X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie babeczki
    U mnie polipa nie było widac na usg,i moja gin nie była pewna ,ale podejrzewała że jest i dlatego wysłała mnie na histerioskopię a tam okazało się ,że miała przewidzenia i nic nie ma.
    Iwka przyka sprawa z Twoim mężczyzną ,ąle najważniejsze ,że z Tobą i maleństwem wszystko dobrze i się nie denerwuj bo wszystko sie dobrze ułoży!

Lucky, bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky może poczekaj do wtorku ,albo zrób betę,ja wierze ,że będzie zielono!!

Lucky, bliska77, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie niecierpliwie się już i nakręcam tą oszukaną (luteinową) temperaturą
    chyba beta ma sens najwcześniej we środę (mam cykle 32-33d)

caffe lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale masz dziś 10 dpo ,mi w 12 już wyszedł test

caffe lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nawet luteina mi tak mocno nie podnosi,więc jestem za tym ,że to ktos inny

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, to się narobiło, trzymam kciuki za pomyślne zakończenie sprawy

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Lucky czekaj. Nie ma sensu wcześniej.

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka masz orzech do zgryzienia. Nigdy nie ma idealnych sasiadow. Jesli juz doszlo do bojki to musial byc jakis istotny powod. A ty nie masz sie czego wstydzic- nie bylo ciebie tam i nie mozesz brac na siebie odpowiedzialnosci za doroslych ludzi....zreszta dla ciebie bedzie najlepsze nie denerwowac sie w twoim stanie!!!!!

caffe, Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mna cos nie za bardzo - @ jest jakas inna. Wyrzucam z siebie jakies skrzepy, glutowate mazie i leci jak z pompy. Od tej utraty krwi kreci mi sie w glowie, a tu jeszcze dzis i jutro do roboty. Nawet nie mam co liczyc na urlop....a moja lekarka nie odbiera

caffe, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Iwka masz orzech do zgryzienia. Nigdy nie ma idealnych sasiadow. Jesli juz doszlo do bojki to musial byc jakis istotny powod. A ty nie masz sie czego wstydzic- nie bylo ciebie tam i nie mozesz brac na siebie odpowiedzialnosci za doroslych ludzi....zreszta dla ciebie bedzie najlepsze nie denerwowac sie w twoim stanie!!!!!
    Zgadzam się z Promykiem.

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Ze mna cos nie za bardzo - @ jest jakas inna. Wyrzucam z siebie jakies skrzepy, glutowate mazie i leci jak z pompy. Od tej utraty krwi kreci mi sie w glowie, a tu jeszcze dzis i jutro do roboty. Nawet nie mam co liczyc na urlop....a moja lekarka nie odbiera
    Promyku, ja też niektóre @ takie mam i ostatnio też robi mi się słabo, szczególnie rano. Jeśli nie ma jakiś innych objawów i nie każda @ tak wygląda, to ja bym się nie martwiła. Ale zaznaczam, ja to piszę ze swojego punktu widzenia i doświadczeń, ale oczywiście decyzja co dalej nalezy do Ciebie.

Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaniepokoilam sie bo jeszcze tego typu @ nie mialam i nie zabardzo wiem o co chodzi

caffe lubi tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Zaniepokoilam sie bo jeszcze tego typu @ nie mialam i nie zabardzo wiem o co chodzi
    Czasami take są @. Ja prawie zawsze mam skrzepy.

promyk, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też od kilku miesięcy tak mam i moja gin mówi ,że ok

Lucky lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do pon miłego weekendu!

Lucky lubi tę wiadomość

Andzia33
  • slash Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Promyku a mogłabys tutaj napisać tą listę co ma M jeśc.
    Ja słyszałam ze orzechy brazylijskie są bardzo dobre.

promyk, Lucky lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zgadzam się z Promykiem.
    oj żebyście wiedziały dziewczyny że ciężki bo dowiedzialam się że zbierają podpisy żeby pozbyć sie jego z osiedla i teraz wyszlam na balkon , to właśnie byl temat wczorajszej bójki . Niby z siostrą rozmawiali że do mnie nic nie mają , i zastanawiaja sie czy mój mnie nie bije , a w domu on jest az czasami za nudny nawet głosu nie podniósł na mnie on wie czym to grozi bo na samym początku powiedziałam mu że nie daj boże . Więc nie rozumie co sie z nim dzieje A jak się pytam dlaczego tak sie stało , to tlumaczy że go wyzywali i tematy rasistowskie były i że on nie zaczął pierwszy . Najgorsze jest to że już jak tam na podwórku uderzyl kobiete i to porządnie to i mi sie kiedys oberwie .Cholera nie wiem co robić

caffe, anna maria, bliska77, promyk, samira, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    oj żebyście wiedziały dziewczyny że ciężki bo dowiedzialam się że zbierają podpisy żeby pozbyć sie jego z osiedla i teraz wyszlam na balkon , to właśnie byl temat wczorajszej bójki . Niby z siostrą rozmawiali że do mnie nic nie mają , i zastanawiaja sie czy mój mnie nie bije , a w domu on jest az czasami za nudny nawet głosu nie podniósł na mnie on wie czym to grozi bo na samym początku powiedziałam mu że nie daj boże . Więc nie rozumie co sie z nim dzieje A jak się pytam dlaczego tak sie stało , to tlumaczy że go wyzywali i tematy rasistowskie były i że on nie zaczął pierwszy . Najgorsze jest to że już jak tam na podwórku uderzyl kobiete i to porządnie to i mi sie kiedys oberwie .Cholera nie wiem co robić
    Iwka wiesz, moje odczucie jest takie, że (co zrozumiałe, bo to jest tylko forum) nie piszesz o wszystkim i masz obawy, o których nie wspominałaś. Bo nie wydaje mi się, żebyś po tym jednym incydencie obawiała się, że może Tobie coś zrobić.
    Już kiedyś wcześniej też miałaś obiekcje, czy jego intencje wobec Ciebie są szczere i jakoś to się rozeszło po kościach.
    Moja rada jest taka, przeanalizuj sobie wszystko co wiesz w głowie, nie w sercu, i podejmij właściwą decyzję.

anna maria, bliska77, Mango, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka Caffe ma racje. Niestety diabel tkwi w szczegolach......

caffe, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe ma racje,zrobisz tak jak uwazasz.Z mojego doswiadczenia:7 lat piekla,ale to doslownie piekla,rodzice ,rodzenstwo wszyscy mowili zostaw go a ja ich nie sluchalam a im bardziej oni radzili tym bardziej ja sie obrazalam,ja im tez wszystkiego nie mowilam co sie u mnie za drzwiami dzialo,wstydzilam sie ,balam sie .Dopiero teraz po 3 latach moge o tym spokojnie mowic i zaluje ze ich nie posluchalm wczesniej.Nie wiem jak dokladnie wyglada Twoja sytuacja ale jezeli masz chodz malenka watpliwosc to daj sobie z tym czlowiekiem spokuj.Mam nadzieje ze sie na mnie nie obrazilas za to co napisalam.
    caffe wrote:
    Iwka wiesz, moje odczucie jest takie, że (co zrozumiałe, bo to jest tylko forum) nie piszesz o wszystkim i masz obawy, o których nie wspominałaś. Bo nie wydaje mi się, żebyś po tym jednym incydencie obawiała się, że może Tobie coś zrobić.
    Już kiedyś wcześniej też miałaś obiekcje, czy jego intencje wobec Ciebie są szczere i jakoś to się rozeszło po kościach.
    Moja rada jest taka, przeanalizuj sobie wszystko co wiesz w głowie, nie w sercu, i podejmij właściwą decyzję.

caffe, bliska77, promyk, Mango, samira, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 1109 1110 1111 1112 1113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ