35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale mnie brzuch napieprza.. zaraz będzie @ huuuura odpocznę od seksu i myślenia o wykresach tydzień spokoju
tak obserwuje ovu i jego wyliczenia i stwierdzam, że jednak nie wiele się myliBozia3, Mango, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a dzisiaj to znalazłam w necie
Czasem niepęknięty pęcherzyk przekształca się w ciałko żółte bez uwolnienia jajeczka, dlatego też testy na progesteron w drugiej fazie cyklu mogą nie wykazywać nieprawidłowości, a w przypadku mierzenia temperatury podstawowej ciała obserwuje się hipertermię.
Czyli bez jajeczka wykres też może iść do góry
dziękuję tyle w temacie
nie zmieniam gina dam mu szansęBozia3, Mango, Iwone, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
Trojlinijne jest ok ale w okresie okoloowulacyjnym, pozniej po owulacji linie musza zaczac zanikac bo endo przygotowuje sie na przyjecie zarodka.
Reni wrote:a mój gin mówi, że trójlinijne jest prawidłowe ..ja mam takie zawsze
wyluzuj trochę, bo zwariujeszBozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie staraczki i zafasolkowane!
Ja właśnie też muszę kupic jakieś witaminki dla mojego m,ale nie zagłębiam sie w to co jest,tylko pójdę do najbliższej apteki i coś mi tam polecą .
Lucky tempka jeszcze może podskoczyc ,nie martw się bo taki mały spadek jeszcze o niczym nie świadczy!
Iwka przykro mi ,ale tak jak dziewczyny piszą to Ty musisz wiedziec co jest najlepsze dla Was.
Ineska pamiętamy o Tobie!Bozia3, caffe, Mango, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
ałłłłłłłłaaaa......... i jest @
dostałam miesiąc abonamentu gratis więc ...
jakiś czas temu pisałyście, że najczęściej zachodzi się w miesiącu swoich urodzin a ja z listopada więc mam czasBozia3, caffe, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe a Ty co? w kukułkę się bawisz, swoje jaja innym podrzucasz? proszę natychmiast wyhodować swoje piękne dorodne jajo..
dupa Ci pęknie a nie zejdziesz z gniazda!Andzia33, caffe, Bozia3, Mango, Iwone, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ale zaraz zaraz...bzykoserca z przyjemności były przecież, a teraz musimy podhodować żołnierzyki mocne i od środy ruszamy do boju....
ja mam owulkę 16, 17 dc..
a kotki niech sobie patrzą...
Andzia33, caffe, Mango, Iwone, Lucky, bliska77, anek42 lubią tę wiadomość
-
ja to sprawdzę !
Bozia3 wrote:ale zaraz zaraz...bzykoserca z przyjemności były przecież, a teraz musimy podhodować żołnierzyki mocne i od środy ruszamy do boju....ja mam owulkę 16, 17 dc..
a kotki niech sobie patrzą...
caffe, Bozia3, Mango, Iwone, Lucky lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:hihihi,
a ja w środę idę sobie poleniuchowac w szpitalu ,w czwartek mnie wymęczą hsg a potem jak już dojdę do siebie to będzie bzyk,bzykAndzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość