35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Witam Was wszystkie
SPotkałam się z Bursztynkiem na Brackiej w knajpce....szłam w ciemno, bo nie miałam pojęcia jak wygląda....wchodzę do knajpy - patrzę jakaś kobieta siedzi sama przy stoliku i pisze coś w laptopie...myślę sobie - pewnie Bursztyn siedzi na ovu i nawija z Wami...
. Na szczęście powstrzymałam się chwilkę, bo Bursztyn dopiero szła sobie spokojnie ulicą...
Nie wygląda na ryczącą 40-stkę...zgrabna laska z niej...i kręcona blondyna...
. Wypiłyśmy po piwku...pogadałyśmy o prolaktynach i innych takich i do domciu...
Bardzo sympatyczne spotkanie - nie wiem kiedy minęło kilka godzin....
Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja wyjęłam parę lat temu i nadal mam
lekka mgiełka w środku się zrobiła ale nic nie przeszkadza
caffe wrote:Ja jak wyjęłam to potem już nie dało się włożyć. Pępek zarasta szybko.caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Ja akurat nie mam uczulen i ok wszystko ale zobacze jak to dalej sie potoczy
A czasami mi przeszkadza zalezy jakie spodnie
Hm nie mieszcze sie w ciuchy ja mialam takie dopasowane wszystkieponiedzialek juz do pracy a nie mowilam jeszcze oficjalnie i tak sie nie spiesze z tym
ale nie wiem co zalozyc
Włożysz coś "lecącego" i nie zauważąPowiesz, że na urlopie przytyłas, bo zbierałas truskawki na zarobek
Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Moj wlasnie zadzwonil...powiedzialam ze nam nie wyszlo...a on na to ze sie bardzo staral....i ze mnie przeprasza
Biedny mis
Jak mu powiedzialam ze musi zrobic badanie krwi, spasowal. Matulu jak on sie boi strzykawek. Ostatnio jak robil morfologie myslalam ze bede musiala go trzymac za reke...zamiast tego stalam pod drzwiami .
Przesle mu spis co ma jesc zeby banda ogonkow byla bardziej sprawna, a ja popracuje nad soba.
Coz - jestesmy dale w grzetylko nad forma musimy popracowac
anek42, Lucky, bliska77, caffe, Andzia33, polarmiś lubią tę wiadomość
Promyk -
hej wszystkim
podjechałam wczoraj do szpitala do gina z tym brzuchem, powiedział żeby nie panikować, że to nadmierna czynność skurczowa macicy, dostałam nospę forte 4x1, no i spałam potem jak dziecko
B&B fajnie że spotkanie się udało
nie wiem w sumie kiedy testować, bo owu wyznaczyło mi taka wczesną owulację, tzn pokrywa się ona z moimi odczuciami bólowymi, ale testy owu były cały czas negatywne
dzisiaj jest 9dpo, kusi mnie test jutro rano, ale tak boję się rozczarowania....bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam weekendowo dziewczeta, ale naplodzilyscie, ja bardzo tesknie za posiadaniem czworonoga ale przy moim trybie zycia bylby to czysty egoizm, wiec na razie na pewno nie
Zabralismy sie za malowanie i maly remoncik tak ze jest co robic. Zostal mi ostatni tydzien w pracy i dwa do wyjazdu wiec przygotowania w toku
Ogolnie czuje sie bardzo dobrze i humor mam swietny i tak trzymac
Szkoda ze zadnej z Was nie ma blisko bo jak teraz bede miala wolne troche to mogloby sie na jakas kawke wyskoczyc czy cos...no nic milego weekendu dla Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2013, 08:13
bliska77, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry Kochane Staraczki
witam w ten piekny sobotni poranek
jestem zadowolona ponieważ wczoraj miałam zabieg usunięcia polipów endometrialnych i szyjki macicy, jak sie dowiedziałam po zabiegu było ich "całe mnóstwo" i z nimi miałam raczej marne szanse na zaciążenie, teraz antybiotyk i regeneracja, za miesiąc do kontroli....właśnie szukam w necie co jeść żeby śluzówka sie szybko regenerowała...macie pojęcie??
bliska77, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
jeśli mowa o kolczykach, to ja musiałam wyjąc z pępka w ciąży z córcią i już z powrotem nie włożyłam
Ewa nie mam pojęcia w jakim czasie regeneruje się śluzówka
Dziewczyny, będzie dobrze, musi być, Lucky może się udało, Panda u Ciebie też fajnie to wygląda
Promyk, widzę że bardziej optymistycznie patrzysz na świat i fajnie
Anna, mi od zawsze towarzyszy pies i wiem że będzie już tak zawsze
My dziś kończymy poręcze przy schodach zakładać (zmieniamy) a wieczorem musimy gdzieś wybyć bo nasi "uprzejmi" sąsiedzi robią dziś imprezę a u nich jest impreza to równa się rykiem, łapanką tak głośną że człowiek własnych myśli nie słyszy chlaniem, sikaniem i czym tam jeszcze chcecie
Miłego dnia dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2013, 09:49
EwaT, Panda, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hi dziewczyny w sloneczny sobotni poranek . Myślałam że długo będę sie cieszyła przedwczorajszym dniem , ale wczoraj wieczorem moj czekolada miał starcie z sąsiadami . Pobili sie ,policja ich nawiedzila .Dowiedziałam się dopiero przez telefon od siostrzenicy . Wlaśnie kilka dni temu zaczęliśmy sprawy meldunkowe jego w europie i jak to wszystko z siąsiadami sie rozkręci to prawdopodobnie będzie tatą na odległość i na dodatek wstydzę się wyjść z domu bo ci wszyscy ludzie lubia przesiadywać pod blokiem . JA tego nie widziałam to nie wiem kto zaczął i nie wiem komu wierzyć . I chyba się tak skończy że z powrotem na polske wyjade sama albo z nim ale napewno z dzieckiem
Lucky, Andzia33, bliska77, caffe, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwko to smutne wiadomości bez względu na to kto zaczął
Ewo skąd te polipy? miałaś wczesniej problemy z endometriozą?
jak się o tym dowiedziałaś?
dobrze że już po
może na odbudowę śluzówki dobre sa te same rzeczy co na jej lepszy przyrost: orzechy, suszone morele i winopowodzenia i szybkiej zdrowej ciąży!
Andzia33, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Lucky, nie wiem skąd , nie miałam ZADNYCH objawów, regularne miesiaczki, nie zachodziłam wiec zrobilam usg no i wyszły....ok dzieki za rade kupie morele i orzechy
aha problemów z endom. tez nie mialamAndzia33, Lucky, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Lucky, nie wiem skąd , nie miałam ZADNYCH objawów, regularne miesiaczki, nie zachodziłam wiec zrobilam usg no i wyszły....ok dzieki za rade kupie morele i orzechy
aha problemów z endom. tez nie mialam
co za podstępne dziadostwo
szybkiego wyleczenia życzę
dobrze że można to wyłapać na usg, mam je regularnie i mam też nadzieję że gin by tego nie przeoczyłAndzia33, EwaT, bliska77, caffe lubią tę wiadomość