35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W przypadku mojego m wiecej niz dwie tabletki nie przejdzie zwlaszcza ze nie ma go to pod tym wzgledem pilnowac. Oj musze nad nim popracowac...wykorzystam jego odczucie porazki. Perfidna jestem......ale cel uswieca srodki
Mango, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Iwone wrote:Dzięki
Dzisiaj nic z tego, bo musimy odespać podróż. Ja spałam w południe, mój zasnął usypiając małego, a nie mam sumienia go budzić, ale jutro mu nie podarujęTe traktorki w środku tygodnia - bleeeeeee
Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Witam dziewczyny z rana,zycze wszystkim milego dnia.Tesciowa na odpowiednich tabletach zmienila do mnie podejscie ,teraz jestem najlepsza synowa nawet dostalam prezecik.Co najwazniejsze osiagnelam cel 8 kg minus w miesiac,teraz musze ladnie to utrzymac.
promyk, bliska77, Mango, Lucky, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Hello
Ja całą niedzielę byłam na plaży we Władysławowie i dziwiliśmy się że tyle ludzi jeszcze bo upału nie było ale pogoda piękna
Aha i nasłuchałam się wiele niedobrego o diecie Duckana - że bardzo wyniszcza organizm działa źle na gospodarkę hormonalną i powoduje depresje , koleżanka w m-c10kg schudła - a bardzo podobała mi się ta dietka to teraz zwątpiłambliska77, Mango, Lucky, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też witam Was w tym pięknym dniu. Ja wypoczywam na polskiej wsi, są kury i kaczki, koty i psy a nawet są gdzieś po sąsiedzku krowy i muchy bzyczace też są. Jest cudowanie. Pelny relaks.
bliska77, Mango, Lucky, Iwone, Andzia33, samira, anna maria, Dorka71 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Grosza moja koleżanka miała przez Dukana rozwalone nerki - jak ktoś nie wyrobił sobie nawyku picia dużej ilości wody to może łatwo się załatwić
p.s. no i jak już pisałyśmy odchudzanie nie sprzyja zachodzeniu w ciążęLucky, bliska77, Mango, grosza, Andzia33, anna maria lubią tę wiadomość
-
Misiu ja też wczoraj wróciłam ze wsi
gdzie urodziły się prosiaki..znowu.. i brykała po podwórku banda złotego (tak nazwałam herszta bandy, bo wygląda jakby go ktoś posypał złotem)
p.s. przestaję jeść wieprzowinę.. one są takie piękne i mądre
i te oczy .. wyglądają jak ludzkie!
polarmiś wrote:Ja też witam Was w tym pięknym dniu. Ja wypoczywam na polskiej wsi, są kury i kaczki, koty i psy a nawet są gdzieś po sąsiedzku krowy i muchy bzyczace też są. Jest cudowanie. Pelny relaks.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 09:18
Lucky, caffe, bliska77, Mango, samira, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lucky - jeszcze nic nie wiadomo...do czwartku daleko....
Dziewczyny, które wróciły z nad morza - zazdroszczę - tam jest pięknie , a jeszcze jak dopisze pogoda....
Anna Maria - to bardzo ładny wynik, choć tempo troszkę za szybkie - trudno będzie utrzymać, ale może się uda...
Grosza - ja przeszłam Dukana i to konkretnie (minus 25 kg - wynik utrzymany już 2 lata - teraz mi skoczyło w górę z 6 kg bo zaczęłam jeść bez opamiętania no i hormony, więc zbijam pomału) i powiem Ci tak: jeśli rzeczywiście i naprawdę pilnujesz jego zasad, a jesteś zdrową normalną osobą - to nic nie powinno się złego wydarzyć, a efekty są oszałąmiające - chodząc ciągle najedzona. Tak jak napisała Reni - trzeba po prostu pić i jeszcze raz pić...A szczerze mówiąc (nie chce nikogo obrażać) to bzdury rozpowiadane o skutkach typu depresja, nerki i inne to zwykle wypowiadają te osoby, które mają również kłopoty z nadwagą, które spróbowały i z jakichś względów nie dały rady...albo chciały spróbować i nie robią tego - tylko wygłaszają takie teorie z własnej bezsilności... To jest oczywiście moje osobiste zdanie - rozmawiałam z kilkoma osobami, które przeszły to co ja....i depresje to one miały, ale zanim schudły...natomiast cała reszta, która odpadła po miesiącu..narzeka na nerki, depresje i inne cuda wianki...bliska77, Lucky, grosza, Iwone, Andzia33, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja też witam Was w tym pięknym dniu. Ja wypoczywam na polskiej wsi, są kury i kaczki, koty i psy a nawet są gdzieś po sąsiedzku krowy i muchy bzyczace też są. Jest cudowanie. Pelny relaks.
bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia pewnie masz rację
Moja koleżanka faktycznie schudła i to sporo.. ona nie pamiętała
ale tak jak mówiłam wylądowała u lekarza z nerkami
w tym artykule ( http://www.poradnikzdrowie.pl/odchudzanie/diety/dieta-dukana-szkodzi-na-nerki-watrobe-i-mozg_40045.html ) jest to nawet ładnie opisane dlaczego
dlatego pić, pić, pić..... ale wodę
więc to nie dieta dla Caffebliska77, caffe, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
a ja widzę jednak, że coś się zmienia
i krowy znowu wracają do łask
w tym roku jadąc na Mazury zauważyłam, że pojawiła się ogromna ilość krów na łąkach więc może jest nadzieja
Bozia3 wrote:Tak..krowy jeszcze są..moja bratowa jest nauczycielką i chciała pokazać dzieciom prawdziwego konia na wsi....miała trudności....więc cieszmy się z krów, bo za chwilę i ich nie będzie...bliska77, Andzia33, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam nową kicię - jest słodki...łazi za nami, miauczy i się tuli - jest jak z aksamitu...natomiast moja kotka, która nie zna innych kotów - dostaje furii - cała się trzęsie, prycha i fuka na niego, ze dwa razy go pogoniła...jestem teraz z nimi dwa dni w domu, ale potem muszę wracać do pracy..mam nadzieję, że ta moja wariatka się uspokoi i go zaakceptuje..to taki słodziak - prawdziwa angielska flegma...
bliska77, caffe, Mango, Andzia33, samira, promyk, polarmiś lubią tę wiadomość
-
hahaha a jednak?
kociaki są słodkie jak są małe
Bozia3 wrote:Dziewczyny mam nową kicię - jest słodki...łazi za nami, miauczy i się tuli - jest jak z aksamitu...natomiast moja kotka, która nie zna innych kotów - dostaje furii - cała się trzęsie, prycha i fuka na niego, ze dwa razy go pogoniła...jestem teraz z nimi dwa dni w domu, ale potem muszę wracać do pracy..mam nadzieję, że ta moja wariatka się uspokoi i go zaakceptuje..to taki słodziak - prawdziwa angielska flegma...caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia, wstaw linka ze zdjeciem nowego kotka, zreszta "starego" tez pokaz:-)
Witajcie Babeczki....wkurw, wkurw, wkurw.....i tak od soboty....22 dzien i ciotka-klotka przyjechala...nikt mi juz teraz nie powie ze Dupka mozna brac ot tak sobie profilaktycznie....zaglebilam sie jeszcze bardziej przez weekend w ten temat i wyczytalam ze Dupka/Luteine bierze sie tylko i wylacznie na podtrzymanie ciazy lub przy ewidentnym niedoborze progesteronu,a nie ze ktos poroni to od razu mu przepisuja, a widze ze przepisuja prawie kazdemu...
Bozia3 wrote:Dziewczyny mam nową kicię - jest słodki...łazi za nami, miauczy i się tuli - jest jak z aksamitu...natomiast moja kotka, która nie zna innych kotów - dostaje furii - cała się trzęsie, prycha i fuka na niego, ze dwa razy go pogoniła...jestem teraz z nimi dwa dni w domu, ale potem muszę wracać do pracy..mam nadzieję, że ta moja wariatka się uspokoi i go zaakceptuje..to taki słodziak - prawdziwa angielska flegma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 10:06
bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia pewnie masz rację
Moja koleżanka faktycznie schudła i to sporo.. ona nie pamiętała
ale tak jak mówiłam wylądowała u lekarza z nerkami
w tym artykule ( http://www.poradnikzdrowie.pl/odchudzanie/diety/dieta-dukana-szkodzi-na-nerki-watrobe-i-mozg_40045.html ) jest to nawet ładnie opisane dlaczego
dlatego pić, pić, pić..... ale wodę
więc to nie dieta dla CaffeMango lubi tę wiadomość