35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo Anka ma pojemne serducho i wszystkie nas tam zapakowalaanna maria wrote:Moj maz mowi dlaczego nie patrzysz na mecz ,ja -nie moge bo kapta rodzi ,on -czy ona jest z naszej rodziny ?,ja -tak kochanie one wszystkie sa z naszej rodziny

kapturnica, anna maria, efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
No nie wiem gdzie tak stoi. Bo ja tam 25listopada mam Kaskowe imieniny a dzien pozniej urodzinyArwena wrote:8.03 też są imieniny Beaty ale ja mam 6.09 a datę imienin wybiera się po urodzinach nie przed

Arwena, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Wtedy juz mlody odbierze porod i odetnie brata
.
Kapta ja tam nic nie mówię ale syna urodziłam w domu ,nie miałam żadnych bolących skurczów tylko jedne z którym mały wyskoczył a porod odebrała moja mama.Karetka jechał 20 minut bo do porodu się nie śpieszyli ,myśleli że baba przesadza jak mówiłam że mały na wylocie.
anna maria, Arwena, Heretyczka, dorbie, megan8, kkisia, efcia, Dziobak, kapturnica, moremi, BISCA, macduska, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zwyczajowo tak jest. Najpierw trzeba się urodzić a potem można mieć imieniny.kapturnica wrote:No nie wiem gdzie tak stoi. Bo ja tam 25listopada mam Kaskowe imieniny a dzien pozniej urodziny

Z różnych względów czasem rodzice wybierają inną datę imienin i wtedy są schody. Ja tak wtopilam z pierwszymi imieninami m. Przychodzętuż po północy do łóżka z prezentem w ręce i życzę mu wszystkiego najlepszego, a ten mnie pyta ale z jakiej okazji?! A ja mu na to szczerze zdziwiona: no co ty, nie wiesz że imieniny masz?! Hehehe okazało się, że ma jedne imieniny później. No ale smialismy się że byłam pierwsza
Arwena, Mala79, anna maria, megan8, beates, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywierzę ze będzie dobrzegosia7122 wrote:jakoś nie mogę się nie zamartwiać ,chociaż lekarz który robił usg powiedział że to nic onkologicznego( ja od razu o tym pomyślałam ) wszystko bym oddała żeby moja córka nie miała tego badziewia.W stycznie znowu kontrola i to krótko przed 18.Tym razem usg blizny.Trzymam się tego"" będzie dobrze"' bo nic innego mi nie pozostaje.
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
Sie wzruszylam ja...anna maria wrote:Moj maz mowi dlaczego nie patrzysz na mecz ,ja -nie moge bo kapta rodzi ,on -czy ona jest z naszej rodziny ?,ja -tak kochanie one wszystkie sa z naszej rodziny

dorbie, malgos741, efcia, anna maria, BISCA, macduska, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny