35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc witam niedzielnie
Promyk ja i mojemu ostanio podaje cos takiego nie wiem czy macie to w polsce nazywa sie Menevit i jest zalecane na polepszenie jakosci spermy ma w skladzie
http://www.menevit.com.au/files/A-unique-combination-of-antioxidants-table.png
a wyglada tak
http://www.cranespharmacy.com.au/productdetail.aspx?name=Menevit-Tab-30-S
-
Ja nie nastawiałam się na gotowy preparat, bo one mają w składzie niby wszystko....ale mniejsze stężenia...Mój łyka po kilka tabletek dziennie, ale wszsytkie osobno kupione: salfazin 1x1, wit. C 1000mgx1, witamina E 400gx1, l-karnityna, folik, selen1x1 i multiwitamina 1x1
Lucky, bliska77, Mango, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia jak ja bym mojemu z tyloma tabletkami wyjechala to by mi chyba powiedzial ze na glowe upadalam, mam jedna i tyle, a co sie musze nagimanstykowac zeby je bral to moje....bo przeciez jemu nic nie potrzeba
, najlepiej to wogole sie nie odzywac na temat spermy ... bo nerwowo sie robi czasami mozna sie pochlastac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 14:12
Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Bozia jak ja bym mojemu z tyloma tabletkami wyjechala to by mi chyba powiedzial ze na glowe upadalam, mam jedna i tyle, a co sie musze nagimanstykowac zeby je bral to moje....bo przeciez jemu nic nie potrzeba
, najlepiej to wogole sie nie odzywac na temat spermy ... bo nerwowo sie robi czasami pozna sie pochlastac...
Wiem, że oni mają z tym problem..
Ale na szczęście mój trochę poburczy, poburczy i jakoś je te tabletki...
Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Pozwólcie, że wtrące swoje trzy grosze co do miesiączek ze skrzepami. U mnie było to samo, póki nie podleczyłam tarczycy. Jednym z przypadków, że tworzą się skrzepy jest niedoczynność tarczycy. Sorki, że ja znów o tej tarczycy. Wy pewnie macie ją w porządku.
Jestem już dwa tygodnie po weselu. Teraz w trakcie @. Miałam robione łyżeczkowanie i wynik histopatologii to coś nie w porządku z czystością szyjki macicy. (macica czysta). Wydaje mi się, że to może być nadżerka. Może w końcu dojdę skąd u mnie te krwawienia miądzy miesiączkami. Oby to było to. Zobaczę co powie gin. Na to i na wyniki mojego M.
A ...i w tym miesiacu działam z sodą.
przytulam Was wszystkie.
Lucky, bliska77, promyk, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyk wrote:Kurcze ja przegladam preparaty wspomagajace panow to az glowa boli...nie sadzilam ze tego tyle jest.... i jak tu wybrac. Chyba przejde sie do apteki i troszke pogadam z dziewczynami zza lady. Moze mnie troche naprowadza bo mam metlik w glowie
Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Witajcie Kochane, Caffe u mnie tez PKP!!! znowu dostalam okres w 22 dc, juz teraz na 10000000 % wiem ze dupek/luteina poprzestawialy mi cykle. Jestem wkur..... na ginekolozke ze od pierwszego cyklu po poronieniu ladowala mi hormony!! Co za glupia pinda po kursie ESKK. ...nawet badan nie zlecila tylko od razu na pierwszej wizycie kazala brać dupka. Nazarlam sie hormonu ktory mi wszystko rozregulowal ......jeszcze sie okaze ale tego sie nie dowiem ze durny dupek mi utrudnil zajscie... .szkoda gadac....zalamka....
Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyk wrote:Dziewczyny a czy wasi m lykali jakies preparaty wspomagajace plodnosc.?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 18:08
Lucky, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Pozwólcie, że wtrące swoje trzy grosze co do miesiączek ze skrzepami. U mnie było to samo, póki nie podleczyłam tarczycy. Jednym z przypadków, że tworzą się skrzepy jest niedoczynność tarczycy. Sorki, że ja znów o tej tarczycy. Wy pewnie macie ją w porządku.
Jestem już dwa tygodnie po weselu. Teraz w trakcie @. Miałam robione łyżeczkowanie i wynik histopatologii to coś nie w porządku z czystością szyjki macicy. (macica czysta). Wydaje mi się, że to może być nadżerka. Może w końcu dojdę skąd u mnie te krwawienia miądzy miesiączkami. Oby to było to. Zobaczę co powie gin. Na to i na wyniki mojego M.
A ...i w tym miesiacu działam z sodą.
przytulam Was wszystkie.
polarmiś, Mango, Lucky, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Wróciłam znad morza
Szkoda że nie udało mi się spotkać z Mango, bo jak się okazało byłyśmy blisko nawet o tym nie wiedząc
Może następnym razem
Troszkę odpoczęłam i trzeba brać się "do roboty", bo za chwilkę "te dni"
Sporo mam do nadrobienia z czytaniem naszego forum:)
Mam nadzieję, że my trafiliśmyIwone, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Iwone wrote:Następnym razem przed wyjazdem napiszę gdzie jadę, tak na wrazie co, gdyby ktoś jechał w te same miejsce
Życzę Wam tego, żeby tym razem się udało. My dopiero zaczynamykciukam
Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie