X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Czasami take są @. Ja prawie zawsze mam skrzepy.
    u mnie też takie miesiączki bywają

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy wasi m lykali jakies preparaty wspomagajace plodnosc.?

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Panda Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc witam niedzielnie :)

Promyk ja i mojemu ostanio podaje cos takiego nie wiem czy macie to w polsce nazywa sie Menevit i jest zalecane na polepszenie jakosci spermy ma w skladzie

http://www.menevit.com.au/files/A-unique-combination-of-antioxidants-table.png

a wyglada tak

http://www.cranespharmacy.com.au/productdetail.aspx?name=Menevit-Tab-30-S

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie nastawiałam się na gotowy preparat, bo one mają w składzie niby wszystko....ale mniejsze stężenia...Mój łyka po kilka tabletek dziennie, ale wszsytkie osobno kupione: salfazin 1x1, wit. C 1000mgx1, witamina E 400gx1, l-karnityna, folik, selen1x1 i multiwitamina 1x1

Lucky, bliska77, Mango, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Pozdrawiam z wakacji :) U nas piękna pogoda :)
    Pamietam o każdej z Was :)
    Inesska my też o Tobie pamiętamy...:) Baw się dobrze i wypoczywaj....:)

Iwone, Lucky, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jak ja bym mojemu z tyloma tabletkami wyjechala to by mi chyba powiedzial ze na glowe upadalam, mam jedna i tyle, a co sie musze nagimanstykowac zeby je bral to moje....bo przeciez jemu nic nie potrzeba ;), najlepiej to wogole sie nie odzywac na temat spermy ... bo nerwowo sie robi czasami mozna sie pochlastac...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 14:12

Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Bozia jak ja bym mojemu z tyloma tabletkami wyjechala to by mi chyba powiedzial ze na glowe upadalam, mam jedna i tyle, a co sie musze nagimanstykowac zeby je bral to moje....bo przeciez jemu nic nie potrzeba ;), najlepiej to wogole sie nie odzywac na temat spermy ... bo nerwowo sie robi czasami pozna sie pochlastac...
    To prawda..:) Wiem, że oni mają z tym problem..:) Ale na szczęście mój trochę poburczy, poburczy i jakoś je te tabletki...

Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co oni maja z tym burczeniem, kurcze jak kobietki by tez takie byly to by przyrostu naturalnego bylo brak ;)

Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Pozwólcie, że wtrące swoje trzy grosze co do miesiączek ze skrzepami. U mnie było to samo, póki nie podleczyłam tarczycy. Jednym z przypadków, że tworzą się skrzepy jest niedoczynność tarczycy. Sorki, że ja znów o tej tarczycy. Wy pewnie macie ją w porządku.
    Jestem już dwa tygodnie po weselu. Teraz w trakcie @. Miałam robione łyżeczkowanie i wynik histopatologii to coś nie w porządku z czystością szyjki macicy. (macica czysta). Wydaje mi się, że to może być nadżerka. Może w końcu dojdę skąd u mnie te krwawienia miądzy miesiączkami. Oby to było to. Zobaczę co powie gin. Na to i na wyniki mojego M.
    A ...i w tym miesiacu działam z sodą.
    <3 przytulam Was wszystkie.

Lucky, bliska77, promyk, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Kurcze ja przegladam preparaty wspomagajace panow to az glowa boli...nie sadzilam ze tego tyle jest.... i jak tu wybrac. Chyba przejde sie do apteki i troszke pogadam z dziewczynami zza lady. Moze mnie troche naprowadza bo mam metlik w glowie
    Promyk, bo u faceta niestety najczęściej nie wystarczy jeden preparat, jeszcze zależy co mu dolega ale zazwyczaj to jest cała lista :-)

Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Witajcie Kochane, Caffe u mnie tez PKP!!! znowu dostalam okres w 22 dc, juz teraz na 10000000 % wiem ze dupek/luteina poprzestawialy mi cykle. Jestem wkur..... na ginekolozke ze od pierwszego cyklu po poronieniu ladowala mi hormony!! Co za glupia pinda po kursie ESKK. ...nawet badan nie zlecila tylko od razu na pierwszej wizycie kazala brać dupka. Nazarlam sie hormonu ktory mi wszystko rozregulowal ......jeszcze sie okaze ale tego sie nie dowiem ze durny dupek mi utrudnil zajscie... .szkoda gadac....zalamka....
    Viola nie denerwuj się bo prolaktyna zaraz idzie w górę, ta Twoja lekarka faktycznie jakaś pomyłka ale dupek nie utrudni Ci zajścia :-)

Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Dziewczyny a czy wasi m lykali jakies preparaty wspomagajace plodnosc.?
    Promyku, ja chyba wczoraj napisałam Ci co mój M bierze (zalecenie od androloga)u nas bardzo podobnie jak u Bozi cynk, androvit, witamina e, witamina C, selen i folik i oczywiście l-karnityna (bardzo ważna przy poprawie ruchliwości) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 18:08

Lucky, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, relaksuj się ile tylko możesz :-)

Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Pozwólcie, że wtrące swoje trzy grosze co do miesiączek ze skrzepami. U mnie było to samo, póki nie podleczyłam tarczycy. Jednym z przypadków, że tworzą się skrzepy jest niedoczynność tarczycy. Sorki, że ja znów o tej tarczycy. Wy pewnie macie ją w porządku.
    Jestem już dwa tygodnie po weselu. Teraz w trakcie @. Miałam robione łyżeczkowanie i wynik histopatologii to coś nie w porządku z czystością szyjki macicy. (macica czysta). Wydaje mi się, że to może być nadżerka. Może w końcu dojdę skąd u mnie te krwawienia miądzy miesiączkami. Oby to było to. Zobaczę co powie gin. Na to i na wyniki mojego M.
    A ...i w tym miesiacu działam z sodą.
    <3 przytulam Was wszystkie.
    Olena, ja nie mam w porządku i też skrzepy się pojawiają częściej, jak tsh idzie w górę, życzę Ci oby Twoje problemy jak najszybciej się rozwiązały :-)

polarmiś, Mango, Lucky, Olena lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa wracaj szybko zrelaksowana, bo brakuje tu Ciebie baaaardzo :)

bliska77, Lucky, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękna niedziela!!!
    pozdrowienia dla wszystkich forumowiczek!

Lucky, Mango, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 02:00

Mango, anek42, bliska77, Andzia33, Dorka71 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wróciłam znad morza :) Szkoda że nie udało mi się spotkać z Mango, bo jak się okazało byłyśmy blisko nawet o tym nie wiedząc :( Może następnym razem :)
    Troszkę odpoczęłam i trzeba brać się "do roboty", bo za chwilkę "te dni" :D

Sporo mam do nadrobienia z czytaniem naszego forum:)
    Następnym razem nam się uda ;)
    Mam nadzieję, że my trafiliśmy :)

Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 02:04

Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Następnym razem przed wyjazdem napiszę gdzie jadę, tak na wrazie co, gdyby ktoś jechał w te same miejsce :D
    Życzę Wam tego, żeby tym razem się udało. My dopiero zaczynamy :)
    Czyli najprzyjemniejsza cześć tej roboty przed Wami ;) kciukam ;)

Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 1111 1112 1113 1114 1115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: