, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:jakoś nie mogę się nie zamartwiać ,chociaż lekarz który robił usg powiedział że to nic onkologicznego( ja od razu o tym pomyślałam ) wszystko bym oddała żeby moja córka nie miała tego badziewia.W stycznie znowu kontrola i to krótko przed 18.Tym razem usg blizny.Trzymam się tego"" będzie dobrze"' bo nic innego mi nie pozostaje.
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta ja wieczór będę mieć zajęty, ale w nocy pisz śmiało!kapturnica wrote:No bede mierzyc. Ale 11 wrz juz odpadl.Bo chlop zjezdza wczesniej

Się dzieje, się dzieje, jedni rodzą, drudzy robią
cudnia 
Idę po tego szampana!
malgos741, kapturnica, Aasiula, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, gosia7122, Mala79, efcia, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
jak ja nienawidze tej prostytuckiej wyszukiwarki na forum.. grzebie w ogloszeniach o papkorobotach i chcialam znalesc posty caffee, zeby zobaczyc jaki model ma, bo 100 razy pisala.. i nic, zadnego wyniku!
Sabina, efcia, moremi, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny